30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşiți să-i faceți pe cei din jur să râdă şi astfel destindeți atmosfera. Petreceţi-vă seara în compania unor persoane pe care le apreciați, veţi avea parte de momente foarte plăcute împreună. Sentimentele şi lucrurile de care erați sigur nu mai sunt aşa cum erau altădată şi aveți senzaţia că pierdeți controlul vieţii.

Taur
Se poate spune despre dumneavoastră că sunteți o partidă pe cinste.  În viaţa sentimentală apar fel de fel de tentaţii. Ar fi totuşi mai bine să vă abţineți, pentru că legăturile create acum se vor dovedi regretabile mai târziu. Încercați să vă controlați nerăbdarea şi nu să vă impuneți ideile.

Gemeni
Domeniul călătoriilor, culturii şi religiei vă sunt foarte favorabile astăzi. Dacă aveți ocazia să plecați în străinătate, faceți-vă bagajele şi nu mai stați pe gânduri. Vă apucați de citit mai mult. Schimbările care au loc nu înseamnă neapărat că vă pierdeți libertatea. Încetați să vă imaginați lucruri şi veți vedea că vă veți simţi mult mai bine.

Rac
Va fi nevoie de abilitate pentru a ieşi cu bine din această conjunctură mai puţin favorabilă sub aspect financiar. Apar cheltuieli foarte mari, care însă sunt justificate. Viaţa amoroasă cunoaşte schimbări în bine. La serviciu cineva vă stă în cale, împiedicându-vă să lucrați în ritmul normal.

Leu
Viaţa sentimentală vă poate aduce mari satisfacţii. Nutriți sentimente puternice însă veți avea dificultăţi serioase cu autocontrolul. Nu vă cheltuiți energia în aventuri nesemnificative, orientați-vă mai degrabă spre lucruri stabile. Reuşiți să vă canalizați energia asupra realizării obiectivelor. Vă stăpâniți nevoia de independenţă, pentru a nu avea de pierdut în faţa superiorilor.
Fecioară
Viaţa sentimentală e într-o zonă negativă. Schimbările de dispoziţie nu sunt deloc pozitive pentru relaţie. Nu lăsați străinii să intervină în afacerile personale. Ascultați doar persoana iubită şi vocea interioară. Este bine să ţineți la distanţă chiar şi anumiţi membri ai familiei. Este important să vă promovați proiectele, fără a vă lua însă riscuri prea mari.

Balanţă
Vă este greu să acceptaţi că lucrurile nu merg mereu conform principiilor şi valorilor pe plan sentimental. Chestiuni legate de studiile copiilor sau de sănătate riscă să vă contrarieze sau să vă impună noi responsabilităţi. Vă măriți aria de contacte şi ştiți să vă puneţi în valoare capacităţile şi darul persuasiunii.

Scorpion
Sunteți încurajat să cunoaşteți oameni noi care să ajungă să însemne ceva pentru  în viaţa sentimentală. Încercați din răsputeri să scăpați de rutină. Continuați să cultivați relaţiile utile, veți avea nevoie de ele mai devreme sau mai târziu. Printre persoanele influente cunoscute, unele pot contribui la proiectele ambiţioase pe care le aveți.

Săgetător
Chiar dacă sunteți înconjurat de persoane la care ţineți, vă este  aproape imposibil să vă bucurați de momentul prezent întrucât aveți foarte multe pe cap în loc să vă ocupați de familie ca de obicei. Relaţiile cu prietenii sunt animate, tonifiante, cu multe proiecte realizate împreună.

Capricorn
Sunteți mult mai atent la ceea ce se întâmplă în jur. Vă aplecați asupra problemelor celor din jur şi vă aduceți contribuţia. Vă bucurați de o zi fructuoasă din punct de vedere amoros, cu pasiuni şi cuceriri de care sunteți mândru. Într-o relaţie, partenerul  vă critică lipsa dumneavoastră de consistență, acuzându-vă că sunteți egoist.

Vărsător
Dacă sunteți disponibil, aveți şanse foarte mari să întâlniți pe cineva extrem de important astăzi, în cursul unei vizite la rude. Numai de dumneavoastră depinde cum va decurge totul. Nu încercați să obţineți unele avantaje făcând promisiuni pe care nu sunteți sigur că le puteți onora. Dinamismul va fi apreciat de către colegi şi superiori.

Peşti
Apar divergențe şi incompatibilităţi în starea dumneavoastră de spirit şi a partenerului de viaţă. Aveți răbdare câteva zile pentru ca lucrurile să se aranjeze. Încercați să vă ocupați de responsabilităţile familiale fără să vă plângeți prea mult. Aveți o dispoziţie foarte bună la muncă astăzi, însă asta nu înseamnă că veți fi foarte productiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS