Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Ţineţi în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu aţi reuşit până acum s-o alungaţi, dar fiţi atent azi la semnalele care vin. Poate fi exact leacul de care aveaţi nevoie pentru a repara problema, pentru a vă elibera de acel stres, pentru a vă recăpăta liniştea şi buna dispoziţie. Stăteaţi ca pe ghimpi în aşteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge sub diverse forme: o veste bună, o şansă de împăcare cu cineva.

Taur

Meritaţi să intraţi în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că veţi descoperi o mulţime de păreri diferite de ale dumneavoastră, dar de care vă veţi putea folosi la un moment dat. Nu le consideraţi conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci veţi vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă.

Gemeni

Nu vă apucaţi de sarcina pe care o aveţi azi în plan fără să fiţi sigur că aţi înţeles perfect ce aveţi de făcut. Din grabă, ca să nu pierdeţi timpul, aţi fi tentat să porniţi fără să vă informaţi suficient şi veţi da piept cu un moment critic ce vă poate întoarce înapoi. Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau uşor la rezultate, dar dacă vă documentaţi cu seriozitate şi cântăriţi atent ce aveţi de făcut, lucrurile vor progresa foarte bine.

Rac

Iubirea nu trebuie să fie pasivă, calmă, în care doar să aşteptaţi să vi se ofere ce aveţi nevoie, ci e un schimb continuu de emoţii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implicaţi-vă mai mult şi cel drag oferă multe, dar totodată pretinde şi să oferiţi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurându-vă doar de darurile sale, nici egoist, aşteptând să fiţi doar dumneavoastră onorat, răsfăţat, luat în seamă.

Leu

Aveţi o sumă de bani la dispoziţie, dar nu o puteţi canaliza într-o singură direcţie ca să scăpaţi de o plată mai consistentă, ci trebuie s-o drămuiţi în aşa fel încât să acoperiţi mai multe puncte de pe lista de datorii a acestei perioade. Dacă e vorba de sosirea unor bani care vi se cuvin, aceştia vin cu ţârâita, nu toţi deodată ca să puteţi simţi ceva de pe urma lor.

Fecioară

Mai vin şi momente în care trebuie să staţi departe de oamenii pe care îi iubiţi sau de lucrurile care vă fac plăcere. Sunt sacrificii trecătoare, dar care au un rol extraordinar. Stând departe de ceea ce iubiţi cel mai mult, lipsit o vreme de sursa principală de fericire şi de energie pozitivă, veţi şti să apreciaţi şi mai mult acea resursă în clipa în care o veţi regăsi.

Balanţă


Nu vă cramponaţi de scopul pe care vi l-aţi ales, ci, odată propus, lăsaţi-vă visul să curgă cum vrea el, fără să controlaţi neapărat evoluţia acestuia. Gata, aţi emis dorinţa în univers, acum relaxaţi-vă şi lăsaţi-vă purtat de curentul care vă va duce exact acolo unde e mai bine. Cu cât încercaţi să ghidaţi torentul acesta de idei şi de evenimente, cu atât ocoliţi mai mult ţinta finală.

Scorpion

Comparaţi-vă fără teamă cu ceilalţi, pentru că veţi descoperi că aveţi o mulţime de atuuri care vă favorizează. Chiar dacă vă măsuraţi forţele cu alţii dintr-o categorie superioară celei din care faceţi parte (ca vârstă, ca rang social, ca experienţă), nu aveţi deloc motive să fiţi nemulţumit, pentru că sigur aveţi un as în mânecă și acesta vă va propulsa în frunte.

Săgetător

Vă faceţi serioase procese de conştinţă pentru că vă aflaţi într-un punct în care nu aveţi voie să faceţi greşeli, nici să vă jucaţi, nici să vă abateţi de la reguli. Vi se cere concentrare şi atenţie, probabil având în faţă documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie să le respectaţi întocmai. Acum puteţi arăta cât de serios v-aţi făcut temele şi cât de atent le-aţi rezolvat pe toate înainte.

Capricorn

Lucrurile se mai schimbă de la o zi la alta, ca atare, dacă nu demult aţi pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja altă schimbare de direcţie, care vă ia un pic prin surprindere. Începeţi să vă îndoiţi de deciziile luate în trecut şi vă întrebaţi dacă nu cumva aţi pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate aveţi de învăţat câte ceva.

Vărsător

Amintirile vă ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Deveniţi nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoateţi de la naftalină evenimente triste. Rupeţi legătura cu trecutul, pentru că azi aveţi ocazia să închideţi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa dumneavoastră de acum înainte.

Peşti

Vedeţi ce bine evoluează un proiect în care investiţi toate resursele de energie şi gândire pozitivă. Deşi nu ajungeţi prea repede la rezultatele visate, primiţi garanţii certe că sunteţi pe drumul cel bun şi trebuie să mai aveţi răbdare. Imaginaţi-vă că tot ceea ce faceţi acum e ca recolta viitoarei toamne. Dar ceea ce vedeţi vă stimulează, vă oferă satisfacţii şi sunteţi dispus să aşteptaţi momentul potrivit pentru viitoarea recoltă bogată.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Horoscop

Berbec Vă cam jucaţi cu opţiunile, pentru că sunt în număr mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice aţi alege, tot bine va fi. Priviţi cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteţi
18 iulie 2018

Tichete culturale pentru salariaţi, începând de anul viitor

Pe lângă bonurile de masă şi voucherele de vacanţă, angajatorii cu “dare de mână” vor putea oferi salariaţilor bilete la teatru, cinema sau cărţi. Cadourile vor veni sub forma unor tichete culturale. Valoarea lor nu poate depăşi 150 de lei

Sumarul ediției de miercuri, 6 ianuarie 2016

Actualitate

» Noul preşedinte al CSM, despre cărţile deţinuţilor: Este imposibil să scrii un volum în 48 de ore
» Peste 2000 de locuri în străinătate
» Frigul, duşmanul cardiacilor
» Pacienţii Policlinicii “Filantropia”, trataţi în fostul DNA
» Cauciucurile la control
» Coadă la agheasmă
» Comercianţii s-au mutat în noul târg
» Termenul pentru stadionul de atletism, prelungit
» După prima zăpadă, a venit şi primul polei
» Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ion
» Ministrul Apărării a emis ordinul de recalculare a pensiilor militare în baza Legii 223/2015
» Preţul petrolului a scăzut la minimul ultimilor 11 ani 
» Judecătorul Mircea Aron este noul preşedinte al CSM
» Propuneri de măsuri pentru elaborarea bugetelor de venituri și cheltuieli pe anul 2016
» Siguranţa traficului rutier, prioritate pentru poliţiştii din Mehedinţi

Dolj

» Scrisori de la cititori
» Evaluare națională la mai multe materii
» Final neaşteptat în războiul de la Târgul Municipal
» Disfuncţionalităţi la sistemul informatic al AJOFM Dolj
» Agricultura, o loterie în Dârvari
» Ești sărac, venit nu ai, bani la stat trebuie să dai!
» Telekom a lăsat o craioveancă fără ton la telefon
» S-au fotografiat furând în Anglia
» Agricultorii şi cadrele medicale, cei mai căutați peste hotare
» Dașoveanu atacă Poliția, Olguța Vasilescu ceartă Salubritatea
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Săptămâna României în Stagiunea Europa
» Concert Simfonic Extraordinar la Filarmonica “Oltenia”
» Craiova: Comercianţii de haine vechi s-au mutat în noul târg

Gorj

» Gorj: Un tânăr a prins pentru a șaptea oară consecutiv crucea aruncată în apă
» CEO a cheltuit 12,5 milioane de euro pe certificatele de CO2
» Gorj: Sute de locuri de muncă în agricultură, în Spania
» Gorj: A scăzut tariful la apă
» Gorj: Poliţiştii au dat sute de amenzi în prima săptămână a anului

Olt

» Olt: Măsuri pentru condiţii de vreme rea

Mehedinţi

» Pericol de polei pe şoselele din Mehedinţi

Sport

» Săpunaru îl aşteaptă pe Mutu la Pandurii
» Gigi Becali nu renunţă la fotbaliştii Craiovei
» Azi e ziua cea mare pentru antrenorii craioveni de box
» Trei foști jucători de la „GP“ Craiova, sub comanda lui Dică la SCM Pitești
» Ciurea strigă pe 18 ianuarie catalogul
» Florin Spânu: Vom miza pe copiii Filiașiului
» Azi e ziua cea mare pentru antrenorii craioveni de box
» Gogârlă: Avem șanse să învingem pe Krim Ljubljana
» Tenis – Horia Tecău s-a calificat în semifinale la Doha, la dublu

Bani & Afaceri

» Doljenii au luat credite în neștire

Sanatate

» Pacienții Policlinicii „Filantropia“, tratați în fostul sediu DNA
» Lipsește vaccinul antitetanos

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top