16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Nu contează dacă sunteți îmbrăcat de paradă sau cu hainele obişnuite; aveți o anumită strălucire care îi atrage pe ceilalţi. Vă puteți folosi această putere pentru a-i convinge pe unii să facă exact ceea ce vreți sau pentru a-i ajuta. După-amiază s-ar putea să aveţi probleme sentimentale, pe care le rezolvaţi cu ajutorul talentului dumneavoastră de psiholog.

Taur
Deşi aveți probleme presante de care o să vă ocupați azi, trebuie să vă găsiți timp şi energie şi pentru apropiaţi, aflaţi şi ei în situaţii dificile. În multe cazuri este nevoie doar de suport moral. Şi dacă este nevoie să pierdeți o noapte pentru a-i ajuta, nu ezitați. Ştiți doar că şi ei ar face acelaşi lucru pentru dumneavoastră. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă.

Gemeni
Fiți fericit că toate cele cinci simţuri pe care le deţineți funcţionează. Se pare că sunteți atât de bombardat cu mesaje ascunse, invitaţii şi nuanţe încât oricine altcineva ar înnebuni. Sunteți capabil chiar şi în aceste condiţii de stres să aveți grijă la investiţii, prieteni, familie, activităţile cotidiene şi pe seară chiar să ieşiți în oraş.

Rac
Azi veți fi o gazdă perfectă. Sunteți plin de voioşie şi dorinţă de comunicare. Nu ratați momentul şi, în nici un caz, nu-l distrugeți, ocupându-vă timpul cu persoane care nu vă plac. Stați cât mai departe de cei care ştiți că sunt geloși pe dumneavoastră și pe viața pe care o duceți. O ieşire împreună cu partenerul de viaţă v-ar ajuta să vă deconectaţi de la problemele cotidiene.

Leu
Câteodată nu puteți fi cel care controlează. Azi va trebui să vă mulţumiți cu statutul de pion. Nu este ceva aşa de rău, ţinând cont că în acest timp veți putea să vă planificați următoarele mişcări. Aşa că cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să lăsați nervii deoparte şi să vă gândiți ce vă poate scoate din necazul în care ați intrat.

Fecioară
Nu ezitați să fiți tot ceea ce puteți fi. Dacă nu vă veți arăta intenţiile cât mai repede, ceilalţi vor intra la bănuieli crezând că le ascundeți ceva. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Balanţă
Persoanele care au autoritate asupra dumneavoastră vor avea păreri diferite. Nu uitați că în urma experienţelor anterioare ați învăţat să respectaţi aceste diferenţe de opinii. Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile.

Scorpion
Veți avea parte de un succes casnic sau veți reuşi să-i faceți pe cei care au venit în vizită să se simtă bine. Dacă nu ați făcut nimic pentru a vă pregăti pentru această zi nu ezitați să fiți cât mai creativ. Ceilalţi vă vor remarca. Poate chiar veți primi o invitaţie la o petrecere sau într-o călătorie. Oricare ar fi ocazia, nu ezitați să vă distrați.

Săgetător
Vă place să vedeți expresia de uimire pe fețele celorlalţi. De aceea sunteți poate una dintre cele mai indicate persoane pentru a vorbi cu copiii. Nu ezitați să vă folosiți talentul în ceva util; petreceți mai mult timp cu copiii dumneavoastră sau dacă sunteți profesor nu ezitați să organizați o excursie. Până la urmă e păcat să lăsați vara să treacă.

Capricorn
Veți descoperi că ceva ce vă doreați de mult şi pentru care ați muncit devine, în sfârşit, al dumneavoastră. Sunteți încrezător că ați folosit abordarea corectă, chiar dacă anumite sacrificii au fost necesare. În această după-amiază nu ezitați să gustați un pic de aventură sau măcar o ieşire cu prietenii. Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă.

Vărsător
O relaţie intimă este posibil să-şi facă apariţia. Este important însă să vă păstrați mintea liberă şi să analizați totul cât mai detaşat. Nu uitați că sentimentele de iubire trebuie exprimate, altfel ele pot crea o prăpastie între cei doi. Diseară nu ezitați să mergeți la un film, teatru sau pur şi simplu la o plimbare. Nu ştiți niciodată de unde apar surprizele.

Peşti
Timpul vă presează şi nu o să fiți în stare să terminați tot ceea ce v-ați propus. Poate că dacă veți face câteva drumuri pe la cine trebuie veți reuşi să obţineți un ajutor important. Aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe măsură. O persoană care are probleme acasă vă va cere sfatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS