17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În această dimineaţă veți lua o decizie importantă, fapt care duce la schimbarea programului. Un prieten vă cere ajutorul pentru o problemă de sănătate şi îl veți ajuta fără nici o ezitare. După-amiază veți avea o problemă financiară. Încercați să evitaţi speculaţiile de orice fel. Puteți să vă bazați pe intuiţie în luarea unor decizii importante.

Taur
Aveţi parte de cea mai proastă zi din săptămână. Ați putea afla că mâine va trebui să faceți o călătorie de afaceri. Acest lucru vă va face să vă schimbați programul, dar încercați să rămâneți optimist deoarece această călătorie vă aduce schimbări pozitive în viaţa amoroasă. Evitați controversele cu o doamnă din jurul dumneavoastră.

Gemeni
Veți aborda cu succes problemele de afaceri importante şi veți fi în măsură să finalizați unele activităţi începute cu ceva timp în urmă. Veți găsi o soluţie la problemele financiare amânate de mult timp. Comunicarea cu prietenii şi cu persoana iubită va fi una foarte bună.

Rac
Vă treziţi apatic, iar cei din familie şi colegii de serviciu vor încerca să vă facă să vă simţiţi mai bine. Pot fi de vină oboseala sau problemele financiare cărora a trebuit să le faceţi faţă în ultima vreme. Este posibil să vă confruntaţi cu dificultăţi în viaţa amoroasă, dar trebuie să rămâneți optimist. Nu aveți nici un motiv să vă faceți griji cu privire la sănătate şi pe plan profesional.

Leu
Trebuie să faceţi faţă unor probleme profesionale sau financiare. Sunteți pe cale să aveți realizări remarcabile într-o afacere şi să primiți o recompensă materială semnificativă. După-amiază ai putea găsi un loc de muncă part-time. În timpul unei călătorii în interes personal ați putea întâlni o persoană importantă.

Fecioară
Aveţi nevoie să evoluaţi într-un climat de încredere şi complicitate. Simţiţi nevoia de schimbare şi să vă implicaţi în activităţi noi. Toate activităţile pe care le iniţiați vor avea şanse multe să fie un succes. Veți avea succes în afaceri şi veți reuşi să rezolvați problemele financiare ale familiei.

Balanţă
Vă măriţi aria de contacte şi cultivaţi relaţiile utile pentru a vă realiza ambiţiile profesionale. Schimbări benefice vor apărea în viaţa dumneavoastră atât pe plan profesional, cât şi pe plan social. Aceste schimbări nu vor mulţumi pe toată lumea, dar vă vor permite să vă atingeți obiectivele. Acordați atenţia cuvenită familiei, dar și prietenilor.

Scorpion
Este timpul să nu mai lăsaţi jobul să vă streseze atât de mult şi să le acordaţi celor dragi mai multă atenţie. Veți fi într-o formă intelectuală foarte bună şi veți avea o colaborare excelentă cu oamenii din jurul dumneavoastră. Puteți reuşi în toate activităţile legate de familie şi de casă.

Săgetător
Veți fi surprins de succesul pe plan social şi financiar. Este bine să profitaţi de acest moment. Puneți la cale o excursie în interes personal care vă va aduce unele beneficii materiale importante. Ar fi totuşi bine să aveți grijă de hârtii. Nu sunteţi într-o pasă prea bună, iar abilităţile de bun comunicator dau greş astăzi.

Capricorn
După o perioadă destul de dezamăgitoare, succesul pe plan financiar apare din nou. Ideile inteligente vor juca un rol important în finalizarea unui proiect major la locul de muncă. Lucrul în echipă este foarte important pentru atingerea succesului de azi. O afecţiune mai veche o să vă dea bătăi de cap şi dureri, atunci când vă va fi lumea mai dragă.

Vărsător
Dacă nu ştiți ce să faceți în relaţia actuală, poate că ar fi cazul să vorbiți direct cu partenerul și nu cu prietenii. Fiecare persoană e diferită şi are alte standarde când vine vorba de relaţii. Aşadar, comunicarea în cuplu ar trebui să fie azi principala grijă. Vă implicaţi în treburile gospodăreşti şi vă ajutaţi familia să facă pregătiri pentru un eveniment.

Peşti
V-ați îndrăgostit din nou de persoana care nu trebuia. Vă place să vă jucați cu focul, dar dacă o să continuați aşa, într-una din zile vă veți arde foarte rău. Azi e cazul să puneți punct acestei relaţii. Pentru binele dumneavoastră! Aveţi parte de un conflict şi la serviciu şi trebuie să vă gândiţi de două ori înainte de a spune ceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS