Horoscop

Autori


Berbec

Luați aminte la dialogurile pe care le veți avea cu prietenii şi cu persoanele din anturajul socio-profesional în care activați. La prima vedere, vă puteți îngrijora de cele auzite. Însă, la a doua vedere aveți să constataţi că de fapt vi se oferă gratis soluţii, idei şi ocazii deosebite de a vă rezolva diverse chestiuni personale care trenează demult.

Taur

Să vă ocupați şi de îndatoririle gospodăreşti şi de cele profesionale înseamnă să depuneți prea mult efort fizic şi mental. În ambele segmente de viaţă va trebui să cheltuiți sume considerabile de bani. Bine este să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut la serviciu, mai ales că şefii vă urmăresc îndeaproape.

Gemeni

Sunt momente bune pentru a dialoga cu persoanele aflate în străinătate, pentru studiu, cercetare sau alcătuirea planurilor de călătorie. Minunat este că beneficiați de susţinerea celor dragi, indiferent de ce anume intenţionați să faceți. Selectați-vă priorităţile şi evitați asumarea unor responsabilităţi care v-ar solicita prea mult.

Rac

Importantă zi pentru organizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. În primul rând, este bine să puneți la punct cheltuielile comune cu partenerul de viaţă, cu neamurile sau cu persoanele din anturajul profesional. Există şi varianta să primiți bani dintr-o colaborare sau măcar veşti bune vizavi de creşterea veniturilor personale.

Leu

În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a rezolva sarcinile de lucru de la serviciu sau, dacă sunteți acasă, treburile gospodăreşti restante. Canalizaţi-vă eforturile spre priorităţi şi la nevoie cereți ajutorul celorlalţi. Energia vitală este fluctuantă şi astfel este ceva mai dificil să faceți totul de unul singur.

Fecioară

Ecoul evenimentelor petrecute alături de cei dragi vă urmăreşte întreaga zi. Momentele plăcute, cele mai puţin plăcute vă vor modifica starea de spirit, fapt uşor de observat, mai ales în anturajul profesional. Este bine să vă controlați reacţiile, pentru că riscați să vă irosiți energia şi eforturile în situaţii frivole.

Balanţă


Comunicarea cu persoana iuibită şi cu copiii este tema principală a zilei. Apropiați-vă cu încredere de persoanele dragi, spuneți-le păsurile şi ascultați-le şi pe ale lor. Posibil să apară niscai divergențe de opinie, fie pe modul de organziare al timpului petrecut împreună, fie pe cheltuielile comune.

Scorpion

Sunt momente excelente pentru a stabili treburi gospodăreşti împreună cu membrii familiei, pentru a trasa planuri de îmbunătăţire a spaţiului de locuit sau pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Valorificaţi cu încredere ideile, prezentați-le celorlalţi şi fiți convins că veți obţine sprijinul şi aplauzele lor.

Săgetător

Este o zi bună pentru activităţi care presupun efort intelectual prelungit şi relaţii cu ceilalţi. Mai ales vă vor căuta persoanele din anturajul personal. Unii vă vor cere sfaturi, alţii vor dori să colaboreze cu dumneavoastră în plan profesional. În orice situaţie v-ați afla, fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile.

Capricorn

Se conturează cheltuieli, atât pentru mofturile personale, cât şi pentru cele necesare traiului zilnic alături de cei dragi. Pe de altă parte, este posibil să vă crească veniturile, fie primind cadouri, sponsorizări neaşteptate, fie plata eforturilor depuse în capul muncii apare la orizont. Totuşi cheltuiți, atât cât aveți nevoie, deoarece există riscul să rămâneți lefter.

Vărsător

Starea de sprit este schimbătoare, dar vă simţiți bine aşa. În schimb, ceilalţi ar putea fi descumpăniţi de felul dumneavoastră de a fi şi de a reacţiona la cel mai mic impuls exterior. Este bine să vă controlați reacţiile, mai ales dacă aveți de-a face cu persoanele din anturajul profesional. Unii vă pot înţelege greşit şi pot reacţiona în consecinţă.

Peşti

Cu toate că de câteva zile sunteți actorul principal, mai ales la serviciu, astăzi se pare că aveți nevoie de linişte, relaxare şi contact cu natura. Pe cât posibil, organizaţi-vă timpul şi treburile, astfel încât să vă ocupați mai mult de treburi uşoare, fără prea multă legătură cu ceilalţi. Gândiți-vă şi să schimbați unele planuri sau scopuri care s-au dovedit de neatins deocamdată.Comenteaza acum

Alte stiri

25 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi
24 aprilie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să luaţi o hotărâre importantă în legătură cu evoluţia unei relaţii. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Sunt şanse ca decizia pe care o luaţi astăzi să se dovedească inspirată. Puteţi realiza tot ce v-aţi propus pentru
23 aprilie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că sunteţi în formă şi capacitatea de comunicare este excelentă. Treceţi la punerea în aplicare a planurilor pe care le pregătiţi de ceva timp, mai ales că este posibil să beneficiaţi de sprijinul moral şi financiar al

Sumarul ediției de luni, 22 mai 2017

Actualitate

» Fost ofiţer din DNA, condamnat la opt ani de închisoare după ce ar fi divulgat secrete din dosare
» Sondaj: 75% dintre români consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită
» Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a dat aviz favorabil proiectului de lege prin care membrii de partid cu funcţii de conducere nu pot fi manageri de spitale
» Comisia Europeană avertizează România referitor la o abatere semnificativă de la obiectivul bugetar pe termen mediu
» Începe programul “Litoralul pentru toţi”
» Sistemul informatic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, blocat după atacurile cibernetice
» Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte
» Nicușor Dan: Legea grațierii ar putea trece tacit de Senat
» Comisia Europeană avertizează România referitor la o abatere semnificativă de la obiectivul bugetar pe termen mediu
» DNA: 67 de inculpați, condamnați definitiv în aprilie în dosare de corupție
» ANM: Temperaturi peste normele climatologice și deficit de precipitații, în intervalul iunie – august
» Sistemul informatic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, blocat după atacurile cibernetice: “Nu funcţionează niciun program, nu putem nici măcar coresponda prin mail”
» Prgonoza meteo pentru marţi

Publireportaj

» Anişoara Stănculescu: „Vreau să dau înapoi Craiovei ceea ce mi-a dat ea mie: şcoală bună, respect pentru oameni şi mândria de a fi craioveancă“
» Adrian Prisnel: Voi publica o listă neagră a firmelor care au fraudat Primăria Craiova
» ALDE Dolj: Anişoara Stănculescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Craiovei
» Dealer-ul Ford Plusauto a pregătit oferte extraordinare pentru programul Rabla 2017

Dolj

» Craiova, invadată de căpuşe
» Dosarul crimelor din Palilula, clasat după decesul autorului
» Povestea „rețelei“ lui Vlad Voiculescu care a salvat mii de vieți
» Procese prelungite pe Legea dării în plată
» Craiovenii, cu aluniţele la control
» Tramvai aparținând RAT Craiova, deraiat în apropiere de Ișalnița
» Atenție, părinţi! – Copiii care nu au toate vaccinurile nu vor fi primiţi la grădiniţă?
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Clădirile părăginite ale Craiovei, căutate pentru supraimpozitare
» Craiova: Furnizarea gazelor se întrerupe temporar, marţi, pe mai multe străzi
» Povestea „Reţelei“ lui Vlad Voiculescu, adusă la Craiova
» Start la înscrierile pentru bacalaureat
» Tramvai aparținând RAT Craiova, deraiat în apropiere de Ișalnița
» Craiova: Se închide temporar circulaţia prin Pasajul Universităţii
» Dolj: Amendaţi cu 5000 de lei pentru că au comercializat material lemnos în afara locurilor autorizate
» Dolj: Mai multe obiecte au ars într-un incendiu izbucnit în interiorul unui bloc din Filiaşi
» Dolj: Un tânăr din Coşoveni, găsit mort într-o fântână

Gorj

» Tatăl copilului agresat de mamă este de acord să se ocupe de minor
» Cinci ani de la înfiinţarea CEO, marcaţi pe 16 iunie
» Transalpina se deschide pe 1 iunie
» Gorj: Raportul cu pagubele produse de inundaţii
» Gorj: Un bărbat, de 37 de ani, a murit călcat de tren

Olt

» Olt: Casa Judeţeană de Pensii a afişat lista biletelor de tratament disponibile
» Olt: Un copil de trei ani, rănit într-un accident rutier pe DN4

Vâlcea

» Alunecarea de teren la Alunu (Vâlcea): Patru familii evacuate; se construiește un pinten de blocaj
» Vâlcea: Trei persoane sunt cercetate pentru furt de cărbune din Cariera Minieră Alunu

Sport

» Misiune îndeplinită pentru trupa lui Daniel Mogoșanu
» Luptătoarea Ana Maria Cristescu, pe podiumul european
» Vine Mangia! Aduce magia? UPDATE: Clubul a confirmat numirea italianului
» Tenis / Tecău și Rojer, în sferturile probei de dublu la Geneva
» Tenis (m): Craioveanul Alexandru Mihai Coman a primit trofeul „Tinere Talente”, în prezența lui Ilie Năstase și a Irinei Begu

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top