8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vreți să fiți lăsat să decideți singur ce aveți de făcut, de aceea sunteți pregătit sufleteşte să dați startul unei acţiuni noi în care veți investi tot ce aveți mai bun. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria cu cât veți şti că tot ce ați realizat e numai şi numai contribuţie proprie.

Taur
Aveți un dialog foarte stimulativ cu o persoană care vă completează de minune, dar, mai ales, vă amplifică creativitatea. Are darul de a vă ambiţiona să arătaţi că puteți să scoateţi la iveală noi şi noi idei interesante, şi schimbul de idei este şi el foarte dinamic. Din această confruntare de idei se poate naşte un proiect benefic pentru ambele părţi.

Gemeni
Sunteți în faţa unui proiect important şi nu aveți voie să vă abateţi de la regulile impuse de alţii mai puternici. Sunteți suficient de bine pregătit pentru a face faţă cu brio, v-ați maturizat în ultima vreme şi ştiți exact ce aveți de făcut pentru a face totul aşa cum vi se cere. Aveți succes dacă sunteți organizat și luați lucrurile foarte în serios.

Rac
Aveți toate şansele să restabiliți echilibrul normal în problema respectivă, deci lăsați lamentările şi apucați-vă de treabă. Recunoaşteţi greşeala, dacă ați comis-o, arătaţi-vă părerile de rău pentru ce ați făcut, dar grăbiți-vă să compensați eroarea cu o faptă bună, în schimb.

Leu
Intervenţia nefastă a unui inamic vă strică tot cheful de a duce mai departe ce ați început. Descoperiți, poate prea târziu că să mai puteți repara, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenţionate, ale unor înşelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie, şi sunteți dezamăgit să vedeți de ce au fost alţii în stare pentru a vă face să greşiți.

Fecioară
Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţa oricui, ca atare aveți parte de un eveniment pe care l-ați mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu ați ştiut să profitaţi suficient de bine atunci. Acum vă dați seama că norocul nu vă aşteaptă ci, dacă nu puneți imediat mâna pe el, pleacă.

Balanţă
Sunteți mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ați avut curajul să schimbați macazul cu ceva timp în urmă și acum vă felicitaţi pentru că ați ales alt drum, acela de a aborda o atitudine nouă în faţa viitorului, pentru că, din acel moment, ați devenit altul.

Scorpion
Luptați pentru principiile în care credeți şi pentru şansa de a demonstra valoarea. Puteți fi printre învingători dacă vă puneți în joc toate forţele, pentru că e totuşi o competiţie. Sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes, deci să nu credeți că va fi simplă confruntarea. Aveți toate atuurile pentru a ieşi învingător din această comparare de forţe.

Săgetător
Sunteți blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care vă aflați. De fapt nu sunteți lăsat să treceți peste acest hop, pentru că aveți alături oameni fricoşi, demodaţi, rigizi, care nu vă lasă nici măcar să încercați să faceți ceva ca să depăşiți impasul. E nevoie de o viziune complet nouă asupra situaţiei în care vă aflați, una mai îndrăzneaţă și mai modernă.

Capricorn
Nu vă lăsați controlat de cel care vi se infiltrează în preajmă, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmăreşte el ceva, şi nu e deloc în beneficiul dumneavoastră. Poartă o mască pe faţă şi vă poate induce în eroare căci v-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu credeți tot ce vi se spune, nici măcar ordinele care vi se dau.

Vărsător
Ați tot amânat implicarea într-un proiect la care erați invitat, pentru că nu erați prea sigur de resursele dumneavoastră. Acum a venit momentul potrivit să spuneți da, să acceptaţi să intrați în acest demers comun, pentru că între timp ați văzut încotro merg lucrurile şi ați mai acumulat ceva din ceea vi se cere.

Peşti
Vă întâlniți cu oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbați câteva vorbe cu ei vă dați seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţa unor situaţii pe care le tratați mult mai lejer. Evitați astfel de medii, dacă nu vreți să vă împovărați fără rost de griji inutile şi obsesii care nu vă reprezintă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS