Horoscop

Autori


Berbec

Aţi ajuns la capătul unui proiect la care aţi muncit mult, în care aţi investit enorm, dar iată că roadele se văd şi sunteţi mulţumit de ceea ce aţi realizat. E meritul dumneavoastră, lăudaţi-vă cu munca făcută, dar dacă au mai participat şi alţii la acest succes, ar fi bine să scoateţi în evidenţă şi contribuţia lor, ca să fiţi sigur că vă vor ajuta şi altădată.

Taur

Vă bucuraţi de popularitate oriunde aţi merge, sunteţi primit cu braţele deschise şi reală simpatie de toţi. Orice dialog se desfăşoară pe un ton politicos, amiabil, pozitiv, e o plăcere să intraţi în contact cu oricine. Aveţi norocul să întâlniți oameni veseli, tonici, tineri, puşi pe glume, şi pentru că vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă, e normal să vă comportaţi la fel.

Gemeni

Vă apreciaţi doar dacă vă priviţi, un pic, prin ochii oamenilor care vă iubesc. Aţi avea mult de câştigat la capitolul încredere în propria persoană dacă cineva ar avea azi un cuvânt bun de spus, un compliment, o laudă bine meritată, pentru că vă ridică moralul şi vă ajută să vă iubiţi mai mult. Aflaţi cât de multe lucruri bune au unii de spus despre dumneavoastră, chiar dacă nu vă recunoaşteţi în unele descrieri.

Rac

Nu mai căutaţi nod în papură la orice. Încercați să vedeţi jumătatea plină a paharului, vedeţi ce aveţi, nu ce vă lipseşte, vedeţi ce sunteţi, nu ce n-aţi devenit încă. Aveţi încredere că viaţa vă oferă exact ce aveţi nevoie la momentul potrivit, deci nu vă mai plângeţi întruna că alţii au mai mult. Fiecare are ce e mai bun pentru el, deci fiţi sigur că şi dumneavoastră aveţi acum la dispoziţie resursele cele mai potrivite.

Leu

Nimeni nu vă întrece când vine vorba de creativitate. Pentru că vă vin idei extraordinare, puneţi-vă talentele la treabă, pentru că de aici pot apărea roade palpabile, bani, renume, o stabilitate mult dorită. Nu aşteptaţi să vă fure alţii ideile, sunt ale dumneavoastră şi ştiţi cel mai bine cum să le materializaţi în fapte. Scoateţi-vă din minte orice cuvinte limitative, gen nu pot, nu acum, nu eu, şi apucaţi-vă de treabă, pentru că acum sunteţi autorul propriei fericiri.

Fecioară

Aveţi o stare de bine de invidiat, vi se citesc pe chip mulţumirea, liniştea, fericirea. Cum să nu vă bucuraţi când vedeţi cu ochii dumneavoastră că lucrurile merg bine, că viaţa e frumoasă, că tot ce vine e minunat! Dacă aţi păstra această stare de încântare pe mai departe, fiţi sigur că toate ar merge strună.

Balanţă


Nu vă încăpăţânaţi s-o ţineţi pe a dumneavoastră, pentru că azi vin o mulţime de idei şi informaţii noi, pe care merită să le adoptaţi imediat. Fiţi flexibil, receptiv, deschis la orice, s-ar putea să primiţi nişte ponturi excelente, deşi ar putea fi un pic diferite de modul dumneavoastră de a gândi. Nu vă opuneţi noului, schimbării, pentru că tot ce apare acum în cale vă ajută să ajungeţi mult mai uşor la împlinirea unui vis.

Scorpion

Când sunteţi sigur pe dumneavoastră, sunteţi mult mai puternic şi totul merge în direcţia bună. Această fantastică încredere pe care o aveţi în dumneavoastră, în propria valoare, vă susţine în orice aţi face, deci spuneţi întotdeauna da, pot, ştiu, sunt cel mai bun, pentru că această atitudine e sursa marilor succese.

Săgetător

Sunteţi un munte de imaginaţie şi de creativitate, şi meritaţi să folosiţi din belşug aceste comori cu care sunteţi înzestrat. Sunteţi un creator prin excelenţă, ajunge doar să vă aşezaţi la masa de lucru şi din mâinile sau din mintea dumneavoastră pot ieşi minuni. Sunteţi inventiv, creativ, inspirat, deci puneţi la treabă aceste atuuri în slujba muncii pe care o prestaţi.

Capricorn

Se ştie că sunteţi o fire mai conservatoare, care în general se opune schimbării, dar prea e bun momentul acesta ca să-l lăsaţi să treacă! Nu vă cramponaţi de confort și lene când aveţi în faţa dumneavoastră un capitol complet nou ce se cere descoperit. E o provocare interesantă, totul e să acceptaţi că schimbarea e bună. Nu vă blocaţi singur evoluţia cu negaţii şi refuzuri!

Vărsător

Dacă vă puteţi adapta uşor la situaţiile care se ivesc într-o relaţie, daţi şanse maxime acelei relaţii să crească, deci trebuie să fiţi deschis la tot ce e necesar pentru o iubire împlinită. Iertarea poate fi una dintre acele resurse la care trebuie să apelaţi frecvent în amor, deci fiţi tolerant, nu puneţi la index orice fleac, nu treceţi în revistă doar ce nu merge sau ce n-aţi primit de la partener. Ștergeţi cu buretele ce nu merită păstrat în memorie, pentru că iubirea cere şi iertare.

Peşti

Treceţi printr-un mic hop, dar nu sunteţi singur în această provocare. Nu e uşor, uneori vă vine să renunţaţi şi să fugiţi, dar nu asta e atitudinea corectă. Considerați acest impas ca pe o oportunitate de a învăţa ceva nou, ca pe o nouă experienţă de viaţă ce vă ajută să vă dezvoltaţi şi să vă maturizaţi. După ce va trece, veţi descoperi cât de multe aţi învăţat, ca atare nu vă cramponaţi de acest punct critic.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Horoscop

Berbec Vă cam jucaţi cu opţiunile, pentru că sunt în număr mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice aţi alege, tot bine va fi. Priviţi cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteţi
18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de vineri, 6 ianuarie 2017

Actualitate

» Sorin Grindeanu a demis şeful ANOFM
» Preşedintele Consiliului Fiscal: Deficitul va sări de 4%
» Guvern: Salariul de bază minim brut garantat în plată, majorat la 1.450 lei lunar
» Guvern: Salarii majorate pentru artiști și pentru administrația publică locală
» Numărul persoanelor fizice cu restanțe la bănci și IFN-uri a crescut la 615.348, în noiembrie
» PNL, USR şi PMP au contestat la CCR proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe
» 47 de drumuri naţionale şi Autostrada Soarelui sunt închise circulaţiei
» O petiţie online prin care se cere demisia avocatului poporului a adunat în doua zile peste 77.000 de semnături
» Bucureşti: 19 curse aeriene de pe Aeroportul “Henri Coandă” au fost anulate
» DNA cere mandat de arestare european pentru Sebastian Ghiţă
» S-a constituit noul Consiliu Superior al Magistraturii
» Bulgaria: Circulaţia vehiculelor de mare tonaj, interzisă pe întreg teritoriul ţării
» Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea a 102 taxe
» Toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise

Local

» Olt: 600 de oameni fără energie electrică; circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă
» Olt: Şedință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după prelungirea codului galben până la ora 23.00

Dolj

» Grupare de proxeneți trimisă în judecată
» Craioveni reținuți la cererea autorităților din Germania
» ANAF nu a putut emite certificate fiscale de la începutul anului
» De Bobotează, caii din Băileşti au fost botezaţi
» Școală inaugurată după opt ani de poticneli
» Precizare
» Piețarul-șef al Craiovei a demisionat a doua oară
» ISU Dolj anunţă că la ora 18.00 nu erau drumuri blocate în judeţ
» CFR Călători: Două trenuri care circulă pe relaţia Craiova – Bucureşti şi retur, anulate pentru ziua de sâmbătă
» Trenul InterRegio 1596 care circula pe ruta Craiova – Caracal – București Nord a fost anulat
» Încă 30 de zile de arest pentru craioveanul acuzat de propagandă jihadistă
» Craiova: Un bebeluş de trei luni care a murit la Spitalul Judeţean, confirmat cu rujeolă. DSP face anchetă epidemiologică în spital
» Codul Galben de ninsori, prelungit în Oltenia până la ora 23.00
» ISU Dolj – Situaţia în judeţ la ora 14.00: Niciun drum închis. Aproape 1400 de oameni fără curent electric
» Craiova: Furnizarea căldurii în apartamente se face sub temperatura normală, din cauza unei avarii la CEO
» Craioveancă cercetată pentru conducere fără permis
» Aeroportul din Craiova este operaţional

Gorj

» Gorj: Zeci de utilaje scoase la deszăpezit pe drumurile naţionale
» Gorj: Poliţia locală a dus apă sfinţită bătrânilor bolnavi

Sport

» Olivian Surugiu: Voi rezilia contractul cu CS Universitatea Craiova
» Șoavă vrea pe podium cu Filiași
» Fotbal / CS Universitatea Craiova nu poate pleca spre Malta. Țucudean e și el în aeroport
» Fotbal / Amicalul cu Monchengladbach a picat. Alb-albaștrii joacă mâine cu Fortuna Dusseldorf
» Handbal (f): Horațiu Pașca, noul antrenor secund al naționalei României
» Handbal (f): SCM Craiova nu va juca cu Deva. Echipa hunedoreană s-a retras din campionat

Sanatate

» Fondurile din străinătate, șansa la viață pentru pacienții cu TBC
» Un bebeluș de trei luni cu rujeolă a murit, altul e în stare gravă la SJU Craiova

Educatie

» Reclamații pe angajările din școli
» Directorii de școli, responsabili de deszăpezire

Magazin

» Ia te uită! – O poveste încâlcită
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Celebration, oraşul lui Disney, proiectat pentru a deveni „comunitatea viitorului“
» Bancul zilei

Opinii

» SUNTEM NEBUNI?!! DESPRE EVIDENŢE, RELATIVIZARE ŞI ŞUTURI ÎN FUND

Top