5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi destul de provocatoare, în care sunteți nevoit să puneți nişte lucruri în ordine la locul de muncă şi să ajustați unele strategii, corectând erorile care s-au strecurat pe parcurs. E important să fiți atent la detalii şi să vă ocupați cu responsabilitate de proiectele importante, fără a vă epuiza.

Taur
Începeți ziua cu o stare interioară bună, cu optimism şi bucurie. Aveți planuri mari pentru ziua de astăzi, care-i implică şi pe cei dragi. Cu Luna în Fecioară, este stimulată creativitatea, sunteți inspirat, puteți lucra cu succes la un proiect, cu condiţia să nu vă cramponați de lipsa fondurilor financiare, ci să aveți încredere că resursele se vor ivi pe parcurs.

Gemeni
Atenţia este spre familie, cămin şi e posibil să vă simţiți copleşit de cererile şi aşteptările familiei sau de unele treburi care s-au tot adunat pentru că le-ați amânat. Cu puţină răbdare, astăzi aveți şansa să faceți mai mult decât ați făcut în săptămâni întregi. O zi foarte bună şi pentru curăţenie şi pentru a vă debarasa de tot ce nu vă e util.

Rac
Ziua se axează pe comunicare, idei, schimburi, acces la informaţie. Totuşi, nu luați nimic din ce auziți drept adevăr absolut, ci rămâneți deschis spre a vă şlefui şi chiar schimba orice punct de vedere sau poziţie. Dacă participați la discuţii importante şi negocieri, fiți atent la detalii şi la energia din spatele cuvintelor, pentru că acolo pare să fie adevărul.

Leu
O zi dedicată finanţelor, mai ales dacă vă lăsați purtat de emoţii şi faceți alegeri impulsive. Fiți rezervat în privinţa cheltuielilor şi investiţiilor și concentrați-vă pe a descoperi noi mijloace prin care să valorificați talentele. S-ar putea să nu fiți foarte conştient de propria valoare, dar tocmai aceasta este lecţia zilei: să vedeți cine sunteți şi ce puteți.

Fecioară
Luna a ajuns în zodia dumneavoastră şi vă face mai atent la nevoile şi priorităţile personale, iar una dintre priorităţi este familia cu tot ce presupune ea, inclusiv responsabilităţile asumate. E posibil să vă simţiți copleşit de o serie de activităţi în care sunteți implicat.

Balanţă
O zi potrivită pentru introspecţie, odihnă, relaxare şi îngrijirea corpului. Cu cât aveți mai multă grijă de dumneavoastră, inclusiv de emoţii, cu atât mai importante şi utile vor fi revelaţiile şi mesajele pe care le primiți astăzi. Cu alte cuvinte, poate fi o zi plină de daruri, nu de natură materială, ci spirituală.

Scorpion
Aveți tendinţa să le găsiți nod în papură prietenilor sau să vă legați de orice „defect“ dintr-un proiect. Detaliile sunt importante, dar nu uitați că a critica în exces limitează creativitatea şi dăunează relaţiilor. O zi de conștientizări în ceea ce priveşte relaţiile de prietenie şi disponibilitatea unor oameni de a vă sprijini.

Săgetător
Luna în Fecioară poate fi o provocare. Sunteți pus în situaţia de a corecta unele greşeli şi a rediscuta poziţia într-o structură profesională. E timpul să spuneți ce aveți de spus, dar e bine să o faceți evitând reproşurile adresate celorlalţi. Nu uitați că sunteți sursa realităţii create şi nu uitați că tonul face muzica întotdeauna.

Capricorn
E important, astăzi, să vă trasați o traiectorie cât mai clară în minte şi să vă actualizați priorităţile. E posibil ca gândurile dumneavoastră să aibă tendinţa să alunece în zona pesimismului, iar pentru a evita acest lucru, e bine să vă ţineți mintea activă prin activităţi intelectuale sau de expansiune a conştiinţei.

Vărsător
De astăzi reveniți cu picioarele pe pământ şi se pare că e nevoie să vă confruntaţi cu unele consecinţe inconfortabile ale alegerilor profesionale din ultima vreme. E momentul să nu mai fugiți de detaliile neplăcute şi să faceți ce e de făcut pentru a vă reinstaura integritatea şi autenticitatea.

Peşti
E destul de multă confuzie şi nemulţumire, dar şi motivaţie, în zona carierei şi statutului profesional. Astăzi s-ar putea să descoperiți că, de fapt, cauza acestei situaţii nu este acolo unde vă uitați, ci se află în atitudinea faţă de unele relaţii, în aşteptările prea mari de la ceilalţi sau în tendinţa de a idealiza unele persoane din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS