17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Înainte de a judeca pe cineva, gândiți-vă în ce stare psihică este acesta. Aveți în faţă o persoană atât de fragilă încât trebuie să vă purtați cu ea ca şi cu o floare: cu tact, cu delicateţe, punându-vă mai mult în pielea sa. Înainte de a deschide gura, analizați un pic tonul şi intenţiile pe care vreți să le transpuneți în cuvinte. Nu v-ar plăcea să vă vorbească cineva aşa când nu sunteți în cea mai bună stare emoţională, deci ajustați-vă replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul.

Taur
Chiar dacă nu aveți alături persoana cea mai potrivită pentru starea în care vă aflați, nu generalizați spunând că sunteți singur, că nimeni nu vă iubeşte sau nu vă înţelege. E doar o perioadă mai rece, în care resimţiți un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relaţia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt susţinute de bărbaţi, bărbaţii nu sunt înţeleşi de femei, şi de la o banală confruntare la un conflict conjugal nu mai e decât un pas.

Gemeni
Discutaţi cu familia despre planurile de viitor şi vă place să le luați pe toate la bani mărunţi ca să descoperiți pe ce resurse vă puteți baza. Fiecare contribuie cumva, mai pune câte o cărămidă oricât de mică la atingerea acelui scop. Sunt toate şansele să se aşeze lucrurile exact aşa cum doreați, deci, într-un limbaj mai comun, vă ies pasienţele de minune! Poate nu vă vine a crede să vedeți că toate elementele îşi găsesc exact locul cel mai potrivit, ca şi cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus.

Rac
Felul în care vă priveşte lumea vă măreşte stima de sine. Chiar aveați nevoie de cuvinte atât de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afecţiune şi prietenie precum cele care vin azi pentru că de aici vă extrageți energia de a merge mai departe. Ca atare, când vă pierdeți încrederea încercați să vă priviți prin ochii celor care ţin cu adevărat la dumneavoastră. Numai cel care vă iubeşte profund şi sincer vă va ajuta să vă descoperiți calităţile.

Leu
Sunteți nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergeți ca pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă. Nu prea aveți motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jur numai oameni care vă prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care vă opresc din elan când aveți mai multă energie sau care vă influenţează în mod negativ. Nu ar trebui să ţineți cont de factorii de stres din jur, pentru că ştiți mai bine pe ce vă puteți baza, şi în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes.

Fecioară
Nu aveți curaj să vă exprimați eficient opinia, pentru că nu aveți încredere în ceea ce vreți să spuneți. De fapt, nu aveți încredere în capacitatea de a vă face corect înţeles, dar ați uitat că sunteți un expert în tot ce ţine de comunicare. Lăsați pesimismul deoparte, spuneți că da, puteți, ştiți, aveți toate calităţile să exprimați clar ceea ce aveți pe suflet sau în minte, fără teama de a fi greşit înţeles sau interpretat în fel şi chip.

Balanţă
Trebuie să vă vindecați inima înainte de a începe o nouă iubire, deci nu vă aventurați într-o altă relaţie fără să fiți sigur că v-ați debarasat de tot ce vă mai leagă încă de cea trecută. Iertați, uitați, închideți acel capitol care ţine de trecut şi nu mai căutați mereu refugiu în amintirile frumoase de odinioară, pentru că acum e un moment ideal pentru a vă purifica sufleteşte. O nouă iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet încă împovărat. Dar ar fi bine să vă eliberați chiar înainte de a începe o altă idilă, ca să nu revărsați asupra ei vechile vise.

Scorpion
Toată viaţa sunteți la o şcoală la care aveți ocazia să mai învățați ceva nou, iar lecţia pe care o primiți azi ţine de management. Puteți învăţa să vă administrați mai bine resursele, fie că e vorba de banii pe care îi manipulați, de timpul pe care îl aveți la dispoziţie, dar aveți şansa de a descoperi cum să deveniți mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce vi se oferă, ca nu cumva să le risipiți aiurea.

Săgetător
Există tot felul de semnale de alarmă care vă vor ajuta să conștientizați ce aveți de făcut pentru a îmbunătăți rezultatele muncii și, mai ales, starea de sănătate. Unii nativi pot culege niște roade ale muncii din ultimele luni, mai ales dacă au început un proiect nou undeva prin primăvară. Multă vervă în interacțiunile cu ceilalți. Se spun vrute și nevrute, există multe dialoguri, chiar polemici, dar și multe clarificări și negocieri avantajoase. Totuși, există și posibilitatea să promiteți mai mult decât puteți face ori să vorbiți prea mult și să fiți indiscreți.

Capricorn
Totul se învaţă, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretindeți performanţă fără să exersați suficient! Sunteți abia la începutul unui proiect care evoluează promiţător, dar încercați să vă domoliți nerăbdarea, pentru că e cale lungă până la apogeul visat. Important e că în fiecare zi care vă duce spre acel țel mai învăţați ceva important, mai puneți o cărămidă la edificiul pe care îl ridicați.

Vărsător
Porniți cu încredere noul proiect la care vă gândiți de ceva vreme, dar tot îl ţineați în aşteptare pentru momentul pe care îl considerați potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu vă stabiliți deja o strategie în detaliu, pentru că multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, să vi-l alegeți, şi startul, să porniți spre ţinta visată. Pas cu pas, se vor arăta toate soluţiile şi căile care duc acolo unde ați decis să ajungeți.

Peşti
Vi se citeşte pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la bază un puternic sentiment de siguranţă. Aveți impresia că toate merg aşa cum trebuie, că toate sunt la locul potrivit, că mergeți pe teren solid, şi resimţiți această stare generală de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care vă transmit astfel că sunteți iubit, ocrotit, în siguranţă, şi niciodată nu sunteți singur. Dacă vă încărcați de această superbă emoţie pozitivă, veți reuşi mai apoi să o transmiteţi şi altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS