Horoscop

Autori


Berbec

Vă aflați într-o dispoziţie foarte generoasă. Simţiți nevoia să împărtăşiți cu ceilalţi ideile, cunoştinţele şi chiar bunurile personale. Din dorinţa de a oferi ajutor, s-ar putea să nici nu vă dați seama că anumite persoane din anturaj profită. Învăţați să vă impuneți limite, în afara cazului în care chiar vă face plăcere să vă lăsați exploatat, ceea ce e puţin probabil.

Taur

E bine să nu luați de bun tot ce vi se spune şi să judecați lucrurile cu luciditate. Colegii ar putea avea impresia că sunteți destul de uşor de manipulat, aşa că nu vor ezita să vă speculeze slăbiciunile. Fiți conştient de modul în care cei din jur pedalează pe coarda sensibilă. În relaţia cu şefii sau cu autorităţile, e bine să luați atitudine.

Gemeni

Tot ce se întâmplă astăzi se învârte în jurul persoanei iubite şi a copiilor. Recomandarea cea mai bună în acest context astral este să vă luaţi împreună o vacanţă, să vă deconectaţi de la tot şi să faceţi ceea ce vă place. Contactul cu natura, mişcarea sau reîntâlnirea unor oameni dragi cu care să vă întindeţi la poveşti vă încarcă bateriile.

Rac

Oamenii dragi vă alină sufletul, aşa că nu ezitați să le căutaţi compania şi să vă deschideți sufletul în faţa lor. Este o zi potrivită să reluați nişte discuţii lăsate suspendate în trecut. Astăzi puteți înţelege puncte de vedere pe care până acum le-ați refuzat. E foarte posibil să primiți nişte măsuri compensatorii în bani sau bunuri.

Leu

Se pare că în grădina dumneavoastră se răstoarnă căruţa cu toate grijile, frustrările şi nemulţumirile celorlalţi. Unde mai puneți că şi jumătatea are nevoie de oblojire. Așa că e necesar să vă asumaţi misiunea de tămăduitor cu care vă înzestrează ziua de azi. Energia se va duce pe comunicare, corespondenţă, scris şi, eventual, drumuri scurte.

Fecioară

E timpul să vă gândiți cum să atrageți banii și întrebați-vă dacă nu cumva aveți o „setare“ sau o prejudecată care spune că banii nu trag la dumneavoastră sau că vă scapă printre degete. Învăţați să iubiți banii şi renunţați la ideile preconcepute despre ei! De asemenea, e o zi în care să vă identificați nişte abilităţi speciale de a lucra cu oamenii.

Balanţă

Aveți nevoie să vă tragă cineva în jos de picioare, pentru că sunteți pe punctul să vă ridicați la cer. Sunteți de un idealism feroce. Tot ce aveți dați, faceți totul pentru copii şi persoana iubită, practic trăiți pentru oamenii dragi. E o zi minunată să aplanați conflicte şi să dați voie celor din jur să ia deciziile care îi fac pe ei fericiţi.


Scorpion

„Asta e!“ sau „Aşa a fost să fie!“ sau „Aşa a vrut Dumnezeu!“. Acestea sunt concluziile drastice la care ați putea ajunge astăzi. Ele se leagă de familie, de evenimentele care se petrec cu oamenii pe care îi iubiți, de ceea ce a fost şi nu se mai poate întoarce. E bine să fie o zi a acceptării şi a înţelepciunii, a detaşării, nicidecum a resemnării.

Săgetător

Calitatea pe care o resimţiți în cel mai înalt grad este compasiunea, aşa că vi se va oferi cu siguranţă prilejul să vi se facă milă de cineva.

E o zi în care să faceți servicii pentru binele apropiaţilor, prietenilor. Poate fi vorba şi de un contraserviciu, de achitarea de o datorie. Poate e nevoie să răsplătiți pe cineva care v-a sprijit odinioară.

Capricorn

Nu prea sunteți cu picioarele pe pământ, iar asta se întâmplă tocmai pentru că, în plan profesional şi social, simţiți că nu puteți deţine controlul asupra evenimentelor și vă vine greu să nu vă simţiți pe teren stabil. Învăţați să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt, să vă dați seama că nevoia de siguranţă este o iluzie şi că, oricâtă siguranţă ați avea, ea poate să dispară în orice moment.

Vărsător

Sunteți făcut să dați sfaturi din poziţia consilierului. Sunteți un fel de birou de informaţii, aveți la îndemână orice tip de soluţie.

E o zi în care să vă faceți planuri măreţe şi să vă urmați visul. Aşa lansați intenţii în univers şi aveți încredere că totul va fi bine!

Peşti

Nu trebuie să vă zbateţi, beneficiile trag singure la dumneavoastră. Ca sfat exclusiv, cel mai bine merg astăzi şantajul sentimental, văicăreala, victimizarea. Dar nu spuneți asta în gura mare, ca nu cumva să vă citească cineva intențiile. E bine să-i sensibilizați pe ceilalţi într-un mod foarte delicat la nevoile pe care le aveți.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Horoscop

Berbec Vă cam jucaţi cu opţiunile, pentru că sunt în număr mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice aţi alege, tot bine va fi. Priviţi cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteţi
18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de miercuri, 14 septembrie 2016

Actualitate

» „SIERANEVADA“, propunerea României la Oscar, proiecţie de gală la Craiova
» DIICOT a intervenit în ancheta accidentului în care a fost rănit fiul lui Nicolae Guță
» 66 de instanțe și 25 de Parchete ar fi adoptat „Memorandumul“
» Preşedinte ROPEPCA: Rezervele dovedite de gaze ale României se vor epuiza în următorii 9 ani, iar cele de țiței în 12 ani
» Reţeaua teroristă Stat Islamic a pierdut jumătate din teritoriile ocupate în Irak
» Transportatorii nu renunță la proteste şi cer înghețarea tarifelor RCA la valorile medii actuale ale daunelor, nu la cele viitoare
» Cernăteşti – între nemuncă şi ajutoare sociale
» Incendiu la Şimnicu de Sus
» Proiect de ordonanţă privind RCA, pe masa Guvernului: Preţurile RCA ar putea fi îngheţate pentru şase luni.
» Unde e lume multă, e şi înghesuială
» Reinventând bucătăria românească.
» Pensii speciale pentru ambulanțieri
» Italia: Un monument va fi construit în memoria românilor morţi în cutremurul de la Amatrice
» Un deținut aflat în arest la Penitenciarul Rahova a fost găsit spânzurat
» Mai mulţi parlamentari, membri ai Comisiilor de Buget- Finanţe, au cerut demisia conducerii ASF
» Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Cristinei Tarcea în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi
» Ioan Becali, eliberat condiţionat
» CCR a respins sesizarea Guvernului privind acordarea sporului de 15% personalului bugetar cu titlu științific de doctor
» Bărbat reţinut pe Aeroportul din Chişinău după ce a ameninţat că îl va arunca în aer
» Comisia juridică a avizat favorabil cererea DNA prin care Gabriel Oprea poate fi cercetat pentru ucidere din culpă

Publireportaj

» Energie Verde din Deșeuri la Depozitul Mofleni
» Eliza și Ana Maria, un duo magic al companiei UNIC

Local

» Edilul care a reparat mașina nevestei din banii primăriei, sub control judiciar

Dolj

» Chef Nico Lontras, la Craiova: „Bucătăria românească trebuie să se reinventeze“
» Doljeancă bătută şi sechestrată de propriul soţ
» 50 de ani de predare a limbii şi a literaturii italiene la Universitatea din Craiova
» De mâine se poate alerga pe tartanul din Grădina Botanică
» Incendiu de proporţii la Şimnicu de Sus
» Atenție la comisioane când refinanțați un credit!
» Judecat pentru ultraj pentru că a vrut să arunce în aer şase poliţişti
» Împreună putem schimba viaţa unui copil din Secu
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Ambasadorul SUA a făcut declaraţii la Craiova: “Singurele steaguri care contează pentru mine sunt cele ale Americii şi României”
» Ambasadorul SUA în România a ajuns la Craiova
» Două arii naturale protejate din Dolj vor fi incluse în rețeaua ecologică europeană Natura 2000
» Tudor Gheorghe lansează la Craiova prima sa carte
» Dolj: Bărbat decedat într-un incendiu la Dăbuleni
» Craiova: Polițiștii rutieri în acțiune pentru prevenirea accidentelor

Gorj

» Se reia circulația rutieră pe Defileul Jiului
» Proprietar de fost punct termic, amendat de poliţie
» Gorj: Procurorii au respins cererea de deshumare, în cazul mătuşii tinerei din Dăneşti

Mehedinţi

» Mehedinţi: Peste 150 de sancţiuni aplicate de poliţişti în 24 de ore

Sport

» România joacă azi cu Macedonia la Craiova
» Alexandra Marinescu, față în față cu Niki Lauda
» Victoria de la Brânceni a readus moralul la CSO Filiași
» Fotbal / Liga Europa, faza grupelor – etapa 1
» Fotbal / Liga Campionilor, faza grupelor

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Opinii

» Bănuţii, fiţele magistraţilor şi lupta lor împotriva justiţiei

Top