19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Mintea e sursa dumneavoastră principală de energie, pentru că de acolo vă vin idei pe bandă rulantă, una mai bună decât cealaltă. Lăsaţi-vă, deci, condus în toate de roadele minţii, pentru că daţi clasă oricui prin raţionamente logice, argumentaţie clară şi la obiect, calcule corecte făcute cu uşurinţă, strategii bine puse la punct şi soluţii geniale.

Taur
Trebuie să acceptaţi că unele planuri din viaţă nu se construiesc peste noapte, ci e nevoie de o strategie pe termen lung. Nu are rost nici să număraţi zilele care trec, nici să vă grăbiţi să săriţi peste etape, ci să vă bucuraţi de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Nu vă cramponaţi nici că trece prea repede, nici că se scurge prea încet, ci jucaţi-vă un pic cu orele pe care le gestionaţi, valorificaţi timpul cu o atitudine veselă, lejeră, ca şi cum ar fi o resursă pozitivă de care vă puteţi folosi eficient.

Gemeni
Nici în cele mai dificile momente nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Chiar dacă acum, pe moment, aveţi impresia că vi s-au înecat corăbiile, aveţi răbdare! Veţi trece peste toate cu capul sus dacă aveţi încredere în rezolvarea tuturor problemelor. Vă veţi ridica şi o veţi lua de la capăt mult mai bine, deci investiţi toată încrederea de care sunteţi capabil în ceea ce va urma după.

Rac
Sunteţi într-un proces profund şi îndelungat de transformare, dar nici o reconstrucţie nu e uşoară. Gândiţi-vă că, pentru a clădi o casă nouă, mai întâi trăiți într-un şantier în care toate par aşezate haotic, dar când începe să se întrevadă construcţia, deja atitudinea dumneavoastră e alta. Sunteţi pe calea dumneavoastră – lentă, dar sigură – spre desăvârşire, deci nu vă opriţi din schimbări, din evoluţie, din ascensiune.

Leu
Dacă faceţi totul ca la carte, conştiincios şi corect, aveţi toate şansele să fiţi primit într-un mediu faţă de care aveţi un respect aparte şi o admiraţie deplină. E un grup de elită, un nivel superior în carieră, o ţintă foarte înaltă a scopurilor dumneavoastră, dar ca să ajungeţi acolo, trebuie să urmaţi o procedură impecabilă, de la care nu trebuie să vă abateţi cu nimic.

Fecioară
Priviţi de pe margine cu un soi de inocenţă şi curiozitate, ca un copil care trage cu ochiul de pe geam la un magazin plin cu minunăţii. Încă nu puteţi intra acolo, doar tânjiţi la ziua în care uşile se vor deschide şi veţi putea să vă răsfăţaţi cu toate aceste lucruri.

Balanţă
Stresul ajunge azi într-un punct de maxim din cauza unei veşti picate ca din senin peste dumneavoastră. Vă strică toate planurile de azi şi dă peste cap tot ce aveaţi în gând, pentru că trebuie să faceţi imediat loc acelei schimbări într-o agendă şi aşa arhiîncărcată. Nu mai ştiţi cum să gestionaţi situaţia, de ce să vă apucaţi mai întâi, şi e firesc să nu vă mai vedeţi capul de treburi în asemenea situaţie.

Scorpion
E supărător pentru dumneavoastră să daţi deoparte un proiect ce părea să evolueze foarte bine. Creştea sub ochii dumneavoastră, înflorea de la o etapă la alta, dar azi, nu se ştie din ce motive, vi se cere să abandonaţi corabia. Nu aveţi deocamdată nici o explicaţie logică de ce trebuie să renunţaţi la ceva ce mergea bine, dar intuiţia vă spune să părăsiţi de urgenţă locul, chiar dacă deocamdată orizonturile par senine.

Săgetător
Nu vă mai plângeți cât de greu vă e, cât de lovit de soartă sunteţi, deşi nu e genul dumneavoastră să faceţi asta. Aveţi o atitudine de om împovărat, lovit, de parcă aţi căra pe umeri toate necazurile pământului, ori, nu sunteţi cu nimic mai diferit decât majoritatea oamenilor. Dacă aţi privi în jur, aţi vedea că sunt alţii şi mai năpăstuiţi, şi mai stresaţi, că sunteţi ca toţi ceilalţi, la urma urmei, parte dintr-un mecanism în care toată lumea luptă să supravieţuiască.

Capricorn
Sunteţi obosit, aţi parcurs un lung drum până aici şi aţi tot acumulat poveri prea grele pe suflet. Nu le mai duceţi după dumneavoastră, faceţi ceva să scăpaţi de acest balast emoţional inutil. Duceţi după dumneavoastră amintiri, regrete, resentimente, doruri, se vede că n-aţi uitat şi n-aţi iertat diverse situaţii de altădată care au devenit sursa epuizării dumneavoastră.

Vărsător
Nu vă lăsați dus de val încotro duce curentul, pentru că nu pasivitatea e soluția la problemă. Ar fi mult mai bine să luați taurul de coarne și să participați efectiv la marea provocare. Nici nu e genul dumneavoastră să așteptați pasiv, privind de pe margine, tocmai de aceea sunteți invitat să acționați, să vă implicați, să contribuiți, să vă alăturați, să fiți parte dintr-un angrenaj în care fiecare are un rol bine stabilit.

Peşti
Schimbările cele mai bune din viaţa dumneavoastră necesită o viziune complet nouă asupra direcţiei de mers. A continua să vâsliţi în acelaşi ritm, cu aceleaşi mijloace şi în acelaşi mod ca înainte nu va aduce nici o modificare în viaţa dumneavoastră, tocmai de aceea primul pas pe care trebuie să-l faceţi e să priviţi din alt unghi decât înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS