25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Horoscop

Berbec
E rost de distracţii alături de persoana iubită şi de copii. Chiar dacă apar şi neplăceri din cauza mofturilor şi capriciilor, tot rămâne loc de bucurie şi amuzament. Totuşi, încercați să vă controlați tendinţa de a fi în centrul atenţiei, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi.

Taur
În plan domestic puteți desfăşura treburi diverse, care-şi aşteaptă rândul de ceva vreme. Aveți susţinerea membrilor familiei şi destule idei inspirate, astfel încât să faceți totul să fie uşor. Acceptați ajutorul celorlalţi, pentru că astfel totul se va face mai repede şi va fi amuzant. Calmul şi prudenţa se cer a fi puse pe primul plan, altfel puteţi fi angrenat în tot felul de conflicte.

Gemeni
Este o zi care favorizează comunicarea şi schimbul de informaţii cu persoane din diverse domenii de activitate. E bine să îi lăsați şi pe alţii să-şi expună ideile şi punctele de vedere. Ați putea oferi sfaturi folositoare celor care vin spre dumneavoastră şi au nevoie de ele. Evitați să împărtăşiți mai mult decât e cazul despre realizările profesionale.

Rac
Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilităţi noi, de anvergură, dar care totodată promit şi venituri pe măsură. Astfel apare tentaţia de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans, totuşi rezumați-vă la a folosi strict cât aveți nevoie în planul material. La momentul potrivit veți avea ocazia să faceți investiţii mai mari.

Leu
Iată o zi în care vă puteți ocupa numai de dumneavoastră şi de ceea ce vă face plăcere. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de mai multă implicare, pot să aştepte vreo două zile. În cazul în care doriţi să participați la activităţi noi, va fi nevoie de un efort susţinut pentru a le face faţă.

Fecioară
Sunt momente potrivite pentru a observa rezultatele alegerilor din ultima vreme şi a vă analiza deciziile. E o zi bună pentru activităţi mai puţin solicitante şi pentru discreţie pe toate liniile. Pe de altă parte, vă puteți aştepta la binecuvântări care ajung la dumneavoastră pe căi neaşteptate.

Balanţă
Sfaturile prietenilor sunt bine-venite astăzi, fie pentru situaţii personale, fie pentru cele din sfera profesională. Totuşi, există şanse să cheltuiți ceva bani pentru oamenii pe care-i întâlniți, de aceea ar fi bine să fiți prudent şi să nu vă avântați cu uşurinţă în vreo conversaţie care vă vulnerabilizează.

Scorpion
Prezenţa dumneavoastră e puternică şi emană anumită autoritate şi un magnetism aparte. De aceea mulţi vor fi astăzi atraşi de tot ce faceți sau spuneți. Este posibil să participați la întâlniri oficiale, şedinţe sau prezentări importante la serviciu. Dar şi acasă, alături de membrii familiei şi rude, se poate ivi o întâlnire importantă.

Săgetător
Excelentă zi pentru demersuri spirituale, învăţare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea, poate apărea şansa de a călători peste mări şi ţări, în cazul în care ați plănuit aşa ceva mai demult. Sau primiți veşti bune de departe, de la persoane care locuiesc în străinătate.

Capricorn
Ziua este favorabilă verificării bugetului şi achitării datoriilor. Indiferent la cine aveți restanțe de plătit, ar fi bine să vă mobilizați şi să le rezolvați. Pot apărea cheltuieli neaşteptate pentru rude, partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Reuşiţi să fiţi pe faza atât la serviciu, cât şi acasă, ceea ce vă va aduce aprecierea celor din jur.

Vărsător
Relaţiile sunt activate astăzi şi aduse în lumina reflectoarelor. Prezenţa Lunii în Leu este favorabilă pentru expunere şi expresie de sine elocventă. Este bine să luați aminte la spusele şi acţiunile celorlalţi, pentru că aveți multe lucruri interesante şi utile de învăţat de la şi prin aceştia. În rest, bucurați-vă de aprecierile primite.

Peşti
Sunteți preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar şi dacă mergeți la serviciu aveți multe de făcut. Aveți spor şi succes în tot ce v-ați propus să faceți astăzi, dar nu exagerați cu eforturile. Un stil de viaţă mai adecvat nevoilor actuale poate fi găsit şi aplicat în aceste zile, dacă cercetați puţin şi aveți disponibilitatea să schimbați ceva în viaţa dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS