9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Zilele acestea nu strălucesc la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu vor fi destul de bune. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate mulţumitoare şi care vă solicită mai mult timp, decât nervi. Lucrul acesta are şi partea lui bună: deşi veți avea multe de făcut, nu vă veți simţi obosit. Relaţia de cuplu stă sub semnul liniştii şi al armoniei casnice, ceea ce iar e bine pentru că, oricât v-ar plăcea acţiunea, mai aveți nevoie de câte o pauză din când în când.

Taur
E o perioadă în care trebuie să luați o serie de decizii importante: acum e momentul să vă gândiți foarte bine dacă vreți să faceți schimbări în carieră, în relaţia amoroasă, în stilul de viaţă, adică să luați nişte hotărâri radicale care vor avea consecinţe pe termen lung. Vă veți îmbunătăţi tehnica şi condiţiile de lucru şi le veți da un bun exemplu celorlalţi.

Gemeni
Viaţa socială va fi tensionată şi veți fi pus în multe situaţii foarte încărcate emoţional. Dacă puneți la cale o petrecere sau serbați ceva, s-ar putea ca atmosfera să devină prea zgomotoasă la un moment dat. Dacă vreți mai multă linişte, nu vă lăsați entuziasmat prea tare de eveniment şi invitați doar oameni care vă sunt foarte apropiaţi. Vă veți simţi mai bine. Se pot produce unele schimbări în cercul social.

Rac
Vă concentrați energia asupra relaţiei amoroase. Spiritul creativ este foarte puternic şi aveți tendinţa de a visa cu ochii deschişi. Sunteți foarte romantic în această perioadă şi vă copleşiți partenerul cu tot felul de atenţii. Dacă aveți probleme în relaţia de cuplu, această atitudine se va dovedi salvatoare. Singur, aveți şanse mari să vă găsiți acum pe cineva.

Leu
Începeți munca mai lent, fără prea multă energie şi chef. Nu vă aşteptați ca toată lumea să vă iubească, dar este important să obţineți sprijinul celorlalţi în deciziile pe care le luați. Doar partenerul de cuplu va avea puterea să vă mai ridice moralul, cu mici surprize şi gesturi tandre. Nu e o perioadă favorabilă afacerilor, aşa că ar fi bine să vă mulţumiți o vreme cu ceea ce aveți şi să vă concentrați mai mult asupra ideii de economie, decât de câştig.

Fecioară
Țineți cu dinții de programul ultraorganizat, însă acest lucru nu va fi neapărat în avantajul dumneavoastră: în zilele următoare vor apărea foarte multe ocazii de distracţie, ocazii care vă vor solicita umorul şi spontaneitatea. Să profitați la maximum, pentru că nu veți regreta. Nici de bani nu e cazul să vă faceți probleme, pentru că veți recupera nişte datorii.

Balanţă
Veți primi o lovitură neaşteptată venită din partea cuiva de la serviciu. Poate fi vorba de nişte afirmaţii false sau chiar de atacuri directe. Cineva este invidios pe realizările dumneavoastră şi încearcă să vă pună beţe în roate. Cert e că vă veți simţi trădat şi încolţit şi nu o să ştiți cum să ripostați. Veți găsi foarte mult sprijin în relaţia de cuplu: partenerul vă va consola şi chiar vă va da nişte sfaturi preţioase. Dacă aveți nevoie de un loc de muncă, este o zi bună să începeți să căutaţi.

Scorpion
Sunteți visător şi plin de imaginaţie în zilele următoare şi veți încerca să rupeți monotonia traiului cotidian cu tot felul de mici nebunii. Veți pleca într-o excursie neplanificată, veți face o achiziţie extravagantă sau vă veți schimba lookul. Din acest motiv, veți fi un partener de conversaţie amuzant şi tonic, aşa că e o perioadă bună să ieșiți mai mult în lume.

Săgetător
Vă aşteaptă nişte momente importante care presupun pregătiri serioase. Veți coordona nişte proiecte, veți fi gazda unor evenimente sau veți primi responsabilităţi noi la serviciu. Viaţa sentimentală va fi destul de monotonă, aşa că vă veți putea concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile nu vor fi lipsite de roade şi simțiți acest lucru, aşa că nu vă abateți de la scopul propus. La sfârşitul săptămânii veți primi o veste foarte bună de la cineva din familie.

Capricorn
Tindeți să neglijați unele probleme de sănătate care se vor agrava dacă nu sunt tratate rapid. Cineva din familie vă va convinge să vă ocupați şi de aceste lucruri. Un conflict profesional minor vă aşteaptă pe la mijlocul săptămânii, dar veți ieşi cu fruntea sus. Finanţele vor fi la cote foarte bune şi vă vor permite să faceți nişte economii.

Vărsător
În aceste zile veți fi uşor melancolic şi vă veți simţi nemulţumit. Acest lucru vă va împinge să căutați confirmare din partea străinilor şi veți fi tentat să vă aruncați în flirturi care vă pot periclita relaţia. Nu vă veți alege cu nimic în afară de câteva discuţii neplăcute în cuplu. Ca să nu vă pară rău mai târziu, ar fi bine să căutați la partenerul de viaţă atenţia de care aveți nevoie. Este momentul să începeți un program de îmbunătăţire profesională.

Peşti
Se anunţă zile de aşteptare şi emoţii, mai ales în ceea ce priveşte banii. Acest lucru vă va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur. Nu trebuie să vă stresați atât de mult, pentru că, spre sfârşitul perioadei, veți primi sumele aşteptate. Trebuie, însă, să fiți atent să nu vă descărcați pe ceilalţi, mai ales pe partenerul de cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS