Horoscop

Autori


Berbec

Mintea e sursa dumneavoastră principală de energie, pentru că de acolo vă vin idei pe bandă rulantă, una mai bună decât cealaltă. Lăsaţi-vă, deci, condus în toate de roadele minţii, pentru că daţi clasă oricui prin raţionamente logice, argumentaţie clară şi la obiect, calcule corecte făcute cu uşurinţă, strategii bine puse la punct şi soluţii geniale.

Taur

Trebuie să acceptaţi că unele planuri din viaţă nu se construiesc peste noapte, ci e nevoie de o strategie pe termen lung. Nu are rost nici să număraţi zilele care trec, nici să vă grăbiţi să săriţi peste etape, ci să vă bucuraţi de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Nu vă cramponaţi nici că trece prea repede, nici că se scurge prea încet, ci jucaţi-vă un pic cu orele pe care le gestionaţi, valorificaţi timpul cu o atitudine veselă, lejeră, ca şi cum ar fi o resursă pozitivă de care vă puteţi folosi eficient.

Gemeni

Nici în cele mai dificile momente nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Chiar dacă acum, pe moment, aveţi impresia că vi s-au înecat corăbiile, aveţi răbdare! Veţi trece peste toate cu capul sus dacă aveţi încredere în rezolvarea tuturor problemelor. Vă veţi ridica şi o veţi lua de la capăt mult mai bine, deci investiţi toată încrederea de care sunteţi capabil în ceea ce va urma după.

Rac

Sunteţi într-un proces profund şi îndelungat de transformare, dar nici o reconstrucţie nu e uşoară. Gândiţi-vă că, pentru a clădi o casă nouă, mai întâi trăiți într-un şantier în care toate par aşezate haotic, dar când începe să se întrevadă construcţia, deja atitudinea dumneavoastră e alta. Sunteţi pe calea dumneavoastră – lentă, dar sigură – spre desăvârşire, deci nu vă opriţi din schimbări, din evoluţie, din ascensiune.

Leu

Dacă faceţi totul ca la carte, conştiincios şi corect, aveţi toate şansele să fiţi primit într-un mediu faţă de care aveţi un respect aparte şi o admiraţie deplină. E un grup de elită, un nivel superior în carieră, o ţintă foarte înaltă a scopurilor dumneavoastră, dar ca să ajungeţi acolo, trebuie să urmaţi o procedură impecabilă, de la care nu trebuie să vă abateţi cu nimic.

Fecioară

Priviţi de pe margine cu un soi de inocenţă şi curiozitate, ca un copil care trage cu ochiul de pe geam la un magazin plin cu minunăţii. Încă nu puteţi intra acolo, doar tânjiţi la ziua în care uşile se vor deschide şi veţi putea să vă răsfăţaţi cu toate aceste lucruri.

Balanţă


Stresul ajunge azi într-un punct de maxim din cauza unei veşti picate ca din senin peste dumneavoastră. Vă strică toate planurile de azi şi dă peste cap tot ce aveaţi în gând, pentru că trebuie să faceţi imediat loc acelei schimbări într-o agendă şi aşa arhiîncărcată. Nu mai ştiţi cum să gestionaţi situaţia, de ce să vă apucaţi mai întâi, şi e firesc să nu vă mai vedeţi capul de treburi în asemenea situaţie.

Scorpion

E supărător pentru dumneavoastră să daţi deoparte un proiect ce părea să evolueze foarte bine. Creştea sub ochii dumneavoastră, înflorea de la o etapă la alta, dar azi, nu se ştie din ce motive, vi se cere să abandonaţi corabia. Nu aveţi deocamdată nici o explicaţie logică de ce trebuie să renunţaţi la ceva ce mergea bine, dar intuiţia vă spune să părăsiţi de urgenţă locul, chiar dacă deocamdată orizonturile par senine.

Săgetător

Nu vă mai plângeți cât de greu vă e, cât de lovit de soartă sunteţi, deşi nu e genul dumneavoastră să faceţi asta. Aveţi o atitudine de om împovărat, lovit, de parcă aţi căra pe umeri toate necazurile pământului, ori, nu sunteţi cu nimic mai diferit decât majoritatea oamenilor. Dacă aţi privi în jur, aţi vedea că sunt alţii şi mai năpăstuiţi, şi mai stresaţi, că sunteţi ca toţi ceilalţi, la urma urmei, parte dintr-un mecanism în care toată lumea luptă să supravieţuiască.

Capricorn

Sunteţi obosit, aţi parcurs un lung drum până aici şi aţi tot acumulat poveri prea grele pe suflet. Nu le mai duceţi după dumneavoastră, faceţi ceva să scăpaţi de acest balast emoţional inutil. Duceţi după dumneavoastră amintiri, regrete, resentimente, doruri, se vede că n-aţi uitat şi n-aţi iertat diverse situaţii de altădată care au devenit sursa epuizării dumneavoastră.

Vărsător

Nu vă lăsați dus de val încotro duce curentul, pentru că nu pasivitatea e soluția la problemă. Ar fi mult mai bine să luați taurul de coarne și să participați efectiv la marea provocare. Nici nu e genul dumneavoastră să așteptați pasiv, privind de pe margine, tocmai de aceea sunteți invitat să acționați, să vă implicați, să contribuiți, să vă alăturați, să fiți parte dintr-un angrenaj în care fiecare are un rol bine stabilit.

Peşti

Schimbările cele mai bune din viaţa dumneavoastră necesită o viziune complet nouă asupra direcţiei de mers. A continua să vâsliţi în acelaşi ritm, cu aceleaşi mijloace şi în acelaşi mod ca înainte nu va aduce nici o modificare în viaţa dumneavoastră, tocmai de aceea primul pas pe care trebuie să-l faceţi e să priviţi din alt unghi decât înainte.Comenteaza acum

Alte stiri

16 decembrie 2018

Ce trebuie să știi când faci un credit pentru o afacere

Cei cu potenţial şi idei de business ar trebui să investească cât mai mult şi să nu se uite la indicele de dobândă ROBOR atunci când fac cerere de credite la bănci. Sfatul vine de la Adrian Mitroi, profesor la

Sumarul ediției de miercuri, 10 ianuarie 2018

Actualitate

» CNAS propune ca medicamentele compensate să fie prescrise de medicul specialist, nu de cel de familie
» Exporturile de ouă, în creştere cu 29% în primele 9 luni din 2017
» Alegeri prezidenţiale în Rusia: Vladimir Putin anunţă majorarea anticipată a salariului minim
» Auxiliarele folosite la clasă vor fi propuse de profesori şi aprobate de părinţi
» Vremea se răceşte în toată ţara în următoarele două zile
» 903 locuri de muncă vacante în Europa, prin intermediul reţelei EURES România
» Guvernul a dat aviz negativ proiectului referitor la reglementarea statutului juridic al Casei Regale
» Tinerii dezavantajați se vor putea angaja, timp de 24 de luni, în instituțiile publice locale, pentru a dobândi diverse competențe
» Program de sprijin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna și Mangalița
» ÎCCJ: Mandat de arestare în lipsă pe numele lui Radu Mazăre
» Tudose nu îl demite pe şeful Poliţiei, asa cum îi ceruse ministrul de Interne Carmen Dan
» Producția Dacia în România pe ani. În 2017 a atins minimul ultimilor cinci ani

Local

» Lucrări pe bulevardul Porţile de Fier
» Delegație americană în vizită la Jandarmeria Olt
» Spitalul din Drobeta Turnu Severin va primi un RMN
» Amendaţi pentru că au parcat pe trotuar
» Autoturism furat la Călimăneşti
» Hoţi de biciclete, prinşi la Ştefăneşti
» 500 kg de fier, confiscate la Berislăveşti

Dolj

» Drumul gunoaielor
» „Prima casă“ continuă și în 2018, cu un plafon de două miliarde
» Venitul total mediu lunar a fost de 1.308 lei de persoană
» Ajutorul de deces, majorat cu 1.000 de lei
» Urmărit naţional, prins şi băgat la închisoare
» Gazeta de Sud a deschis un nou birou de publicitate
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Impozite duble pentru anumiți craioveni
» Craiova: Week-end sub semnul spectacolelor și înscrierilor la atelierele de creație și Porți Deschise de Ziua Culturii Naționale, în Fabrica de povești electroColibri
» Craiova: Se întrerupe temporar furnizarea gazelor pe străzile Păltiniş şi Sf. Gheorghe, în data de 11 ianuarie

Gorj

» Scandal de proporţii şi doi reţinuţi, după ce un agent de pază a fost bătut în faţa unei discoteci
» Pericol de avalanșe din cauza creşterii temperaturilor
» Gorj: Afacerist reținut pentru spălare de bani și evaziune fiscală de 950.000 de lei
» Gorj: Sindicatele resping creşterea de salarii propusă la CEO
» Gorj: Bărbat găsit mort într-un apartament

Olt

» Olt: Depistat în timp ce comercializa ilegal pește

Mehedinţi

» Mehedinţi: A prezentat pentru control o poliţă de asigurare falsă

Vâlcea

» Vâlcea: Autoturism furat la Călimăneşti
» Vâlcea: Hoţi de biciclete prinşi la Ştefăneşti
» Vâlcea: 500 de kg de fier confiscate la Bersilăveşti

Sport

» CSM Craiova a pierdut-o pe Ştefania Priceputu, dar a adus nouă luptători
» Trupa lui Mangia, supervizată de selecţionerul Cosmin Contra
» Baschet (m): Craiova, victorioasă cu Phoenix Galaţi
» Handbal (f): SCM Craiova a obţinut prima victorie din 2018 în Liga Florilor
» Fotbal / Mâine are loc tragerea la sorți a sferturilor Cupei României
» Fotbal / Jovan Markovic, solicitat la România U17 pentru amicalele contra Turciei U17

Bani & Afaceri

» Cum scapi de poprirea pe conturi

Educatie

» Reguli noi în şcoli

Magazin

» Horoscop
» Catherine Deneuve apără „dreptul“ bărbaților de a face avansuri femeilor
» Bancul zilei

Top