6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Răsturnările de situaţie suvenite la capitolul relaţii parteneriale sunt greu de descris în cuvinte. Probabil că astăzi se vor relua dezbaterile privitoare la detaliile unor proiecte profesionale sau personale în care sunteți implicat, de multă vreme, alături de partenerul de viaţă sau de colaboratori.

Taur
Pe de o parte sănătatea vă dă de furcă, iar pe de altă parte aveți multe şi mărunte de rezolvat în segmentul profesional, la locul de muncă. Dacă vă ordonați priorităţile cu răbdare, vă veți descurca excelent cu toate. Însă trebuie să vă dozați eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă şi se pot reactiva afecţiuni vechi ale sistemului renal.

Gemeni
Se pare că distracţia este în toi, iar relaţiile amoroase din belşug. Sau cel puţin asta vă doriți deocamdată. Însă, cheful de aventuri vă poate fi redus fie de discuţii aprinse cu cei dragi, fie de revenirea neaşteptată a unei persoane, alături de care ați dezvoltat, undeva cândva, o relaţie sentimentală.

Rac
Segmentul domestic revine în atenţie, însă de această dată iureşul apărut ca din senin astăzi vă răstoarnă planurile construite cu grijă de ceva vreme încoace. Membrii familiei vor dori sprijinul material şi moral necondiţionat. Pe de altă parte, există şi treburi gospodăreşti care nu mai pot fi amânate şi pe care numai dumneavoastră le puteți rezolva.

Leu
Este o zi în care sunteți asaltat de multe cunoştinţe, rude sau prieteni. Pentru că sunteți foarte vorbăreţ atrageți persoane care doresc să vă asculte, dar care vă vor sancţiona orice vorbă sau gest nepotrivite. Alegeţi-vă cuvintele cu grijă şi vorbiți numai despre subiectele pe care le cunoaşteți foarte bine.

Fecioară
Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi. Este posibil să primiți bani, bunuri sau favoruri din partea celor dragi. Însă va trebui să cheltuiți pe diverse, în mod special pe cele necesare traiului cotidian. Tendinţa de a cheltui cam mult este accentuată, poate şi pentru că se întrezăresc posibilităţi de câştig.
Balanţă
Tensiunile interioare sunt accentuate, deoarece astrele vă trimit multă energie. Cel mai bine ar fi să luați lucrurile mai uşor, să evitaţi agitaţia, entuziasmul şi implicarea în treburi care nu vă privesc. Sunt momente favorabile pentru a vă revizui conduita, stilul de viaţă, planurile de viitor şi relaţiile în care sunteți implicat.

Scorpion
Minunat ar fi să lăsați treburile deoparte şi să rezervați întreaga zi numai pentru odihnă, meditaţii, plimbări prin locurile preferate, revizuirea planurilor personale şi profesionale. Simţiți un disconfort accentuat, din cauza unor afecţiuni ale inimii, sistemului circulator sau coloanei vertebrale.

Săgetător
Se pare că vor avea loc multe discuţii aprinse cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii vă susţin proiectele şi demersurile profesionale, alţii în schimb vă pun beţe în roate. Ar trebui să vă distanţați de toată lumea şi să priviți atent cine ce zice. Evitați să vorbiți prea mult sau să vă divulgați intenţiile şi opiniile.

Capricorn
Este multă forfotă în segmentul profesional. Se pare că vă veți întâlni cu persoane cu funcţie, fie din cadrul locului de muncă, fie cu reprezentanţi oficiali ai unor instituţii pe la care mergeți astăzi să rezolvați diverse chestiuni. Sunteți destul de combativ vizavi de autorităţi şi de regulile impuse sau promovate de acestea.

Vărsător
Călătoriile îndepărtate şi studiile pe termen lung reprezintă subiecte de interes pe durata întregii zile. Evitați hazardul şi sfătuiți-vă cu cei dragi pentru orice detaliu legat fie de o plecare, fie de abordarea unor studii. Sunteți dornic de a vă avânta în programe de studiu, cercetare, învăţare, însă trebuie să le selectați pe acelea care vă sunt de folos.

Peşti
Aspectele financiare comune cu alţii vă atrag atenţia şi eforturile. Pe de o parte trebuie să achitaţi facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. De asemenea, pot interveni cheltuieli majore legate de bunuri şi servicii folosite împreună cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS