30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă consolidați poziţia şi vă îmbunătăţiți situaţia financiară. Faceți paşi mici, dar siguri şi aveți fler în domeniul material. Sunteți pus într-o situaţie dificilă la locul de muncă din cauza unei lipse de unităţi a colectivului. În dragoste trebuie să vă abţineți să vă luați după aparenţe, căci ați putea avea parte de dezamăgiri.

Taur
Astăzi sunteți extrem de exigent atât cu dumneavoastră, cât şi cu cei din jur. Aveți un tonus excelent şi o stare fizică şi psihică de invidiat. Sunteți pus în situaţia în care trebuie să refaceți o parte din muncă din cauza unor erori. Nici stresul, nici microbii nu ar trebui să vă lezeze în vreun fel vitalitatea.

Gemeni
Dacă scrieți un e-mail sau o scrisoare astăzi, aveți grijă cum vă alegeți cuvintele şi ce anume veți divulga. Conţinutul ar putea să se întoarcă împotriva dumneavoastră. Documentele care vă compromit trebuie distruse sau puse bine. Vă dați seama brusc că aveți posibilitatea de a face economii într-un mod surprinzător de uşor.

Rac
În viaţa sentimentală, o relaţie de prietenie ar putea să ajungă la alt nivel, mult mai tandru. Trebuie să vă gândiți bine însă dacă este un lucru bun şi pentru dumneavoastră. Astăzi vi se fac propuneri, pe care ar fi bine să nu le refuzați. Mai târziu veți vedea şi beneficiile. Lipsa banilor vă poate încetini progresele făcute în viaţa sentimentală.

Leu
Regretele şi dezamăgirile vor pune stăpânire pe mintea dumneavoastră. Este o zi norocoasă pentru cei care trebuie să fie testaţi într-un fel sau altul. Munca intelectuală se caracterizează printr-o minte limpede şi prin idei originale. În dragoste reuşiţi să vă înfrângeți reticenţa şi să vă manifestaţi explicit sentimentele faţă de persoana iubită.

Fecioară
Fiți atent la tendinţa de a simplifica totul într-un mod extrem. Nu încercați să puneți etichete persoanelor care vă înconjoară, refuzând să vedeți complexitatea personalităţii lor. Altfel riscați să vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. În dragoste aveți parte de surprize plăcute din partea partenerului.

Balanţă
E momentul pentru o schimbare. Chiar dacă urmează să semnați cel mai important contract al vieţii, nu vă abandonați proiectele actuale şi lăsați în urmă o situaţie clară. Nu riscați să dați vrabia din mâna pe cioara de pe gard. Înţelegeți că a venit momentul să lăsați deoparte mândria dacă vreți să evoluați din punct de vedere sentimental.

Scorpion
Simţiți că vă lipseşte ajutorul în viaţa privată şi veți fi foarte iritabilă că urmare a acestui fapt. Lucrurile pe care le aveți în comun cu persoana iubită vă leagă mai mult ca niciodată, mai ales că dați dovadă de răbdare şi înţelegere. Este bine să vă lăsați partenerul să aleagă când este vorba despre decizii în privinţa vacanţei mult aşteptate.

Săgetător
Intransigenţa şi rigiditatea riscă să creeze o situaţie neplăcută între dumneavoastră şi prieteni. Fiți mai tolerant cu aceştia. Astăzi vi se cere perseverenţă şi energie, deoarece numai aşa proiectele vor fi încoronate de succes. Vă va fi greu să finalizați un proiect important la locul de muncă din cauza dificultăţilor financiare care vă stau în cale.

Capricorn
În dragoste priviți lucrurile într-o manieră cât se poate de idealistă. Vă puneți partenerul pe un piedestal şi îl vedeți într-o imagine creată de dumneavoastră. Ca să vă atingeți scopul în domeniul profesional, este indicat să terminați în timp util ceea ce ați început. Vă simţiți destul de leneş astăzi şi ziua de muncă vi se va părea foarte lungă.

Vărsător
Aveți o predispoziţie pentru certuri. Sunteți irascibil şi ajungeți mereu în situaţii conflictuale. Aveți grijă cum vă purtaţi, pentru că această stare v-ar putea aduce prejudicii. În dragoste, senzualitatea este notă dominantă. Dacă sunteți celibatar, aveți toate şansele să vă găsiți azi perechea.

Peşti
Atmosfera de acasă este calmă, mai ales pentru că sunteți destul de înţelept pentru a trage o linie între neplăcerile de la serviciu şi viaţa personală. Vă îmbunătățiți situaţia materială, însă nu vă lansați în speculaţii riscante. Se poate observa o îmbunătăţire a vieţii  profesionale acolo unde o atmosferă mai plăcută va diminua nivelul de stres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS