17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt posibile cadouri şi recompense mărunte, dar încântătoare. E o zi bună pentru a vă ocupa de cheltuielile cotidiene. Atenţie că energia vitală este la cote minime, aşa încât dozaţi-vă eforturile. Se pot repune în discuţie aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomandă verificarea atentă a documentelor financiare şi a bugetului.

Taur
Sunteți o mică vedetă astăzi. Aveți energie, dorinţa de a vă avânta în tot şi toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalţi. Relaţiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudenţă şi discernământ veți reuşi să depăşiți totul cu succes. Evitați discuţiile în contradictoriu. În a doua parte a zilei mergeți la un salon de întreţinere corporală sau invitați-vă prietenii la o şuetă.

Gemeni
Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelaţii legate de evenimentele şi oamenii din preajma dumneavoastră. Sănătatea este vulnerabilă. Există varianta recidivării unor afecţiuni legate de zonele aparatului urogenital şi gât. Relaţiile cu colegii devin conflictuale şi bine ar fi să nu răspundeți la provocări.

Rac
Ziua este importantă la capitolul prieteni, conturându-se întâlniri şi dialoguri interesante. Relaţiile sentimentale vor intra într-un con de umbră şi acolo ar trebui să rămână pentru o vreme. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece au fost soluţionate parţial mai demult. Selectați informaţiile pe care le spuneți altora.

Leu
Cariera profesională şi imaginea în ochii celorlalţi sunt domeniile cărora ar fi bine să le acordați atenţie. Un şef vă poate reproşa faptul că vă neglijați îndatoririle de la locul de muncă în favoarea intereselor personale. Încercați să vă justificați acţiunile în cuvinte puţine, dar esenţiale. Sunt momente pasagere şi le veți depăşi cu succes. Colegii de serviciu vă oferă un sprijin deosebit.

Fecioară
Vă gândiți la călătorii în ţinuturi îndepărtate, însă se pare că aveți mai multe şanse la unele în apropierea casei. De asemenea, se pot pune probleme legate de formele de şcolarizare necesare unui domeniu profesional în care ați dori să activați.

Balanţă
Importantă zi la capitolul rezolvări financiare. Se pare că primiți sprijin deosebit fie din partea rudelor sau a partenerului de viaţă, fie dinspre segmentul profesional un coleg are posibilitatea materială de a vă ajuta pe neaşteptate. Fiți prudent şi nu vă hazardați în speculaţii sau investiţii pripite. Folosiți strictul necesar şi nu acumulați datorii suplimentare fără rost!

Scorpion
Ziua este propice relaţiilor parteneriale şi colaborărilor în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Partenerul de viaţă vă poate face reproşuri şi bine ar fi să-l ascultaţi. Se pare că va trebui să vă remodelați modul de percepţie al celorlalţi şi felul în care vă raportați la evenimentele înconjurătoare.

Săgetător
Eforturile vă sunt atrase de îndatoririle profesionale de la locul de muncă. Nu prea aveți chef de lucru, colegii vă pun beţe în roate, iar şefii parcă nici nu există. Nu răspundeți la provocări şi ocupați-vă doar de activităţile importante. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului şi secundar pe segmentele aparatului urogenital.

Capricorn
Relaţiile sentimentale sunt dinamice, însă dacă invitaţi persoana iubită la o serată romantică totul se va rezolva excelent. Atenţie la prieteni şi protectori! Se pare că revin în discuţie unele conflicte vechi ce nu au fost soluţionate. Fiți chibzuit în privinţa banilor şi nu vă hazardați în cumpărături extravagante.

Vărsător
Sunt momente bune pentru a vă ocupa de segmentul domestic. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, însă sunt momente pasagere. În domeniul profesional în care activați se pot reedita situaţii vechi ce nu au fost înţelese sau rezolvate corespunzător. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef, privind seriozitatea cu care vă îndepliniți atribuţiile de la locul de muncă.

Peşti
Sunteți mai mult pe drumuri astăzi. Aveți multe de rezolvat în interes de serviciu. Fiți prudent, întrucât sănătatea este destul de vulnerabilă, mai ales pe segmentul cap. Încercați să vă selectați priorităţile şi să vă relaxați. Un prieten apropiat vă poate face destăinuiri surprinzătoare legate de viitorul locului de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS