9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Alegeți alimentele bogate în proteine şi renunţați la grăsimi şi alcool. La locul de muncă sunteți foarte inventiv. Vă trec prin minte tot soiul de idei şi aveți ocazii bune pentru a le pune în practică. Încercați să găsiți activităţi care vă relaxează şi evitați comunicarea cu cei din jur atunci când treceți prin episoade de agitație.

Taur
Tonusul de invidiat vă ajută să vă ocupați de proiecte noi şi ambiţioase. Evitați improvizaţia şi fiți reticent când vi se cere să luați partea cuiva, într-un conflict profesional. Deşi vă doriți o relaţie, încă vă este frică de implicaţii şi de compromisurile pe care le presupune şi din această cauză adoptați o atitudine defensivă.

Gemeni
Viaţa sentimentală trece din nou printr-o perioadă de răscruce. Partenerul de viaţă are tot interesul să răspundă exigenţelor impuse de dumneavoastră sau altfel va trebui să suporte consecinţele. Trebuie, însă, să fiți atent să nu depăşiți nişte limite. E nevoie de decizii rapide legate de bani, sunteți tranşant şi luați problemele în piept.

Rac
În dragoste simţiți nevoia de libertate şi deveniți mai autoritar decât de obicei. Această atitudine poate compromite viaţa de cuplu. Încercați să negociați cu partenerul de viaţă, în loc să vă impuneți propria voinţă. Dacă sunteți singur aveți parte de multe aventuri. Viaţa profesională devine din nou o prioritate și vă face să acţionați plin de determinare.

Leu
Orizontul profesional este destul de senin. Vă plac lucrurile concrete şi vă este foarte greu să faceți faţă acestei stări de reverie pe care o resimţiți. Nu vă odihniți foarte bine şi din această cauză veți reuşi destul de greu să vă ţineți de toate planurile. Aveți grijă cum vă revendicați drepturile, pentru că stângăciile sunt penalizate.

Fecioară
Pe plan sentimental aveți nevoie de stabilitate şi seriozitate. Sunteți senzual şi plin de farmec. Singur, aveți şanse să dați peste acea pasăre rară pe care o căutați. Sunteți o persoană foarte atentă la detalii şi această abilitate pe care o aveți poate face diferenţa în cadrul activităţii de la birou.

Balanţă
Suportați cu greu să fiți contrazis şi vă încăpăţânați să faceți lucruri regretabile, din orgoliu. Încercați să priviți lucrurile mai realist. Vă simţiți epuizat şi nu mai aveți nici un pic de energie pentru orice alt tip de activitate. Încercați să urmați o cură cu vitamine pentru a vă reveni. Stelele vă promit şanse frumoase în iubire.

Scorpion
Dacă trebuie să rezolvați o chestiune de familie, ocupați-vă astăzi. Mai târziu, s-ar putea să nu mai aveți ideile foarte clar structurate în minte. În dragoste, cu greu vă faceți înţeles de partener. Cei singuri nu prea ştiți ce vă doriți. În ciuda carismei de care dați dovadă, lăsați să treacă pe lângă dumneavoastră diverse ocazii.

Săgetător
Dacă nu v-a cucerit nimeni încă, astăzi există mari şanse să vă simţiți atras într-un mod irezistibil de cineva pentru care simţiți o adevărată pasiune. Este un moment bun pentru a începe un nou stil de viaţă, mai sănătos. În urma unei analize amănunţite asupra a ceea ce trăiți o să vă dați seama că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum le vedeți.

Capricorn
Căutați să vă diversificați centrele de interes, în loc să vă adânciți în activităţile de rutină. Cu cât vă lărgiți orizonturile, cu atât veți avea mai mare poftă de viaţă. Alegeți să petreceți ziua într-un mod liniştit şi vă gândiți la tot ceea ce trăiți alături de persoana iubită.

Vărsător
Riscați să fiți dezamăgit de persoane care pretind că vă sunt prieteni. Și atunci când vă simţiți iritat de o anumită persoană nu reuşiți să vă controlați şi veți spune ceea ce simţiți. Uitați de ele şi îndreptaţi-vă atenţia către lucruri utile, fără să vă mai consumați nervii pentru astfel de oameni. Aveți grijă de bani şi limitați cheltuielile.

Peşti
Puneți accentul pe relaţiile cu cei din jur. Oscilați între mânie şi pasiune. Cu greu reuşiți să trageți o linie între viaţa profesională şi cea personală. Încercați să aveți mai multă grijă, urmând o dietă cu vitamine deoarece aveți imunitatea foarte scăzută şi de aceea sunteți slăbit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS