28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Evenimentele și discuțiile sunt bulversante, astfel că atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile de colaborare se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Analizați, pe îndelete, cele petrecute și alcătuiți un plan de îmbunătățire a situației. Evident că este bine să renunțați la relații și situații în care nu vă mai regăsiți sau vă oferă neplăceri.

Taur
La locul de muncă se încheie o etapă importantă și, oricât ați încerca să ignorați asta, evenimentele vor veni  cu o forță și mai mare decât până acum. Încetiniți ritmul cotidian și priviți în jur. Cel mai indicat este să renunțați la tipare mentale și comportamentale învechite și să vă reorientați din toate punctele de vedere.

Gemeni
Capitolul sentimental este răscolit de ceva vreme, însă acum este un bun prilej de a lămuri pe deplin lucrurile. Iubirea și implicațiile ei vor căpăta alte conotații. Totuși, detașați-vă de neplăceri, gândiți-vă ce vă doriți concret de la persoana iubită sau de la copii și creionați un plan de acțiune.

Rac
Vă este foarte clar că ceva s-a încheiat pe segmentele profesional și domestic. Chiar dacă la locul de muncă sunteți bine văzut, susținut de șefi, totuși, ceva din interior vă avertizează să fiți prudent și să deslușiți lucrurile aflate dincolo de aparențe. Aveți nevoie de detașare și de reconfingurarea tuturor relațiilor în care sunteți implicat.

Leu
Mentalitatea se schimbă radical în aceste zile, astfel că vă este dificil să dialogați cu alții. Eforturile intelectuale ar trebui evitate, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. Relaxați-vă, ocupați-vă de treburi ușoare și stați alături de cei dragi. Călătoriile pe distanțe scurte, de agrement sau pentru a rezolva diverse vă prind bine.

Fecioară
Primiți sprijin financiar, însă dincolo de aparențe există interese meschine ale unora care sub masca bunăvoinței vă oferă bani acum contra unui serviciu solicitat ceva mai târziu. Fiți prudent și nu vă lăsați impresionat de laudele sau favorurile care vin dinspre alții, mai ales de la persoanele din segmentul profesional.

Balanţă
Este important să vă îngrijiți sănătatea, să evitați eforturile mari și reuniunile cu multă lume. Emoțiile sunt dificil de gestionat în această perioadă, dar nu imposibil. Aveți răbdare și canalizați-vă energia numai spre nevoile proprii. Este un moment în care chiar trebuie să vă reconfigurați planurile de viață, atitudinea și felul de a vă raporta la cei din jur.

Scorpion
Munca și sănătatea reprezintă domeniile care necesită multă atenție în aceste zile. Detașați-vă de agitația cotidiană și de forfota de la serviciu, pentru că organismul este obosit și are nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri de specialitate. Informațiile primite pe căi mai puțin obișnuite sunt utile pe termen lung.

Săgetător
Ar fi bine să vă reconsiderați relațiile cu prietenii. Unii au interese meschine și vă obstrucționează progresul. Persoana iubită, copiii, vă sunt alături și vă pot sfătui excelent. Este bine să acceptați părerile altora și să aveți încredere că totul se desfășoară cum vă doriți. E timpul să alcătuiți o listă cu persoanele cărora le mai spuneți prieteni.

Capricorn
Se pare că v-ați lămurit vizavi de statutul profesional în cadrul locului de muncă și astfel vă gândiți să vă retrageți în liniștea și siguranța familiei. S-a finalizat o etapă profesională importantă și bine ar fi să analizați cele petrecute sau discutate în ultimele zile. Sunt informații valoroase, care vă ajută să vă clădiți o imagine publică și un alt loc în societate.

Vărsător
Revelațiile din ultimele zile v-au dus la concluzii interesante despre viață și despre oamenii alături de care sunteți implicat în relații sau acțiuni. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele mai în vârstă vă aduc lămuriri suplimentare și sfaturi deosebite. Este un bun prilej de a vă remodela filozofia de viață și de a vă rafina sufletul.

Peşti
Sunteți preocupat de sponsorizările pe care le puteți obține de la rude, partener de viață sau de la colaboratori. Ar fi bine să vă bazați numai pe veniturile sau economiile proprii, pentru că de la alții, din perspectiva financiară, nu veți primi decât iluzii și dezamăgiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS