9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Segmentul financiar comun cu alţii este preocuparea majoră a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relaţiile cu instituţiile financiare au şanse deosebite de dezvoltare. În funcţie de nevoi şi de situaţia în care vă aflați luați legătura cu specialiştii financiari şi alegeți variantele potrivite pentru a vă asigura banii şi bunurile.

Taur
Relaţiile cu ceilalţi sunt dinamice şi foarte uşor puteți ajunge la discuţii aprinse. Emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, aşa încât evitați dialogurile importante. În plan profesional se conturează situaţii care necesită atenţie, efort prelungit şi decizii rapide. Ar fi bine să vă revizuiți colaborările în care sunteți implicat şi să renunțaţi la cele care vă aduc prea puţine beneficii.

Gemeni
Sunteți foarte implicat în activităţile profesionale, existând riscul să faceți mai mult decât trebuie şi să gafați serios. Fiți prudent şi rezumați-vă numai la îndatoririle personale. Colegii se pot necăji şi chiar vă pot reproşa destul de zgomotos faptul că vă depăşiți atribuţiile. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să vă îngrijiți mai mult.

Rac
Relaţiile sentimentale capătă o nouă coloratură. Posibil să vă îndrăgostiți şi să vă apropiați mai mult de copii. Prin definiţie sunteți părintele tuturor, aşa încât, în această perioadă, vi se va evidenţia şi mai mult această calitate. De reţinut că vi se va răspunde pe măsura afecţiunii pe care o oferiți. Deci, oferiți mult, primiți mult, oferiți puţin, primiți puţin.

Leu
Nu reuşiți să terminați nimic din ceea ce v-ați propus azi, mai mult, îl nemulţumiți pe şef cu lipsa de productivitate. Sufletul are nevoie de compania membrilor familiei, de vizitarea locurilor natale şi de rememorarea unor momente din trecut. Printre activităţile prioritare ale zilei, făceţi-vă timp şi pentru cei dragi. Gama de emoţii parcursă astăzi vă oboseşte şi vă sensibilizează, de aceea fiți prudent.

Fecioară
Emoţiile sunt accentuate, astfel că este dificil să ţineți pasul într-o conversaţie sau să fiți realist vizavi de situaţiile în care sunteți implicat. Gândurile vă sunt atrase de subiecte ezoterice, de însemnătatea lucrurilor dincolo de aparenţe. Unii cunoscuţi vor dori să le oferiți sfaturi sau să le povestiți noile intenţii. Aveți un simț practic deosebit, care vă poate ajuta să demarați o afacere.

Balanţă
Se pare că vă preocupă variante noi de câştig din activitatea profesională. Este o perioadă în care s-ar putea să primiți oferte de colaborare, de pe urma cărora aveți mult de câştigat cel puţin un an de acum încolo. Totul este să aveți răbdare ca lucrurile să-şi urmeze cursul firesc şi să nu vă grăbiți în luarea deciziilor. Ar fi bine să acordați mai mult timp studiului și relațiilor parteneriale.

Scorpion
Este o zi în care aveți multă energie şi dorinţa de a rezolva cât mai multe treburi. Alcătuiți un plan de priorităţi şi urmați-l întocmai. Mulţi se vor oferi să vă ajute şi bine ar fi să acceptaţi cu inima deschisă. Neplăceri pot apărea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Aceştia vor ceva mai multă atenţie așa că aplecați-vă mai mult spre problemele sentimentale.

Săgetător
Sunt momente favorabile pentru a desfăşura activităţi departe de ochii celorlalţi. Rezervaţi-vă momente de răgaz şi gândiți-vă pe îndelete la planurile personale şi profesionale. Există puncte slabe, pe care le veți depista uşor şi pentru care aveți şanse de a găsi soluţii de îmbunătăţire. Cineva din anturajul profesional vă oferă sfaturi şi idei bune în acest sens.

Capricorn
Relaţiile cu prietenii sunt în prim-plan. Este rost de ieşiri în oraş, de întâlniri-surpriză şi de conversaţii de bună calitate. Chiar este posibil să legați relaţii noi sau să reluați legătura cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai ştiați nimic în ultima vreme. Evitați să deveniți prea critic sau să respingeți autoritatea altora.

Vărsător
În plan profesional, se pare că sunteți bine susţinut de către şefi şi chiar de unii colegi. Unii vă vor lăuda, vă vor aprecia meritele şi eforturile depuse în câmpul muncii, în schimb alţii vă vor căuta nod în papură. Fiți prudent cu toată lumea, pentru că sunt multe măşti şi minciuni în jurul dumneavoastră. Îndepliniți-vă responsabilităţile cum ştiți mai bine.

Peşti
Sunteți hotărât să schimbați filozofia de viaţă şi să abordați relaţiile şi evenimentele vieţii de pe cu totul alte baze. În întâmpinarea acestora s-ar putea să vă orientați spre a urma un program de instruire personală, profesională sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiţi. Călătoriile pe distanţe lungi sau în străinătate sunt alte variante de îmbogăţire educativă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS