9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Acum e momentul să vă deschideți complet având încredere deplină în ceea ce va urma. Nu e timpul pentru planuri sau pregătiri. Pur şi simplu, acceptați această provocare, acest salt în necunoscut, fără să ştiți nimic. Viaţa trăită în credinţă nu mai este una obişnuită, ci se revarsă, invadată de energia divină. Aveți încredere în intuiţie şi renunţați la a le mai permite celor din jur să vă invadeze cu opiniile, confirmările şi fricile lor.

Taur
Parcurgeți o perioadă extrem de valoroasă, în care puteți experimenta cu uşurinţă starea de linişte interioară, atingând o asemenea profunzime încât tăcerea va deveni una cu universul însuşi. Căutați să petreceți timp cu acei oameni care vor rezona cu pacea dumneavoastră interioară, în bucurie. Acceptați ghidarea divină, pur şi simplu.

Gemeni
Societatea în care trăim ne învaţă de mici să ne punem o mască în spatele căreia adevăratele sentimente stau ascunse, pentru a nu se vedea suferinţa. Toată frica de a nu fi rănit şi durerile pe care le-ați ascuns vă fac să deveniți rigid, împietrit. Dați drumul lacrimilor, dacă asta simţiți nevoia să faceți, căci ele vă eliberează de durere, vă permit să fiți blând şi, nu în ultimul rând, să vă vindecați.

Rac
S-ar putea zice că azi raţiunea poate fi redusă la zero, că nu vibrează decât sentimentele, iar orice logică e falimentară. Pe de altă parte, manifestați o curată simplitate, sunteți incapabil de meschinării şi nu aveți teama de a privi lucrurile în faţă, ceea ce vă poate pune într-o lumină favorabilă în faţa unei persoane de sex opus.

Leu
Sunteți cam înverşunat și duşmănos când e vorba de a vă apăra bunurile proprii. Când aveți obsesia că cineva atentează la siguranţa materială ori pe aceea că, orice ați face, mergeți în pierdere, probabil nu sunteți foarte generos. În iubire nu sunteți apt pentru mărturisiri prea sincere, de-a dreptul scandaloase, preferați să treceți sub tăcere ce vă deranjează în relaţia de cuplu.

Fecioară
Simţiți că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, alegeți să dregeți busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. Deveniți mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiți în mare măsură persoanelor din jur. Vă identificați destul de fidel cu suferinţa şi cauza lor, înţelegeți perfect punctul lor de vedere.

Balanţă
Traversați câteva momente importante în planul carierei. Ați adunat destule frustrări şi nemulţumiri, pe care le aduceți la cunoştinţă superiorilor într-un mod mai puţin colţuros şi revoltat. S-ar părea că ştiți să puneți întrebări care nu acuză, să cereți inocent lămuriri, să puneți problema obiectiv şi echidistant. Vă pricepeți să aduceți justificări, manifestând credinţa că veți fi ascultat şi înţeles.

Scorpion
Dispuneți de o imaginaţie fierbinte care îndulceşte lucrurile, care vă asigură un bun refugiu din cotidian. Pe de altă parte, manifestați o anumită stângăcie şi rigiditate care nu permite să vă mişcați relaxat şi inspirat în sfera activităţilor practice, aducătoare de câştig şi profit. Înregistrați uşor pagube de natură financiară, morala zilei fiind că fără a pierde nu învățați a preţui ceva.

Săgetător
Sunteți atras de mister şi necunoscut, de ceea ce vi se refuză cunoașterii. Tocmai de aceea vă lăsați sedus probabil de un partener care o face pe enigmaticul şi inabordabilul, care nu cedează uşor şi vă provoacă prin sfidare. Aveți distincţie şi rafinament, diplomaţie, calităţi care pot furniza un cadou sau o atenţie de ordin financiar.

Capricorn
Iubirea cu năbădăi poate fi subiect de referinţă, căci, în mod absolut inexplicabil, vă vine destul de greu să puneți în acord ceea ce simţiți şi experimentați emoţional cu felul în care acţionați, în care vă exteriorizați. Chiar dacă vă încearcă sentimente nobile, protectoare şi călduroase, cumva materne, nu reuşiți să vă comportaţi cu persoana iubită altfel decât lipsit de delicateţe, înţelegere sau toleranţă.

Vărsător
Un grad sporit de luciditate şi raţionament rece, puternic cerebral, s-ar putea să vă aducă în situaţia de a vă aşterne un teren extrem de favorabil investiţiilor şi beneficiilor financiare. E puţin probabil să se întâmple ceva brutal şi neaşteptat care să vă priveze de ceea ce aveți, fie bani sau bunuri. Sunt posibile relaţii afective pasionale, în care simţiți nevoia să vă dăruiți total şi să mergeți până la capătul sentimentelor.

Peşti
Sunteți ezitant, introvertit şi timorat azi, se poate să nu îndrăzniți să faceți un pas mare, să luați o hotărâre importantă decât dacă sunteți silit de împrejurări. Şi dacă nu reuşiți să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să puteți să decideți singur drumul, ar fi util să ştiți că, la nevoie, ați putea beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor sau a unor rude apropiate mai de încredere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS