10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Folosiți această zi pentru hobbyuri. Este un mod excelent de vă relaxa, de a învăţa lucruri noi şi chiar de a întâlni persoane care împărtăşesc aceleaşi pasiuni. Neplăceri pot apărea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Raţionamentele de astăzi sunt precare, de aceea există riscul să îi înţelegeți greşit pe ceilalţi. Cei dragi ţin la dumneavoastră, vă îndrăgesc în felul lor şi chiar le pasă în ce stare sunteți.

Taur
În familie se pot isca discuţii aprinse, fie pe teme financiare, fie pe concepte şi idei diferite între generaţii. Fiți prudent şi evitați certurile sau declanşarea unor conflicte, deoarece pe de o parte sunt păguboase, pe de altă parte vor dura mult timp. Este momentul să vă reevaluați atitudinea şi acţiunile faţă de membrii familiei şi rude în general.

Gemeni
Relaţiile cu anturajul apropiat sunt tensionate şi cu greu se poate ajunge la înţelegeri care să reziste în timp. Este bine să vă feriți de discuţii importante, de luarea deciziilor sau de a oferi sfaturi. Mentalul este bulversat şi astfel foarte uşor se poate gafa. De asemenea, pe parcursul zilei veți fi nevoit să călătoriți în diverse scopuri. Selectaţi-vă priorităţile personale şi apoi implicați-vă şi în treburile altora.

Rac
Provocări apar dinspre segmentul financiar, în special au legătură cu veniturile din activitatea profesională pe care o desfăşurați. Sunteți harnic, vă îndepliniți corect şi la timp sarcinile de lucru, vă chibzuiți fiecare cheltuială, colegii şi şefii vă apreciază, însă când vine vorba de a primi plata aferentă eforturilor depuse constataţi că este o mare diferenţă.

Leu
Aveți şanse să priviți obiectiv la situaţia în care vă aflați, la evenimentele în care sunteți implicat şi la relaţiile cu ceilalţi. Debarasați-vă rapid de persoanele nepotrivite şi găsiți soluţii optime de a ieşi din situaţii sau evenimente care vă consumă fără rost. Sigur că puteți întâmpina oprobiul celorlalţi, mai ales al persoanelor care s-au obişnuit să trăiască în umbra dumneavoastră protectoare şi dătătoare de forţă.

Fecioară
Pentru că organismul vă ajută prea puţin astăzi, este bine să vă dozați eforturile şi să vă retrageți departe de zumzetul cotidian. Chiar dacă aveți treburi de rezolvat, cu puţin efort şi bunăvoinţă vă puteți descurca liniştit cu toate. Posibil să se accentueze afecţiuni la sistemului circulator, astfel că eforturile fizice reduse, o dietă uşoară, o plimbare în aer liber vă sunt de mare folos.

Balanţă
Este o zi în care beneficiați de sfaturi utile din partea prietenilor şi a protectorilor din segmentul profesional. Chiar dacă unele informaţii vă pot părea greu de crezut, totuşi reţineți-le şi pe cât posibil depuneți eforturi să le verificați. Cineva de încredere, care vă cunoaşte activitatea socio-profesională şi viaţa personală, vă oferă soluţii deosebite pentru îmbunătăţirea acestor sectoare de viaţă.

Scorpion
Sunteți solicitat la serviciu, dar se pare că veți lua contact şi cu persoane reprezentative din diverse instituţii, firme sau contexte oficiale. Chiar dacă sunteți apreciat, vi se respectă opiniile, felul în care munciți, nemulţumiri pot apărea de la banii, prea puţini, pe care îi obţineți în urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Aveți multe aşteptări de la persoanele cu funcţie şi asta este de fapt hiba pe care ar trebui să o dizolvați.

Săgetător
Este o zi care abundă în discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Partenerul de viaţă sau colaboratorii vă pot reproşa faptul că sunteți prea distant faţă de chestiunile comune cu aceştia, neglijându-vă fie îndatoririle personale, fie pe cele profesionale. Sunt şanse mari să reajustați filozofia de viaţă, dar şi felul în care relaţionați cu ceilalţi.

Capricorn
Segmentul financiar cere atenţie şi efort. Pe de o parte este vorba despre achitarea facturilor curente, despre cheltuielile cotidiene, însă pot intra în discuţie şi chestiuni financiare de anvergură, cum ar fi plata unor credite către instituţii financiare, investiţiile financiare pe termen lung, moştenirile sau partajele specifice unei separări de un partener de viaţă sau de afaceri.

Vărsător
Este dificil să vă intre cineva în voie. Ceilalţi vă solicită mult, însă mai ales partenerul de viaţă sau rudele apropiate. Bine ar fi să priviți atent înspre sectorul partenerial şi să observați punctele tari şi pe cele slabe din cadrul oricărei relaţii parteneriale. Încet și sigur se reconstruieşte modul în care relaţionați cu ceilalţi şi, mai ales, modul în care vă desfăşurați activitatea alături de un partener de viaţă sau de afaceri.

Peşti
Este posibil să vă necăjească afecţiuni ale sistemului circulator, mai ales inima şi circulaţia periferică. Dozaţi-vă eforturile şi la nevoie apelați la cei apropiaţi să vă ofere o mână de ajutor. Așa vă rămâne timp să vă gândiți pe îndelete la poziţia în cadrul unui grup de lucru sau la stilul de viaţă abordat până acum. Este nevoie să faceți unele corecţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS