6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este momentul să vă ocupaţi de proiecte ambiţioase, pentru care este nevoie de hotărâre şi putere de muncă. Atenţie la tendinţa de a cheltui sub impulsul momentului, care ar putea să vă atragă reproşuri din partea partenerului de viaţă! Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea să demaraţi o afacere, dar se pare că nu aveţi încă suficienţi bani.

Taur
S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu planurile dumneavoastră de a vă implica într-un proiect nou care presupune riscuri mari. Vă sfătuim să fiţi realist şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Azi ar fi bine să evitaţi speculaţiile. Dacă vi se pare că un coleg sau un partener de afaceri se comportă agresiv sau incorect, nu vă lăsaţi provocat! Veţi putea pune lucrurile la punct peste câteva zile.

Gemeni
Aveţi şanse de reuşită în tot ce vă propuneţi şi sunteţi capabil să depăşiţi dificultăţile mai uşor ca de obicei. Şansa pare să fie de partea dumneavoastră mai ales dacă aveţi de susţinut examene, interviuri sau prezentări, dar vă sfătuim să nu vă bazaţi numai pe şansă. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu familia. Dacă vă căutaţi un alt loc de muncă, puteţi fi optimist: astăzi este posibil să fiţi ajutat de o persoană mai în vârstă.

Rac
Aveţi posibilitatea să rezolvaţi multe probleme profesionale şi de afaceri dând dovadă de îndrăzneala şi hotărâre. Ca să depăşiţi mai uşor dificultăţile, ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. Deşi se pare că parcurgeţi o perioadă relativ dificilă în plan financiar, în a doua parte a zilei este posibil să vă faceţi planuri pentru o călătorie în străinătate.

Leu
În prima parte a zilei sunteţi plin de energie, hotărât şi îndrăzneţ. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante, în special pe plan profesional şi în afaceri. Este o zi favorabilă pentru relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri şi este posibil să puneţi bazele unei noi asocieri. Recomandarea este să profitaţi de această conjunctură favorabilă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Fecioară
Astăzi aveţi şanse mari de reuşită, atât la locul de muncă sau în afaceri, cât şi pe plan social. Relaţiile cu colegii sau partenerii ar trebui să meargă foarte bine şi puteţi să vă bazaţi pe sprijinul prietenilor. Vă recomandăm să aveţi răbdare până când vor începe să apară rezultatele muncii depuse în ultima perioadă.

Balanţă
Azi sunteţi în formă şi aveţi idei şi iniţiative îndrăzneţe. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes profesional sau de afaceri. Puteţi avea satisfacţii deosebite pe plan social şi din punct de vedere financiar. În a doua parte a zilei aveţi posibilitatea să petreceţi momente plăcute împreună cu cei dragi. Vă preocupă ideea de a porni o afacere şi aţi găsit deja soluţii pentru câteva detalii importante.

Scorpion
Azi aveţi şanse de reuşită în activitatea profesională, graţie ambiţiei şi îndrăznelii. Vă simţiţi în formă şi sunteţi în stare să rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele care apar la locul de muncă sau acasă. Fiţi mai diplomat şi ţineţi seama de sfaturile colegilor sau ale partenerilor cu experienţă. Dimineaţa nu aveţi chef de nimic şi activităţile de rutină vă enervează.

Săgetător
La locul de muncă sau în afaceri sunteți energic şi competitiv, iar rezultatele pot fi deosebite. E posibil să aveţi o atitudine nepotrivită faţă de un coleg sau un partener de afaceri, riscând să stricaţi relaţia pentru mult timp. Dacă intenţionaţi să cumpăraţi o locuinţă, azi aveţi şanse să descoperiţi o oportunitate excelentă, dar vă recomandăm să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să faceţi greşeli cu consecinţe pe termen lung.

Capricorn
Ziua de azi nu este propice afacerilor, dar situaţia este trecătoare. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute împreună cu persoana iubită. Este posibil să faceţi planuri în legătură cu o călătorie. Aveţi mari şanse de reuşită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacităţile intelectuale şi vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile pentru că riscaţi să aveţi de-a face cu autorităţile.

Vărsător
Este o zi bună pentru a rezolva o mulţime de probleme la locul de muncă şi acasă. În prima parte a zilei este posibil să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă importantă. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană interesantă, care vă face să vă gândiţi la schimbarea planurilor de viitor.

Peşti
În prima parte a zilei este posibil să fiţi cam visător şi să neglijaţi chestiuni importante. Faceţi o lista de priorităţi şi organizaţi-vă cât mai bine timpul. Nu este momentul să începeţi noi activităţi la locul de muncă sau în afaceri. Fiţi prudent şi diplomat! Se pare că sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi schimbări pe acest plan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS