20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Această săptămână va fi dedicată aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Vă apucați de câteva proiecte noi, fie că e vorba de muncă, casă sau chiar în dragoste.  Relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. La locul de muncă, cineva nu vă vrea tocmai binele şi poate răspândi tot felul de zvonuri şi acuzaţii grave.

Taur
Sunteți foarte preocupați de starea  financiar. Zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii… nu prea vă mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile dumneavoastră de acum nu vor da roade pe termen lung.

Gemeni
Cariera e bine aspectată, sunteți apreciat, lăudat, încurajat şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru vă va atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să auziți tot felul de bârfe, fără să vă dați seama de unde vin. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Nemulţumirea care v-a cuprins este, în mare parte, din vina dumneavoastră.

Rac
Se pare că viaţa socială  va fi plină şi interesantă: veți avea multe ocazii să vă distrați şi să străluciți, veți primi invitaţii la diverse evenimente şi veți cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă veți şti să vedeți aceste ocazii. E posibil să primiți nişte veşti bune de la o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult. Mare grijă cu flirturile, s-ar putea să aveți necazuri de pe urma lor.

Leu
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine să vă adunați şi să faceți acele mutări pe care le tot amânați. Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să ieșiți dintr-o relaţie care nu vă satisface sau să vă schimbați locul de muncă, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, călătorii etc. Să nu mai amânați nimic, veți găsi timp şi energie să le faceți pe toate. E foarte important să nu scăpați acest moment, pentru că aveți toate şansele să luați decizii bune.

Fecioară
Vă aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, o veste importantă. Şansele de da sau nu sunt în proporţie egală, aşa că nu aveți altceva de făcut decât să vă pregătiți psihic. Atitudinea în faţă eşecului sau a succesului e foarte importantă, pentru că vă va influenţa nişte decizii viitoare.
Balanţă
Aveți parte de multe bucurii mărunte şi neaşteptate: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri-surpriză, reduceri la produsele preferate. Toate acestea vă vor reda sau vă vor consolida buna dispoziţie şi vă vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur, veselia dumneavoastră va fi molipsitoare. Vă întrebați ce vă doriți din punct de vedere emoţional.

Scorpion
Sunteți prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă  preferați să nu vă sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum  puteți demonstra că sunteți persoane de bază şi veți câştiga respectul familiei. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Aveți grijă, pentru că cineva aparent binevoitor abia aşteaptă să profite de orice greşeală.

Săgetător
Aveți posibilitatea să vă depăşiți limitele: veți întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profitați din plin. Experienţele pe care le veți avea, deşi se vor arăta sub forma unor distracţii, se vor dovedi mai mult decât atât, vă vor schimba, vă vor ajuta să evoluați şi să priviți altfel viaţa. Stârniți fără să vreți invidia unui prieten apropiat. Această invidie nu se va traduce concret în nici un fel, dar ar fi bine să menajați sentimentele celor mai puţin norocoşi ca dumneavoastră.

Capricorn
Puteți să câştigați mulţi bani în această perioadă şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Sunteți foarte priceput la lucrurile care ţin de romantism şi viaţa socială; vă bucurați de susţinerea necondiţionată a partenerului de cuplu.

Vărsător
Din păcate, calculele pe care le faceți  în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă doriți, mai ales sub aspect sentimental. Veți evalua situaţia de mai multe ori şi tot nu vă va ieşi socoteala. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci de grabă şi lipsa de profunzime. Preferați să mergeți la ceea ce vă imaginați că e sigur, decât să riscați o nouă abordare. Mai bine să mai aşteptați puţin înainte să luați o hotărâre radicală şi să ascultați sfaturile primite.

Peşti
Sunteți destul de nervos în perioada următoare, simţiți că nu puteți  sta locului şi nu veți avea prea multă răbdare cu cei din jur. Abilităţile analitice sunt ieşite din comun. Revederea cu un amic vechi vă va face bine, veți afla noutăţi şi vă veți mai înveseli. Primiți şi câteva cadouri modeste, dar oferite din suflet. Dragostea rămâne în umbră deocamdată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS