14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Un gest urât venit din partea unei persoane apropiate vă va strica buna dispoziţie. Nu e neapărat nevoie să fie vorba de un atac direct, sau de o trădare făţişă, această lovitură se poate manifesta şi sub forma unei răciri a relaţiilor, a unei absențe sau a unei tăceri prelungite. Cert e că vă veți simţi trădat sau abandonat şi veți simţi ruptura destul de profund. Partea pozitivă este că veți găsi persoane care să vă ofere consolare şi puteți descoperi simpatie şi prietenie unde nu vă aşteptați.

Taur
Starea uşor melancolică în care vă aflați vă sporeşte farmecul personal şi vă dă o aura de mister. Veți fi curtat intens, veți primi invitaţii discrete sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Cum vă simțiți un pic singur şi neglijat, veți fi tentat să cedați, iar dacă sunteți cuplat riscați să comiteți nişte indiscreţii amoroase care vă vor periclita relaţia.

Gemeni
Aerieni cum sunteți, tindeți să neglijați unele probleme de sănătate care vă dau mici semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, răcelile şi afecţiunile dentare. Cineva din familie vă va convinge să vă ocupați şi de aceste lucruri. Veşti bune pe plan profesional, aveți toate şansele să primiți o mărire de salariu. Sunt recomandate activităţi de relaxare şi odihnă.

Rac
Vă pregătiți intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: vă înscrieți la cursuri, faceți economii, ţineți cură de slăbire, vă prezentați la interviuri, vă mutați şi aşa mai departe. Energie aveți destulă, viaţa socială nu vă oferă prea multe variante de distracţie, aşa că vă puteți concentra asupra unor lucruri serioase.  La sfârşitul săptămânii vă aşteaptă nişte momente plăcute cu o iubire mai veche.

Leu
Zilele acestea veți fi deosebit de visător, vă veți face tot felul de planuri, veți dori să citiți mai mult, sau să vedeți mai multe filme, vă veți apuca de orice activitate care v-ar putea stimula imaginaţia. Din acest motiv, veți fi un partener de conversaţie încântător şi tonic, aşa că e o perioadă bună să ieșiți mai mult în lume şi să comunicați. Trebuie să munciți mai mult, pentru că riscați să aveți rezultate proaste pe plan profesional.

Fecioară
Pentru dumneavoastră se anunţă o săptămână a aşteptărilor neîmplinite, legate în primul rând de planul sentimental. Această suspendare vă va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflectă şi asupra celor din jur.  Trebuie să fiți atent să nu vă descărcați pe ceilalţi pentru că starea de nesiguranţă nu va dura mult şi amânarea unor evenimente ar putea avea chiar consecinţe pozitive.

Balanţă
Veți avea o săptămână destul de plină: sunteți activ la serviciu, mergeți la cumpărături, vă faceți calcule şi vă planificați tot felul de distracţii pentru weekend. S-ar putea spune chiar că starea de indispoziţie şi moleşeală de care suferă cei din jur vă ambiţionează să demonstrați că puteți funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii. În domeniul sentimental, ocaziile nu vă ocolesc, pentru că şarmul  personal va atrage mulţi admiratori.

Scorpion
Veți fi un pic lipsit de energie în această perioadă, mai puţin organizat şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns un gest amabil, un compliment, o surpriză făcută de partenerul de cuplu ca să vă scoată din această stare de moleşeală. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să vă mulţumiți o vreme cu situaţia prezentă.

Săgetător
Săptămâna va fi dedicată planului sentimental. Veți simţi că trebuie să vă puneți problemele în ordine, iar dacă aveți o relaţie fragilă vă veți dovedi foarte tranşant. Nu trebuie să uitați nici de planul profesional, pentru că vă aşteaptă nişte provocări. Un prieten vă va cere ajutorul într-o problemă personală. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu vă veți stresa cine ştie ce, aşa că veți avea toate condiţiile pentru a petrece un weekend plăcut şi intim.

Capricorn
Ar fi timpul ca dumneavoastră să dovediți că sunteți pic mai flexibil şi să introduceți nişte elemente noi în viaţă. Acestea pot fi legate de profesie, de locuinţă, de cum vă petreceți timpul liber, orice lucru care ar mai putea îndepărta rutina. O problemă legată de bani vă va tulbura somnul pentru câteva nopţi, dar se va rezolva spre sfârşitul perioadei.

Vărsător
E o perioadă în care se aleg lucrurile: acum e momentul să analizați foarte serios dacă sunteți sau nu mulţumit de jobul dumneavoastră, dacă să aprofundați sau să întrerupeți o relaţie amoroasă, dacă să faceți vreo achiziţie semnificativă, adică să luați nişte hotărâri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un eveniment unde veți fi invitat, sau chiar protagonist, şi de o surpriză plăcută în dragoste.

Peşti
Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi rapide. Veți fi mulţumit şi de aspectul financiar, pentru că veți primi bani de la cineva din familie. Necazurile unui prieten vă vor tulbura puţin buna dispoziţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS