28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Imaginaţia este cea care vă dictează dispoziţia astăzi. Este recomandată prudenţa în gestionarea bunurilor personale. Nu e cazul să faceți modificări în conturi şi nu vă încredeți în părerea oricui. Investiţiile imobiliare sunt nerecomandate. Constataţi că există unele intrigi în anturaj şi aveți un sentiment de nemulţumire. Pe de altă parte, veți învăţa ceva bun din toate acestea.

Taur
Survine o criză nervoasă subită între dumneavoastră şi partener. Responsabilitatea revine amândorura. Cu toate acestea, criza va trece destul de rapid şi veți reuşi să restabiliți dialogul, dând dovadă de toleranţă. Vă întâlniți cu tot felul de oameni, persoane pe care nu le-ați mai văzut de un car de vreme sau, dimpotrivă, faceți cunoştinţe noi.

Gemeni
Aveți dureri dorsale sau articulare, mai ales persoanele mai în vârstă. Exercitați un anumit magnetism asupra celor din anturaj. Câştigați admiraţia şi respectul celor cu care veniți în contact şi reuşiți în ceea ce întreprindeți. Dragostea se simte în aer şi asta vă face foarte mulţumit.

Rac
Beneficiați de susţinerea lui Mercur, planeta persuasiunii prin excelenţă. Cei care vă iubesc fac tot posibilul să vă îndeplinească dorinţele. Aveți un simț al afacerilor foarte ascuţit şi ştiți să câştigați contracte importante. Sunteți destul de neconformist în problemele legate de dragoste. Nu vă gândiți deloc la cost sau la resursele folosite şi vă interesează doar să vă îndepliniți dorinţele.

Leu
Conjunctura astrală vă complică viaţa. Apar întârzieri ale lucrurilor pe care le aşteptaţi să se întâmple, nepotriviri de program şi neînţelegeri frecvente. Viaţa sentimentală merge destul de bine în această perioadă. O legătură puternică ar putea să se creeze cu o persoană de sex opus, în condiţii speciale. Ieşiți în lume, veți avea astfel ocazia să cunoaşteți oameni interesanţi.

Fecioară
Trăiți momente de tandreţe şi afecţiune cu partenerul de viaţă. Profitați de aceste lucruri acum, căci mai târziu astrele nu vor mai fi atât de binevoitoare. Singur, o duceți mult mai bine, pentru că tot ce aveți de făcut este să seduceți. O întâlnire cu o persoană de origine străină ar putea să vă aducă împliniri în dragoste.

Balanţă
Va fi o zi animată, fie că aveți parte de o întâlnire importantă, fie că veți consolida o relaţie existentă. Sensibilitatea şi intuiţia sunt la cote maxime. Mingea e la dumneavoastră, aşa că profitați! Vă ajutați și colegii cu problemele lor. Faceți sport pentru a vă menține în formă. Aveți o stare excelentă și nimic nu va schimba asta.

Scorpion
Există o tendinţă generală spre neglijenţă şi lipsă de responsabilitate în ceea ce priveşte viaţa conjugală. Dacă va izbucni un conflict cu partenerul, ar fi cazul să vă faceți mea culpa, în loc să-i imputați acestuia comportamentul său. E timpul să vă aşteptaţi la schimbări pozitive în viața profesională. Moralul creşte şi energia la fel.

Săgetător
O lipsă se supleţe şi de toleranţă în familie riscă să vă aducă unele antipatii. Învățați să recunoaşteți erorile de judecată. Nu uitați de prietenii vechi. Reluați legătura cu ei şi petreceţi o seară împreună. Începeți să vă simţiți extrem de plictisit de activitatea de zi cu zi de la birou. Încercați să aveți răbdare! Somnul nu este o risipă de timp, ci un mod de încărcare a bateriilor, deci odihniţi-vă.

Capricorn
Feriți-vă să luați poziţii categorice, indiferent de domeniul de activitate. În dragoste vă place să zburați din floare în floare, însă este bine să fiți prevăzător în privinţa riscurilor. Astăzi apar schimbări despre care nu sunteți informat și asta vă îngrijorează. Aşteptați multe de la partener, fără să ştiți cum să dăruiți în schimb.

Vărsător
Sunteți dispus să vă stricați rutina şi să vă riscați situaţia financiară pentru a vă surprinde partenerul. Nu vă lipsesc sarcinile şi responsabilităţile, mai ales dacă trebuie să întreţineți o familie. Cu puţin curaj veți face faţă provocărilor din viaţă personală. Dacă plecați într-o călătorie, s-ar putea să dați peste o persoană care vă va suci minţile.

Peşti
Dragostea e prezentă în viaţa dumneavoastră, însă reuşiți foarte greu să vă faceți timp pentru ea, iar partenerul o să vă perceapă ca fiind distant. Mai puţin expansiv ca de obicei, vă închideți în grădina secretă şi nu lăsați pe nimeni să pătrundă în viaţa voastră privată. Simţiți nevoia să vă relaxați. Aveți nevoie de odihnă, vă ajută să fiți mai senin şi veți comunica mai lesne cu cei din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS