Horoscop

Berbec

O zi bună pentru a vă ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate că vreți mai mult decât vă permite bugetul, astrele vă transmit că au grijă să vă ofere doar ce aveți nevoie. Este indicat să faceți un bilanţ al veniturilor din munca pe care o desfăşurați. O discuţie cu un prieten vă ajută să vedeți lucrurile mai clar şi să trasați noi direcţii în acest sens.

Taur

Debordați de energie şi reuşiți să îi molipsiți şi pe cei din jur cu cheful de viaţă. Alcătuiți-vă un plan de activităţi pentru următoarele săptămâni. Bine ar fi să includeți în preocupări cursuri de dezvoltare personală şi relaţională. Nevoia de a vă pune în valoare este evidentă, astfel că ceva retuşuri la propria persoană ar fi binevenite.

Gemeni

Ocupați-vă de activităţi uşoare şi vorbiți cât mai puţin. Problemele de sănătate vă pot crea neplăceri, dar ştiți despre ce este vorba şi cum să le ameliorați. În a doua parte a zilei vă veți simţi mult mai bine şi veți reveni în mijlocul celor dragi. Încercați să discutaţi cu un prieten apropiat despre carieră sau despre îmbunătăţirea poziţiei sociale.

Rac

O zi interesantă la capitolul prieteni. Aceştia roiesc în jurul dumneavoastră, oferindu-vă idei, sfaturi sau informaţii diverse. Atenţie că sunt şi persoane false în jur. Se recomandă să discerneți cu prudenţă ce vi se spune, deoarece multe informaţii au scopul de a vă crea neplăceri. Spre seară veți resimți oboseala de peste zi.

Leu

Sunteți convocat la o discuţie importantă în legătură cu felul în care vă îndepliniți sarcinile de serviciu. Există nemulţumiri şi reproşuri din partea colegilor, însă fiți atent la ce vi se spune. Susţineţi-vă punctul de vedere cu prudenţă. Dacă vi se indică noi direcţii de urmat în plan profesional, este bine să acţionați în consecinţă.

Fecioară

Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestei zile. Există varianta să vă programați o călătorie în afară graniţelor ţării sau să fiți nevoit să plecați departe. Răzgândirile pot fi frecvente. O persoană din anturaj vă poate oferi soluţii sau sfaturi bune în privinţa pregătirii profesionale.

Balanţă

Banii şi bunurile provenite de la alţii vă preocupă astăzi. Încercați să verificați situaţia datoriilor, taxelor şi a relaţiilor cu instituţiile financiare. Dacă sunteți implicat în colaborări, s-ar putea să primiți ceva bani în urma muncii depuse în acest sens. Totuşi, suma vă nemulţumeşte, astfel că este un moment bun pentru a echilibra raportul eforturi-remuneraţie.

Scorpion

Parteneriatele şi relaţiile ce derivă de aici vă aduc elemente noi astăzi. În urma discuţiilor cu partenerii ați putea fi tentat să rupeți unele relaţii. Ascultați ce au de zis ceilalţi şi lăsați deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Încercați să vă păstrați calmul. De reţinut că unii au scopuri personale ascunse sub diverse măşti binevoitoare.

Săgetător

Treburile de la locul de muncă vă ocupă toată ziua. Relaţiile colegiale sunt precare, astfel că trebuie să vă bazați doar pe forțele proprii. Pe de altă parte, probleme de sănătate mai vechi pot ieşi la iveală. Organismul este obosit şi nu vă prea ajută în desfăşurarea activităţilor fizice. Odihniți-vă regulat şi adoptați un stil de viaţă sănătos!

Capricorn

Relaţia cu persoana iubită vă poate aduce neplăceri, aşa încât fiți prudent. Pe de altă parte, şi copiii intră în sfera de interes. S-ar putea să vă scadă încrederea în forţele proprii, însă sunt momente pasagere şi nu ar trebui să le dați curs. Bine ar fi să vă ocupați de o activitate dragă sufletului, lăsându-i pe ceilalţi cu treburile lor.

Vărsător

Vă ocupați cu succes de activităţile gospodăreşti. Dialogurile cu membrii familiei sunt presărate cu note discordante. Este nevoie de îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiul locativ sau de achiziţionarea unor bunuri. Ar fi bine să faceți o verificare a bugetului disponibil. Fiți atent la membrii familei, deoarece e posibil să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Peşti

S-ar putea să fiți nevoit să plecați la o rudă sau la un prieten apropiat, care are nevoie de ajutor. Încercați să vă păstrați calmul, deoarece răsturnările de situaţie vă pot strica buna dispoziţie. Gândirea şi comunicarea sunt distorsionate, aşa încât evitați dezbaterile de teme puţin cunoscute şi luarea deciziilor majore. Spre seară, înconjurați-vă de cei dragi.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

28 septembrie 2016

Horoscop

Berbec Sunteți răsfăţat de astre, care vă creează terenul propice pentru iubire, relaţii armonioase cu copiii, creativitate, şi chiar distracţie. La locul de muncă, atmosfera nu este la fel de roz, în sensul că puteți avea parte de intrigi şi

Sumarul ediției de vineri, 29 iulie 2016

Actualitate

» Bogdan Olteanu a fost plasat in arest la domiciliu
» Ape murdare şi mirosuri grele pe Aleea 4 Poligonului
» Francezii muncesc, românii privesc
» Gunoiul rămâne pe Strada Florilo
» Ministerul Sănătății: “Gărzile suplimentare nu vor mai fi obligatorii”
» Nicușor Constantinescu, condamnat la 15 ani de închisoare
» Noi duhovnici în Arhiepiscopia Craiovei
» Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară
» Acţiuni ale poliţiei vâlcene, pentru siguranţa cetăţenilor
» Prognoza meteo pentru weekend
» Marea Britanie: Forţele speciale, pe urmele unui bărbat înarmat care s-a refugiat într-o fabrică de bere dezafectată
» DNA: Deputatul Ioan Oltean, Crinuța Dumitrean şi alte şapte persoane, trimise în judecată în dosarul despăgibirilor de la ANRP
» Ghidul specific Axa prioritară 3, Prioritatea de investiţii 3.1,Operaţiunea B – Clădiri publice, în consultare publică
» Prima rectificare bugetară aduce mai mulți bani la Muncă, Interne, Sănătate, Educație și SRI
» Incendii de mirişti în Dolj
» Militant al Statului Ilamic depistat înainte să se urce într-un avion care zbura la Bucureşti
» Român căutat în Spania, în urma unor suspiciuni că ar fi răpit din Marea Britanie o minoră
» Şeful Laboratorului de Radiologie și Imagistică din cadrul Spitalului de Neurochirurgie Iași, trimis în judecată pentru luare de mită
» BNR: Faptele de care este acuzat Bogdan Olteanu, înfăptuite înainte de a fi viceguvernator
» Guvernul turc continuă epurările din armată. Organizaţii de presă închise, jurnalişti concediaţi
» ANAF nu mai vrea datele plăților cu cardul
» Hillary Clinton acceptă formal nominalizarea democraţilor în cursa prezidenţială
» Dezbatere publică privind plata gărzilor și orelor suplimentare
» Viceguvernatorul Bogdan Olteanu, reţinut de DNA

Publireportaj

» Popas Gran Sym îţi asigură 2 zile de muzică live şi voie bună

Local

» Braniștea, pe urmele Dăbuleniului

Dolj

» Craiova: Concurs „Fii tu cititorul lunii!” – iunie 2016
» Dolj: Prinşi băuţi la volan
» Ziua Batalionului 116 Sprijin Logistic Craiova
» Craiova: Vernisaj la Tradem: „Salonul de vară”
» Craiova: Restricţii de circulaţie în zona Stadionului Extensiv
» Ziua Imnului Naţional al României la Craiova
» Cetăţean israelian depistat cu şedere ilegală în Dolj
» Craiova: Redescoperă oraşul în 33 de minute
» Centrul de Detenţie Craiova pune la dispoziţie forţă de muncă firmelor interesate
» Drama unei doljence stabilite în Danemarca: „Statul danez mi-a luat copilul la câteva săptămâni de viaţă“
» Gunoiul din Dolj, misiune imposibilă

Gorj

» Gorj: Trafic feroviar închis în zona Romaneşti
» Gorj: Culegătorul de ciuperci muşcat de viperă a fost salvat din Munţii Parâng

Olt

» Olt: Controale în urma arderilor de miriști și vegetație uscată

Mehedinţi

» Locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic în Germania
» Razie pe şoselele din Mehedinţi
» Mehedinţi: Aproape 2500 de şomeri au fost încadraţi în muncă în primele şase luni
» 285 de locuri de muncă vacante în Mehedinţi
» Mehedinţi: Acţiune de prevenţie în Şimian

Vâlcea

» Lucrări pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona Valea Ursului

Sport

» Alb-albaștrii au împărțit speranțe suporterilor (galerie foto)
» Pandurii şi Viitorul, excursioniste în Liga Europa

Magazin

» Cehia – țara cu cele mai multe biblioteci
» Horoscop

Top