19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi bună să vă analizaţi situaţia financiară şi să vedeți care este situaţia contului din bancă. Încercați să analizați situaţia cât mai obiectiv, pentru că altfel veți continua să faceți cheltuieli nesăbuite. Nu veți regreta acest proces, pentru că veți fi mai chibzuit şi veți evita zilele neplăcute, în care rămâneți fără bani.

Taur
Sunteți îngrijorat pentru ce ați făcut în ultima vreme, mai ales că este ceva de care nu sunteți foarte mândru. Vă dați seama că toate grijile au fost degeaba. În primul rând, realizați că nu aveți cum să fugiți de realitate, iar în al doilea rând, că lucrurile nu sunt atât de rele precum par. Veți fi răsplătit pentru munca grea depusă în ultima vreme.

Gemeni
Nu toate prieteniile sunt la fel și ați învăţaț asta pe calea cea mai grea. Astăzi vă puneți relaţiile în ordine şi începeți să vedeți lucrurile altfel. Gândiți-vă bine care sunt oamenii ce merită să vă stea în preajmă şi la cine ar trebui să renunțaţi. Fiecare prietenie vă poate învăţa ceva, însă, dacă oamenii vă lasă fără energie, nu merită să le acordați timp.

Rac
Vreți să trăiți fiecare clipă la maximum şi simţiți că trebuie să lăsați o urmă în lume. Deveniți tot mai creativ şi aveți o mulţime de idei bune. Găsiți chiar şi materialul necesar pentru punerea ideilor în practică. O persoană apropiată vă face un cadou foarte preţios. Acceptați-l şi nu căutați motivele care s-ar putea ascunde în spatele acestui gest.

Leu
Mintea vă este foarte activă şi sunteţi extrem de curios în legătură cu ce se întâmplă în jurul vostru. Vreţi să ştiţi totul şi vreţi să aflaţi cât mai multe despre viaţă oamenilor din anturajul dumneavoastră. Nu puteţi înţelege totul, dar nu înseamnă că nu trebuie să încercaţi. Investiţi în cărţi, pentru că acolo s-ar putea să găsiţi răspunsurile la întrebările pe care le căutaţi.

Fecioară
Vă este foarte greu să mulţumiți inima şi mintea, dar trebuie să înţelegeți că aceasta este întotdeauna o luptă inutilă. Nu veți ajunge la nici o concluzie, aşa că cel mai bine este să faceți ce vă spune instinctul. Nu trebuie să vă ascundeți adevărata faţă, oamenii vă vor plăcea şi cu defecte.

Balanţă
Sunteți supărat pe o persoană care v-a rănit în ultima vreme şi chiar îi doriți răul. Nu ţineți aceste sentimente, pentru că vă vor doborî. Încercați să vă relaxați sau să faceți ceva frumos şi uitați planurile de răzbunare. Dacă vreți să scăpați de ce simţiți, pur şi simplu vorbiți cu persoana respectivă și clarificați problema.

Scorpion
Astăzi simţiți nevoia să vă ascundeți într-o bulă de sticlă şi să stați departe de oameni. Dacă puteți să lucrați de acasă sau să vă luați liber, faceți-o pentru că nu veți fi o companie foarte plăcută. Folosiți această perioadă pentru a vă da seama de ce vreți cu adevărat în viaţă şi care sunt oamenii care nu au ce căuta în jurul dumneavoastră.

Săgetător
Ați tot vrut, în ultima vreme, să vorbiți cu un prieten despre ceva important și ține de dumneavoastră să faceți primul pas. Este o zi bună să deschideți discuţii delicate, pentru că vă exprimați foarte bine şi sunteți diplomat, astfel că veți şti cum să nu îl supărați pe interlocutor.

Capricorn
Astăzi vă bucurați mai mult ca oricând de libertate. Sunteți o persoană foarte independentă şi urâți când cineva încearcă să vă ia asta. Este o zi bună să vă gândiți la situaţia  financiară, pentru că s-ar putea să apară unele cheltuieli neprevăzute în următoarea perioadă. Dacă aveți secrete, ţineți-le pentru dumneavoastră, oricât de mult v-ați dori să le împărtăşiți.

Vărsător
Este o zi bună să vă asumați riscuri! Puteți chiar să aveți succes dacă sunteți gata să vă apărați punctele de vedere şi principiile. Fiți sigur pe dumneavoastră şi veți vedea că cei din jur vă vor trata cu respectul pe care îl meritaţi. Nu vă neglijați sănătatea. O alimentaţie sănătoasă şi sportul vor ţine departe bolile cronice şi virozele care v-ar putea da târcoale.

Peşti
Creativitatea nu cunoaşte limite şi sunteți foarte original. Iar partea cea mai bună este că vă exprimați foarte bine ideile şi aveți un discurs foarte clar şi bine argumentat. Dacă simţiți că cineva vă îngrădeşte creativitatea, renunțați la el. Dacă jobul nu vă permite o libertate mare de exprimare, schimbați-l.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS