Horoscop

Autori


Berbec

Este o zi în care aveți şanse să vă gândiți la subiecte frumoase, puteți alcătui planuri măreţe pentru a studia, a învaţă lucruri noi sau a călători în străinătate. Gândurile vă sunt atrase şi de alte filozofii de viaţă, pe care veți dori să le împărtăşiți cu cei dragi. V-ar prinde bine o vizită la o expoziţie de artă, un dialog cu cineva care a călătorit de curând sau vizionarea unui film bun.

Taur

Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, taxe, servicii de care ați beneficiat cândva sau intenţionați să beneficiați acum şi alte tipuri de cheltuieli comune cu alţii. Este nevoie să fiți prudent cu cheltuielile casei, spaţiului în care locuiți şi membrilor familiei. Aveți şanse deosebite de a investi mult şi bine în sectorul domestic şi în relaţiile familiale.

Gemeni

Relaţiile cu ceilalţi sunt anoste, existând riscul să apară neplăceri de la discuţii banale. Tendinţa de a vorbi mult şi fără rost atrage oprobiul celorlalţi. Evitați critica excesivă, emiterea unor judecăţi personale la adresa altora şi sfaturile pe care le împărţiți cu dărnicie. Reacţiile partenerului de viaţă sau persoanelor întâlnite astăzi ar trebui să le studiați pe îndelete.

Rac

Este o zi cu multă activitate la serviciu. Colegii vă susţin prea puţin faţă de cât v-ați dori. Dacă vă selectați priorităţile şi vă ocupați de ele cum ştiți mai bine, veți finaliza totul cu bine. Pe de altă parte, este posibil să se accentueze neplăcerile specifice sistemului digestiv. Evitați analizele şi consultaţiile medicale, pentru că vă puteți trata singur foarte bine dacă vă ascultaţi trupul şi sufletul.

Leu

Intuiţia este accentuată şi foarte uşor puteți prinde firul gândurilor celor dragi. Ceea ce oferiți altora se întoarce la dumneavoastră. Astfel, dăruiți cu inima deschisă din forţa personală de a rezolva lucrurile în stil mare şi totul se va întoarce înzecit. Chiar dacă unii vor critica disponibilitatea faţă de orice fiinţă, mergeți mai departe.

Fecioară

Sunteți solicitat şi acasă, de membrii familiei, şi la serviciu, de către şefi şi colegi. Vă doriți să fiți departe de ochii şi compania lumii, iar asta se poate aranja cu puţin efort şi bunăvoinţă. Sunt accentuate neplăcerile vizavi de segmentul profesional, dar aveți încredere că în umbră mâna divină este alături de dumneavoastră. Detaşați-vă de toate şi evitați discuţiile contradictorii.

Balanţă


Sunt posibile multe discuţii cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informaţii atât cu prietenii, cât şi cu persoanele din segmentul profesional vă aduce multe răspunsuri la întrebările care vă frământă vizavi de poziţia în cadrul unui loc de muncă. Fiți prudent şi ascultați mai mult. Evitați să povestiți despre intenţiile dumneavoastră.

Scorpion

Printre aspectele materiale pe care trebuie să le rezolvați astăzi, rezervaţi-vă momente de a vă gândi serios la sistemul de valori morale după care vă ghidați în viaţă. Aveți şanse bune de a intui esenţa situaţiilor şi relaţiilor în care sunteți implicat, mai ales în segmentul profesional. Constataţi că depuneți mult prea mult efort la serviciu sau pentru a rezolva treburile altora, iar plata în urma acestui efort lasă mult de dorit.

Săgetător

Sunteți animat de gânduri măreţe, de planuri de anvergură pentru a vă modifica traseul vieţii şi a relaţiona cu oameni valoroşi. Elanul de a rezolva astăzi tot ce este restant fie în plan personal, fie în plan profesional vă poate obosi. De aceea, gândiți-vă pe îndelete ce anume vreți concret şi observați posibilităţile de a vă atinge obiectivele propuse.

Capricorn

Lăsați totul deoparte şi fiți cât mai discret. Energia vitală fluctuează mult şi vă va fi mai greu să depuneți eforturi mentale şi fizice susţinute. Încetându-vă ritmul de lucru şi relaționând numai cu câteva persoane reuşiți să observați esenţa lucrurilor dincolo de aparenţele cotidiene. Informaţiile obţinute vă ajută să luați decizii importante faţă de implicarea în anumite evenimente şi situaţii.

Vărsător

Segmentul prietenilor este accentuat de întâlniri şi discuţii interesante. Veți afla informaţii legate de posibile colaborări viitoare de bun augur. Totuşi, unele sfaturi sau îndemuri vă vor deranja pentru că sunt în contradicție cu dorinţele sau putinţele momentane. Recomandabil este să ascultaţi atent, să evitaţi graba în decizii şi concluzii.

Peşti

Multe se petrec în segmentul profesional, mai ales în relaţiile cu şefii. Fiți prudent şi îndepliniți-vă la timp sarcinile de lucru, pentru că foarte uşor ceilalţi pot observa greşelile sau punctele slabe din pregătirea profesională. Oricum, totul duce spre o schimbare majoră la serviciu. Concentraţi-vă eforturile spre a fi cât mai bine informat.Comenteaza acum

Alte stiri

12 aprilie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei s-ar putea să luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă complet programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o întrunire cu persoane apropiate. Astăzi puteţi să vă ocupaţi cu succes de chestiuni

Sumarul ediției de joi, 6 iulie 2017

Actualitate

» Consumul creşte accelerat, dar încasările din TVA scad dramatic
» Bacalaureat 2017: Peste 42.000 de constestaţii în toată ţara, după afişarea primelor rezultate
» Proiect de ordonanţă: Guvernul vrea ca angajările în administraţia publică centrală să fie suspendate până pe 31 decembrie 2017
» Iohannis, despre oferta americană de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Dacă scade dependenţa de gazul rusesc, toată lumea ar avea de câştigat
» Guvern: Au fost stabiliți ordonatorii de credite ale căror cheltuieli vor fi incluse în Strategia fiscal-bugetară 2018-2020
» UPDATE – Un mort și 14 răniți într-un accident rutier produs în Teleorman
» Guvern: Proceduri simplificate pentru obținerea duplicatului cărții de identitate a vehiculului
» Se aplică marcaje pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Publireportaj

» Grija pentru documentele vechi – deviza Bibliotecii Aman

Local

» Percheziții la Strehaia într-un dosar de spălare de bani
» Cei mai rapizi poştaşi din ţară se întrec, sâmbătă, la Marşul Factorilor Poştali
» Absolvenţii de liceu pot intra în şomaj dacă nu iau la facultate
» Cine sunt tinerii din Olt care au terminat BAC-ul cu 10: „Tot țara mea rămâne cea pe care vreau să o ajut“
» Judecați pentru fraudarea fondurilor europene

Dolj

» Ultimatum pentru reabilitarea podului de la Malu Mare
» Înregistrarea probei practice pentru permisul auto mai așteaptă
» Scandalul Emilio: Anchetă penală în cazul „Blonda lui Iliescu“
» A fost reluată trecerea cu bacul pe timpul nopţii la PTF Bechet
» Elevii unui liceu din Craiova, evacuați din cămin deși au cursuri
» Cu toaletă în curte, în centrul Craiovei
» Un aragaz defect, motiv de mare scandal într-un bloc din Brazdă
» Termo, pe fărașul falimentului?
» Fraudă de o jumătate de milion la APIA Mehedinți
» Pasajele Craiovei, în continuă degradare
» Craiova: Incendiu la o hală de transformatoare din zona Selgros
» Scandal de la un contoar de gaze
» Spitalul Filantropia, functional in septembrie
» Conditii precare in Piata de la Gara
» Craiova: Amenzi de 1,3 milioane de lei aplicate de Poliţia Locală în perioada aprilie-iunie 2017 şoferilor care au parcat neregulamentar
» Doljean reţinut pentru comiterea unui furt calificat
» Drumul Expres Craiova – Piteşti: Anunțul pentru achiziție, transmis spre SEAP
» Dolj: Primarul comunei Ostroveni, declarat incompatibil de ANI

Gorj

» Deputatul de Gorj Victor Ponta a devenit independent
» Slowride Transalpina Fest – trei zile de festival, paradă moto și concerte rock
» Gorj: Autorităţile nu au soluţii pentru salvarea de la faliment a Clubului Pandurii
» Marcel Romanescu a ţinut audienţe în fiecare zi de când este primar la Târgu Jiu
» 1.043 de contestaţii depuse la Examenul de Bacalaureat
» Gorj: Femeie prinsă la furat de produse cosmetice într-un supermarket
» Gorj: Au sustras materiale de construcţie din zidul de protecţie al unui pod

Vâlcea

» Vâlcea: Poliţiştii din Horezu au donat sânge
» Vâlcea: Poliţiştii au confiscat 400 de kilograme de pepeni verzi la Sutești şi Berislăvești

Sport

» CSO Filiași își reia pregătirea pe 17 iulie
» Liber la semnat contracte la SCM
» Mangia cere răbdare
» Fotbal / România a urcat patru locuri în clasamentul FIFA
» Fotbal / Horațiu Stănescu, la Repriza de Sud

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Atenţie la insolaţie!
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Prăjitură cu vişine

Top