14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGheorghe Visu, premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Sarajevo

Gheorghe Visu, premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Sarajevo

Gheorghe Visu a câștigat trofeul „Heart of Sarajevo”, acordat de Festivalul de film de la Sarajevo celui mai bun actor. Gheorghe Visu a fost recompensat pentru rolul din producția „Câini”, în regia lui Bogdan Mirică. Este al doilea premiu pe care acest film îl câștigă la Sarajevo, după ce a luat și Mențiunea Specială a Juriului.
În filmul Câini, Gheorghe Visu revine pe marele ecran cu un rol impresionant. Publicația franceză Télérama îl compară cu starurile western-ului american de altădată și dă exemplul lui Walter Huston în The Treasure of the Sierra Madre.
Thriller-ul cu Dragoș Bucur, Vlad Ivanov și Gheorghe Visu în rolurile principale va ajunge pe marile ecrane din România în toamna acestui an, distribuit de Transilvania Film. Acțiunea este plasată în apropierea graniței cu Ucraina. Roman, un tânăr de la oraș, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moșiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. O senzație generală de amenințare plutește în aer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS