19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi bună pentru a vă ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate că vreți mai mult decât vă permite bugetul, astrele vă transmit că au grijă să vă ofere doar ce aveți nevoie. Este indicat să faceți un bilanţ al veniturilor din munca pe care o desfăşurați. O discuţie cu un prieten vă ajută să vedeți lucrurile mai clar şi să trasați noi direcţii în acest sens.

Taur
Debordați de energie şi reuşiți să îi molipsiți şi pe cei din jur cu cheful de viaţă. Alcătuiți-vă un plan de activităţi pentru următoarele săptămâni. Bine ar fi să includeți în preocupări cursuri de dezvoltare personală şi relaţională. Nevoia de a vă pune în valoare este evidentă, astfel că ceva retuşuri la propria persoană ar fi binevenite.

Gemeni
Ocupați-vă de activităţi uşoare şi vorbiți cât mai puţin. Problemele de sănătate vă pot crea neplăceri, dar ştiți despre ce este vorba şi cum să le ameliorați. În a doua parte a zilei vă veți simţi mult mai bine şi veți reveni în mijlocul celor dragi. Încercați să discutaţi cu un prieten apropiat despre carieră sau despre îmbunătăţirea poziţiei sociale.

Rac
O zi interesantă la capitolul prieteni. Aceştia roiesc în jurul dumneavoastră, oferindu-vă idei, sfaturi sau informaţii diverse. Atenţie că sunt şi persoane false în jur. Se recomandă să discerneți cu prudenţă ce vi se spune, deoarece multe informaţii au scopul de a vă crea neplăceri. Spre seară veți resimți oboseala de peste zi.

Leu
Sunteți convocat la o discuţie importantă în legătură cu felul în care vă îndepliniți sarcinile de serviciu. Există nemulţumiri şi reproşuri din partea colegilor, însă fiți atent la ce vi se spune. Susţineţi-vă punctul de vedere cu prudenţă. Dacă vi se indică noi direcţii de urmat în plan profesional, este bine să acţionați în consecinţă.

Fecioară
Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestei zile. Există varianta să vă programați o călătorie în afară graniţelor ţării sau să fiți nevoit să plecați departe. Răzgândirile pot fi frecvente. O persoană din anturaj vă poate oferi soluţii sau sfaturi bune în privinţa pregătirii profesionale.

Balanţă
Banii şi bunurile provenite de la alţii vă preocupă astăzi. Încercați să verificați situaţia datoriilor, taxelor şi a relaţiilor cu instituţiile financiare. Dacă sunteți implicat în colaborări, s-ar putea să primiți ceva bani în urma muncii depuse în acest sens. Totuşi, suma vă nemulţumeşte, astfel că este un moment bun pentru a echilibra raportul eforturi-remuneraţie.

Scorpion
Parteneriatele şi relaţiile ce derivă de aici vă aduc elemente noi astăzi. În urma discuţiilor cu partenerii ați putea fi tentat să rupeți unele relaţii. Ascultați ce au de zis ceilalţi şi lăsați deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Încercați să vă păstrați calmul. De reţinut că unii au scopuri personale ascunse sub diverse măşti binevoitoare.

Săgetător
Treburile de la locul de muncă vă ocupă toată ziua. Relaţiile colegiale sunt precare, astfel că trebuie să vă bazați doar pe forțele proprii. Pe de altă parte, probleme de sănătate mai vechi pot ieşi la iveală. Organismul este obosit şi nu vă prea ajută în desfăşurarea activităţilor fizice. Odihniți-vă regulat şi adoptați un stil de viaţă sănătos!

Capricorn
Relaţia cu persoana iubită vă poate aduce neplăceri, aşa încât fiți prudent. Pe de altă parte, şi copiii intră în sfera de interes. S-ar putea să vă scadă încrederea în forţele proprii, însă sunt momente pasagere şi nu ar trebui să le dați curs. Bine ar fi să vă ocupați de o activitate dragă sufletului, lăsându-i pe ceilalţi cu treburile lor.

Vărsător
Vă ocupați cu succes de activităţile gospodăreşti. Dialogurile cu membrii familiei sunt presărate cu note discordante. Este nevoie de îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiul locativ sau de achiziţionarea unor bunuri. Ar fi bine să faceți o verificare a bugetului disponibil. Fiți atent la membrii familei, deoarece e posibil să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Peşti
S-ar putea să fiți nevoit să plecați la o rudă sau la un prieten apropiat, care are nevoie de ajutor. Încercați să vă păstrați calmul, deoarece răsturnările de situaţie vă pot strica buna dispoziţie. Gândirea şi comunicarea sunt distorsionate, aşa încât evitați dezbaterile de teme puţin cunoscute şi luarea deciziilor majore. Spre seară, înconjurați-vă de cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS