Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Nu ajunge doar să aşteptaţi pasiv ca un vis să vi se împlinească, trebuie să vă creați o strategie prin care puteți ajunge mai repede acolo. Aveți idei grozave, aveți şi relaţii de care vă puteți folosi, aveți bază acumulată în timp ce vă oferă informaţia adecvată, deci trebuie doar să sondați prin bagajul de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită. Vorbiți cu alţii despre ce planuri aveți, pentru că s-ar putea să găsiți şi alte persoane care vor acelaşi lucru şi v-aţi putea uni forţele în acelaşi scop.

Taur

Nu priviți piedicile care tot apar în cale ca şi cum ar fi afronturi personale, pentru că sunt doar probe din care mai învăţați câte ceva. Dacă toate ar merge ca unse, cum ați afla atâtea lucruri despre dumneavoastră (ce puteți face, ce nu puteți face), despre viaţă, despre ceilalţi? Ca atare, tratați toate aceste greutăţi ca pe o şansă benefică maturizării. Privind înapoi, vă dați seama că cele mai bune lucruri în viaţă le-ați învăţat din astfel de situaţii dificile.

Gemeni

Trebuie să luptaţi cu stările emoţionale negative care vă tot dau târcoale, deşi nu vă caracterizează deloc. Descoperiți că starea negativă e generată de anturajul nefast în care ați nimerit. Dacă aveți alături doar oameni care se plâng întruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive să zâmbească sau să spere, fiți sigur că vă veți molipsi de la ei, ca atare ieşiți din acel mediu imediat!

Rac

Iubirea e cel mai frumos lucru de care aveți parte, pentru că vă simţiți răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet vă alintă şi vă învăluie în cuvinte calde, ci reuşiți să intrați în graţiile oricui datorită talentelor pe care le puneți în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorba bună. Folosiți-vă de ele cu prisosinţă, pentru că aveți şansa de a câştiga noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubiți.

Leu

Aveți grijă cum vă comportaţi într-o împrejurare în care spiritul jucăuş nu are ce cauta, altfel lăsați o impresie greşită. Parcă v-ați prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Nu faceți glume cu cine nu trebuie, țineţi-vă sub control dorinţa de distracţie. Pregătiți-vă pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, cu toate că e mai bine să treceți cu vederea atmosfera aceasta încordată.

Fecioară

Nu sunteți bine dispus, dar aveți noroc de prieteni care vă susţin cu încurajări şi vorbe bune. Descoperiți cât de important e să aveți pe cineva cu adevărat alături de dumneavoastră, pentru că starea de slăbiciune cu care începeți ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun. Aceştia reuşesc să vă atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive, şi vă scot astfel din starea neplăcută care vă copleşise.

Balanţă


Ţineți mult la independență, ca atare dați randament numai dacă sunteți lăsat să faceți totul pe cont propriu. Vă descurcați de minune în acele situaţii în care puteți lua singur decizii, vă puteți construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii. Apar suficiente informaţii utile pe care le folosiți în avantajul personal, dați mereu exact de oamenii de care aveți nevoie. Ştiți exact la cine să apelați şi pe ce informaţii să vă bazați astfel încât să vă iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Scorpion

Primiți o veste neaşteptată pe care o puteți pune imediat în practică. Nu vă mai gândiți ce-ar fi fost dacă încercați şi altă variantă, ci profitați imediat de această situaţie. Dacă începeți să luați la bani mărunţi, descoperiți tot felul de puncte slabe, dar dacă o luați ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ați avea mai multe de câştigat. Cu cât aveți mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Săgetător

Aveți idei excelente, dar nu prea aveți cu cine le împărtăşi, de parcă atrageți alături doar oameni comozi, leneşi, care nu au chef de nimic. Încercați să faceți singur tot ceea ce aveți în plan. Văzându-vă implicat şi culegând deja roadele acţiunilor începute, s-ar putea să-i convingeți şi pe ei să vi se alăture. Nu insistați să chemați alături pe cei care spun „nu am chef“ la orice, ci apucați-vă de treabă, arătând concret ce anume doriți.

Capricorn

Nu vă mai gândiți atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând naşte numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformați în obsesie sau nu. Sunteți puternic influenţat de cineva din anturaj care vă prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nu sunteți, de fel, o fire optimistă, totul se transformă într-o mică depresie. Luptați cu această pasă proastă şi nu vă lăsați copleşit de ea!

Vărsător

Aveți ocazia să priviți o problemă din două unghiuri diferite, ceea ce vă va ajuta să înţelegeți mai bine o situaţie. Practic, ascultaţi cu luare aminte opinia celui de lângă dumneavoastră, chiar dacă diferită, şi îi dați şi lui dreptate, fără a renunţa la propriul punct de vedere. Puneți-le echidistant şi corect în balanţă, nu respingeți niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat.

Peşti

O binemeritată linişte se aşază în jur, redescoperiți calmul, echilibrul, armonia cu ceilalţi sau cu dumneavoastră înșivă. E semn că s-au reaşezat toate pe un făgaş normal, stabil şi bun. Primul plan vizat pare să fie cel financiar, unde simţiți că s-au mai ridicat nişte piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, iar dacă banul e pe teren sigur, şi psihicul se mai linişteşte. Căutați în jur acea zona de echilibru care vă inspiră o stare de bine şi de confort şi menţineți-o cât mai mult.Comenteaza acum

Alte stiri

22 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor.
15 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec O săptămână destul de calmă, plină de înţelegere, stare relaxată şi pozitivă. Veţi fi în stare să acţionaţi dinamic şi decisiv în fiecare domeniu al vieţii, în timp ce relaţiile şi colaborările sunt influenţate în bine. Sunteţi pe cale
14 iunie 2018

Horoscop

Berbec Dacă intenţionaţi să demaraţi o afacere sau un proiect nou, puteţi fi optimist. Azi aveţi şanse să găsiţi cea mai bună cale de a vă pune planurile în aplicare şi de a obţine susţinere financiară. În ceea ce priveşte

Sumarul ediției de sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Actualitate

» Apicultorii vor protesta în stradă, dacă nu primesc ajutorul de minimis pentru 2016
» Agenții ONU fac apel la Donald Trump să primească în continuare refugiați pe teritoriul SUA
» Amenzi de peste 40 de milioane de lei în 2016, după controale privind importul și exportul de mărfuri
» Un important lider al grupării mafiote Camorra a fost arestat în Spania
» Circa 40 de militari turci din cadrul NATO au solicitat azil în Germania
» Serena Williams a câștigat Australian Open, redevenind nr. 1 mondial
» Societatea Română de Radiodifuziune, buget cu 98,61% mai mare decât în 2016
» Coreea de Nord a repornit un reactor nuclear
» A murit actorul britanic John Hurt
» Cod Galben de ceață în județele Dolj și Botoșani
» Preşcolarii şi elevii din 50 de unităţi de învăţământ vor primi mâncare gătită
» Microbuz din România cu 9 pasageri, implicat într-un accident pe o autostradă din Franța
» Cancelarul german a exprimat întreaga susținere pentru continuarea luptei anticorupție în România
» Donald Trump semnează un ordin executiv pentru stoparea intrării în SUA a unor “teroriști islamiști radicali
» Fermierii pot avea propriile abatoare

Publireportaj

» CJ Gorj reabilitează şi extinde Biblioteca Judeţeană „Christian Tell“

Local

» Oficial, doar patru femei abuzate fizic
» Patru persoane în adăpostul pentru victimele violenței în familie
» Fuziune neașteptată între colegiile Agricol și Economic din Slatina
» Gripa a omorât primul pacient în Olt

Dolj

» Povestea unei femei abuzate timp de 13 ani
» Bărbat rănit grav într-un accident rutier la Teasc
» Craiovenii din Lăpuș au rămas în frig
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Două centre pentru victimele violenţei domestice, la Târgu Jiu
» Recco, Roni şi Yukan’na vor primi brevete de salvatori montani

Sport

» Dinamo – Craiova, derbiul suferindelor
» Cupa AJF Dolj se apropie de final
» CSO Filiași și ACS Podari, în teste
» „GP“ pregătește noi mutări la Craiova și Viitorul

Sanatate

» Aparat vital pentru Secția de Ginecologie, donat de compania Hella

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei
» Povestea tristă a Transfăgărăşanului, „drumul dintre nori“

Top