8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Nu aveți pretenţii imense de la ceea ce întâlniți pe parcurs, ci reuşiți să zâmbiți de la un fleac, dar care apare într-un ambalaj atât de plăcut încât vi se pare fantastic! Nu pretindeți lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci descoperiți un motiv să vă simţiți bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care vă întâlniți: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte binefăcătoare!

Taur
Jucați rolul de judecător într-o situaţie aparent minoră, dar în care intervenţia se va dovedi a fi salvatoare. De la dumneavoastră vor învăţa cei tineri ce e bine şi ce e rău, pentru că în asta constă lecţia pe le-o oferiți: că există reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care să fie toată lumea mândră. Dacă nu, aveți şi puterea de a-i sancţiona pe cei care se abat de la calea cea dreaptă.

Gemeni
Nu credeți chiar tot ce spun ceilalţi, nu luați de bune toate datele pe care le emit ca literă de lege, pentru că nu sunt verificate pe deplin. E bine să mai aveți o sursă de informare, să vă documentați atent, altfel vă veți trezi în faţa unui impas și vă veți da seama că ați mers pe un drum greşit, care ar fi putut fi evitat dacă v-ați fi documentat mai atent la început.

Rac
A rămas ceva neterminat de zilele trecute care vă cere de urgenţă atenţie. Nu vă eschivați, întoarceți-vă acolo unde ați lăsat totul şi duceți la capăt ce ați început. Vă veți simţi mult mai liber după aceea, altfel aceasta va deveni o restanţă care vă va trage mereu înapoi. Veți vedea că va veni o zi când efectele acestui proiect, pe care îl tot lăsați pe planul doi, vor fi esenţiale şi atunci tot vă veți întoarce la acest nivel.

Leu
Trebuie să fiți foarte tranşant şi, din cele două variante pe care le aveți la dispoziţie, să spuneți odată pentru totdeauna ce alegeți. Se presupune că ați analizat problema pe toate fețele, deci sunteți în măsură să spuneți care e varianta optimă pentru dumneavoastră. Nu aveți cum să vă folosiți de ambele direcţii simultan, cale de mijloc nu există, așa că e timpul să fiți categoric.

Fecioară
Indiferent cum e vremea de afară, aveți o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine. Păstrați acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor viitoare! Poate o problemă veche îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce vă aduce linişte după o perioadă extrem de agitată. Realitatea vă arată concret că nicio problemă nu durează veşnic şi, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

Balanţă
Dacă plecați la drum, asigurați-vă că toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent. Verificați benzina din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce credeți că veți folosi pe parcursul călătoriei. Posibil ca la capăt să vă aştepte un contract de semnat sau o promisiune în bani, dar ceva de pe parcurs poate strica buna desfăşurare a lucrurilor, încât să aveți mai mult de plătit decât de câştigat.

Scorpion
Aveți la cine apela pentru o informaţie extrem de eficientă. Fie că e vorba de un specialist care vă oferă, contra unui onorariu, o rezolvare legală la problemele care vă preocupă, sau de un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multă experienţă, simţiți că totul se aranjează pe un făgaş mai sigur şi asta datorită inspiraţiei de a bate la uşa acelei persoane.

Săgetător
Munciți mult, dar nu prea se văd roadele din cauza cârcotaşilor care vă pun la îndoială serviciile. Nu abandonați la primele critici, înarmați-vă cu răbdare şi putere de convingere. Se resimte un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să vă oprească din elan, ci să vă stimuleze să vă arătaţi valoarea şi superioritatea. Ați muncit mult ca să ajungeți aici, deci nu abandonați la critica altuia.

Capricorn
E o perioadă cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante. Sunteți apreciat sincer pentru ceea ce faceți, primiți o notă bună cu care vă puteți mândri la toată lumea, găsiți soluţia optimă la problema care vă preocupă. Imaginea, reputaţia, poziţia şi renumele au numai de câştigat în urma rezultatelor de top.

Vărsător
Unii vă aduc în permanență aminte de evenimente neplăcute din trecut și descoperiți cu această ocazie cât de mulţi inamici aveți. În loc să vă ridice moralul și să vă ajute să uitați, ei vă vorbesc numai de vechile erori. Simțiți asta ca pe o pată pe reputaţia personală, deşi, între timp, ați realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune. Nu puneți la suflet și arătați cine sunteți cel de astăzi!

Peşti
Timpul trece parcă mult prea lent, dar nu vă deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că vă oferă starea potrivită pentru a vă ocupa pe îndelete de o acţiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Sunteți mulţumit că vi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu vă împinge de la spate, ca atare veți vedea cum se clădeşte totul sub ochii dumneavoastră etapă cu etapă, exact aşa cum ați dorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS