18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Un sentiment de vigoare vă umple de determinare în orice proiect este nevoie să lucrați azi. Cu toate acestea, mintea nu va fi atât de implicată în proiecte, vă simţiți distras. Interesele intelectuale şi filozofice vă ocupă o mare parte din gânduri, alături de sex şi romantism. Această vigoare se dovedeşte a fi foarte plăcută spre seară. Bucurați-vă de ziua asta!

Taur
Sunteți într-o stare de spirit romantică și foarte probabil să vă atragă atenţia anumite persoane de pe stradă şi să fiți privit cu admiraţie de aceştia. Romanele şi filmele picante par mai interesante decât de obicei şi este posibil să vă achiziţionați câteva produse de acest gen. Asta este, cu siguranţă, o seară specială pe care să o petreceți cu persoana iubită.

Gemeni
O seară acasă cu partenerul pare o propunere interesantă. Alegeți să vă uitaţi la un film sau să ieșiți la cină. Învățați să comunicați mult mai bine cu partenerul, atât verbal, cât şi fizic. Asigurați-vă că arătaţi cât mai bine şi dați ce-i mai bun.

Rac
Comunicarea cu dublu înţeles este deseori confuză şi nu toată lumea înţelege ce se vrea transmis. Sunteți anunţat pe e-mail că primiți o sumă de bani, însă nu azi. Poate fi o zi plină de frustrări, dar seara compensați pentru că dragostea este elementul de care aveți nevoie acum. Planificați cu partenerul și o ieșire la un film sau o cină romantică.

Leu
Faceţi un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. Sunteți pasional din fire, dar puterea dorinţelor vă poate surprinde azi. Vreți să vă petreceți timp cu partenerul. Nu fiți surprins dacă atrageți şi privirile altora. Comunicarea la toate nivelurile ar trebui să fie clară şi sinceră. Bucurați-vă de o seară minunată!

Fecioară
Comunicarea cu membri familiei şi ceilalţi ar trebui să fie clară, onestă şi afectuoasă. Vă simţiți deosebit de romantic şi sunteți tentat să citiți romane picante sau să mergeți la un film. Este ziua perfectă pentru a fi alături de persoana iubită. O să savurați din plin această zi.

Balanţă
Un telefon de la partener scoate la iveală partea romantică şi pasională. Aveți multe de făcut şi nu veți putea să vă întâlniţi decât spre seară. Toate semnele vă arată că merită să aşteptaţi. Fiți atent la ceea ce are nevoie, l-ați cam neglijat în ultimul timp. Cumpărați nişte haine sau poate un parfum la care visați de mult.

Scorpion
Pentru cineva care tinde să gândească înainte de a acţiona, azi sunteți surprins cât de romantic puteți fi. Pentru astăzi, valorile intelectuale trec pe planul al doilea. Se pare că partenerul plănuiește o seară romantică, flori, lumânări şi o masă bogată. Toate astea vă surprind, parcă nu mai sunteți dumneavoastră, însă meritați toate astea.

Săgetător
Sunteți un romantic înnăscut, dar azi gândiți în termeni fizici mai degrabă decât idilic. Sunteți preocupat de aparenţe şi vreți să arătați profesional. Culoarea albastru vă prinde foarte bine, dar nu uitați să adăugați nişte roşu pentru mai multă pasiune. Sunați-vă partenerul şi bucuraţi-vă de această seară.

Capricorn
Sunteți destul de nerăbdător pentru a stabili o întâlnire romantică pentru seara aceasta cu persoana care v-a atras atenţia. Poate nu veți alerga către asfinţit, dar visați la tărâmuri îndepărtate. Plănuiți să plecați într-o excursie. Totuși, e cazul să aveți răbdare, să nu fiți dezamăgit mai târziu. Aşteptați să vedeți ce se întâmplă!

Vărsător
Romanele şi filmele picante vă fac cu ochiul. Vă gândiți să plănuiți o seară romantică alături de partener. Dacă nu aveți pe cineva, nu fiți surprins dacă o cunoștință veche vă face complimente și vă invită să ieșiți. Acceptați, va fi o seară de neuitat și, poate, se și înfiripă ceva.

Peşti
Gândurile nu vă sunt la locul de muncă azi. Asta vă poate cauza o mulţime de probleme. Vă simţiți deosebit de romantic și vă gândiți deja la momentul când veți fi singur cu partenerul sau măcar citind o carte sau uitându-vă la un film de dragoste. Este posibil să vă achiziționați nişte haine pentru a arata impecabil la un eveniment important, care se anunță cât de curând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS