27.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Chiar dacă aveţi de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu încercaţi să vă erijaţi într-un fel de judecător sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur. Unii oameni nu pot fi schimbaţi, nici dumneavoastră nu vă puteţi schimba, deci acceptaţi-i pe ceilalţi aşa cum sunt.

Taur
Dacă primiţi susţinerea potrivită de la cei din jur, sunteţi capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să vă alegeţi tovarăşii potriviţi. Sunteţi în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşiţi să-i atrageţi şi pe alţii alături de dumneavoastră.

Gemeni
Dacă v-aţi putea permite azi o zi complet liberă, ca de vacanţă, profitaţi de ocazie, pentru că ar avea efecte fantastice asupra psihicului. Aveţi nevoie de aer proaspăt şi de linişte, cele două ingrediente magice care vă vor remonta ca prin farmec. Într-o astfel de stare vă regăsiţi calmul, buna dispoziţie, luciditatea, pentru ca nu apare nimic care să vă distragă atenţia şi să vă irite.

Rac
Spuneţi da unei propuneri fără să vă gândiţi foarte mult la ce puteţi face în această colaborare, dar vă implicaţi trup şi suflet cu un optimism debordant, convins că, orice ar fi, vă veţi descurca de minune. Dacă aţi începe să staţi şi să analizaţi dacă sunteţi potrivit acestui rol, dacă aveţi timpul sau resursele necesare, probabil aţi bate rapid în retragere, dar pentru că aţi acceptat atât de repede.

Leu
Numai cu toleranţă şi iubire puteţi aplana azi conflictul care se naşte pe oriunde aţi trece. Unii uită de valorile absolut fireşti ale unei comunicări paşnice şi ridică tonul fără rost, dar dacă dumneavoastră vă ţineţi sub control nervii – doar ştiţi că aveţi – veţi readuce dialogul pe cel mai plăcut nivel.

Fecioară
Chiar dacă nu cunoaşteţi situaţia de faţă în cele mai mici amănunte, nu vă cramponaţi de aceste fleacuri, ci continuaţi ce aţi început. Apar suficiente semne pe parcurs care să vă garanteze faptul că sunteţi pe calea cea bună, deci nu trebuie să cunoaşteţi chiar toate aspectele dinainte de a porni.

Balanţă
Uneori sunteţi nevoit să mai faceţi şi compromisuri pentru a face lucrurile să meargă mai departe. Sunteţi în faţa unui sacrificiu care merită făcut, îl puteţi face, ca atare nu vă mai gândiţi că
v-aţi călca pe orgoliu cu această ocazie! Când veţi vedea ce bine se aşază lucrurile după aceea, vă veţi felicita singur că aţi făcut asta.

Scorpion
Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber în compania celor dragi. Este rost de distracţie, muzică, motiv de a bea ceva, şi vă simţiţi bine în compania celor care vă înconjoară cu simpatie şi afecţiune. Dacă printre cei din preajmă se află şi omul pe care îl iubiţi, ziua va fi perfectă.

Săgetător
Azi vă jucaţi de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discutaţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Luaţi-o mai uşor, bucuraţi-vă de tot ce simţiţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretindeţi de la celălalt angajamente de cursă lungă.

Capricorn
Nimic nu vă preocupă mai mult decât plăţile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o mulţime de facturi în acelaşi timp şi nu mai ştiţi cum să faceţi să le achitaţi. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o sumă consistentă care vă cam sperie.

Vărsător
Reuşiţi să vă remarcaţi prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla dumneavoastră apariţie impune respect şi prestanţă. Sunteţi cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora vă prezentaţi şi admiraţia pe care o puteţi citi în ochii lor vă stimulează şi vă motivează să faceţi totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi.

Peşti
Că să puteţi trece la etapa următoare a unei acţiuni vi se cere un compromis care merită făcut. Chiar dacă acum, pe moment, vi se pare un preţ cam scump de plătit, după ce totul va reintra în normal vă veţi da seama că a meritat totul de vreme ce aţi depăşit astfel un impas. Nu vă cramponaţi de piedici, ci concentraţi-vă atenţia asupra perspectivelor viitoare ale acestui plan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS