6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi în care aveți şanse să vă gândiți la subiecte frumoase, puteți alcătui planuri măreţe pentru a studia, a învaţă lucruri noi sau a călători în străinătate. Gândurile vă sunt atrase şi de alte filozofii de viaţă, pe care veți dori să le împărtăşiți cu cei dragi. V-ar prinde bine o vizită la o expoziţie de artă, un dialog cu cineva care a călătorit de curând sau vizionarea unui film bun.

Taur
Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, taxe, servicii de care ați beneficiat cândva sau intenţionați să beneficiați acum şi alte tipuri de cheltuieli comune cu alţii. Este nevoie să fiți prudent cu cheltuielile casei, spaţiului în care locuiți şi membrilor familiei. Aveți şanse deosebite de a investi mult şi bine în sectorul domestic şi în relaţiile familiale.

Gemeni
Relaţiile cu ceilalţi sunt anoste, existând riscul să apară neplăceri de la discuţii banale. Tendinţa de a vorbi mult şi fără rost atrage oprobiul celorlalţi. Evitați critica excesivă, emiterea unor judecăţi personale la adresa altora şi sfaturile pe care le împărţiți cu dărnicie. Reacţiile partenerului de viaţă sau persoanelor întâlnite astăzi ar trebui să le studiați pe îndelete.

Rac
Este o zi cu multă activitate la serviciu. Colegii vă susţin prea puţin faţă de cât v-ați dori. Dacă vă selectați priorităţile şi vă ocupați de ele cum ştiți mai bine, veți finaliza totul cu bine. Pe de altă parte, este posibil să se accentueze neplăcerile specifice sistemului digestiv. Evitați analizele şi consultaţiile medicale, pentru că vă puteți trata singur foarte bine dacă vă ascultaţi trupul şi sufletul.

Leu
Intuiţia este accentuată şi foarte uşor puteți prinde firul gândurilor celor dragi. Ceea ce oferiți altora se întoarce la dumneavoastră. Astfel, dăruiți cu inima deschisă din forţa personală de a rezolva lucrurile în stil mare şi totul se va întoarce înzecit. Chiar dacă unii vor critica disponibilitatea faţă de orice fiinţă, mergeți mai departe.

Fecioară
Sunteți solicitat şi acasă, de membrii familiei, şi la serviciu, de către şefi şi colegi. Vă doriți să fiți departe de ochii şi compania lumii, iar asta se poate aranja cu puţin efort şi bunăvoinţă. Sunt accentuate neplăcerile vizavi de segmentul profesional, dar aveți încredere că în umbră mâna divină este alături de dumneavoastră. Detaşați-vă de toate şi evitați discuţiile contradictorii.

Balanţă
Sunt posibile multe discuţii cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informaţii atât cu prietenii, cât şi cu persoanele din segmentul profesional vă aduce multe răspunsuri la întrebările care vă frământă vizavi de poziţia în cadrul unui loc de muncă. Fiți prudent şi ascultați mai mult. Evitați să povestiți despre intenţiile dumneavoastră.

Scorpion
Printre aspectele materiale pe care trebuie să le rezolvați astăzi, rezervaţi-vă momente de a vă gândi serios la sistemul de valori morale după care vă ghidați în viaţă. Aveți şanse bune de a intui esenţa situaţiilor şi relaţiilor în care sunteți implicat, mai ales în segmentul profesional. Constataţi că depuneți mult prea mult efort la serviciu sau pentru a rezolva treburile altora, iar plata în urma acestui efort lasă mult de dorit.

Săgetător
Sunteți animat de gânduri măreţe, de planuri de anvergură pentru a vă modifica traseul vieţii şi a relaţiona cu oameni valoroşi. Elanul de a rezolva astăzi tot ce este restant fie în plan personal, fie în plan profesional vă poate obosi. De aceea, gândiți-vă pe îndelete ce anume vreți concret şi observați posibilităţile de a vă atinge obiectivele propuse.

Capricorn
Lăsați totul deoparte şi fiți cât mai discret. Energia vitală fluctuează mult şi vă va fi mai greu să depuneți eforturi mentale şi fizice susţinute. Încetându-vă ritmul de lucru şi relaționând numai cu câteva persoane reuşiți să observați esenţa lucrurilor dincolo de aparenţele cotidiene. Informaţiile obţinute vă ajută să luați decizii importante faţă de implicarea în anumite evenimente şi situaţii.

Vărsător
Segmentul prietenilor este accentuat de întâlniri şi discuţii interesante. Veți afla informaţii legate de posibile colaborări viitoare de bun augur. Totuşi, unele sfaturi sau îndemuri vă vor deranja pentru că sunt în contradicție cu dorinţele sau putinţele momentane. Recomandabil este să ascultaţi atent, să evitaţi graba în decizii şi concluzii.

Peşti
Multe se petrec în segmentul profesional, mai ales în relaţiile cu şefii. Fiți prudent şi îndepliniți-vă la timp sarcinile de lucru, pentru că foarte uşor ceilalţi pot observa greşelile sau punctele slabe din pregătirea profesională. Oricum, totul duce spre o schimbare majoră la serviciu. Concentraţi-vă eforturile spre a fi cât mai bine informat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS