20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Sunteți un pic lipsit de energie în această perioadă, mai împrăştiat şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, o atenţie mai mare a partenerului de cuplu (mai ales o atenţie de ordin sexual) v-ar putea scoate din letargie. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare îndrăzneţe, aşa că ar fi bine să vă mulţumiți, o vreme, cu ceea ce aveți şi să nu vă aventurați după cum vă este obiceiul.

Taur
Aveți, în această săptămână, câteva discuţii mai dificile legate de cuplu, de sentimente, de viitorul relaţiei. Discuţii dificile nu înseamnă neapărat certuri, ci doar că se va ajunge la un consens după negocieri îndelungi, ezitări şi chiar erori de comunicare. Puteți  controla situaţia, dar vi se va cere multă diplomaţie. Dacă sunteți singur, mai aveți de aşteptat pentru ceva serios, dar aveți  noroc la flirturi.

Gemeni
E în continuare o perioadă a deciziilor majore: acum e momentul să analizați foarte serios dacă sunteți gata să treceți la un job mai bun, dacă să aprofundați sau să întrerupeți o relaţie amoroasă, dacă să vă mutați sau să începeți un curs, o specializare, adică să luați nişte hotărâri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un eveniment unde veți fi invitat, şi de o surpriză sentimentală plăcută.

Rac
Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi destul de bună. Munca va fi în centrul preocupărilor dumneavoastră, cu rezultate bune şi destul de prompte, mai ales în plan financiar. Relaţia de cuplu stă sub semnul liniştii şi al armoniei casnice, ceea ce completează foarte bine satisfacţiile profesionale.

Leu
Preocuparea pentru nişte probleme sentimentale trece în prim-plan şi  vă afectează capacitatea de muncă şi dorinţa de socializare. Randamentul  general va fi destul de scăzut, deoarece vă consumați toată energia gândindu-vă la relaţia (sau singurătatea) dumneavoastră, căutând probleme acolo unde nu sunt, punându-vă întrebări inutile şi dându-vă singuri răspunsuri, ceea ce nu vă face deloc bine.

Fecioară
Nu vă bucurați de influenţe astrologice prea bune în ceea ce priveşte sănătatea; există riscul unor infecţii sau răceli care vă pot destabiliza temporar programul. Totuşi, din cauză că în celelalte aspecte ale existenţei, mai ales în dragoste, totul se arată frumos şi luminos, veți găsi energia să depăşiți rapid problemele de sănătate. În iubire aveți de luptat împotriva unor obsesii sau temeri mai vechi.

Balanţă
Zilele acestea sunteți predispus la visare, la reverii romantice, vă faceți planuri măreţe, sunteți cu capul în nori. Nu e nimic rău în a dori să mai evadați din cotidian, dar există riscul unor pierderi materiale din cauza neglijenţei. Pe de altă parte, sunt posibile tensiuni emoționale în relația cu părinții. Din punct de vedere social, sunteți un partener de conversaţie tonic şi plin de şarm, aşa că e o perioadă bună să ieșiți mai mult în lume şi să comunicați.

Scorpion
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane din anturaj vă întunecă începutul săptămânii. Nu e vorba de un atac direct, ci de un act de ipocrizie, de o bârfă, de un cuvânt prost spus undeva. Cert e că vă veți simţi trădat, înfuriat, veți simţi ruptura destul de profund şi cel mai probabil vă gândiți la răzbunare. În cadrul relaţiei de cuplu veți găsi înţelegere.

Săgetător
Starea uşor melancolică în care vă aflați nu poate avea decât o singură cauză: dragostea! La modul foarte serios. Deşi sunteți  curtat şi  aveți multe ocazii de flirt, atenţia dumneavoastră se  îndreaptă spre dragostea adevărată. Asta nu înseamnă că veți pluti pe norişori, ci că veți trece prin multe stări contradictorii, de la speranţă la teamă şi de la extaz la melancolie. Să fiți atent şi la celelalte aspecte, căci puteți trece cu ochii închişi pe lângă nişte oportunităţi.

Capricorn
Riscați să provocați multe situaţii conflictuale în anturaj sau în cuplu. Aveți o perioadă în care nu veți străluci prin diplomaţie şi veți spune multe lucruri fără să vă gândiți prea bine înainte. Dacă ajungeți la conflict, e bine să cedați de dragul liniştii. Evitați o confruntare cu unul dintre apropiați! Profesional, primiți nişte propuneri destul de incitante.

Vărsător
Veți acorda, în această perioadă, foarte multă atenţie planurilor de carieră,  veți analiza în detaliu şansele şi alternativele şi nu veți scăpa nici o ocazie să avansați. Norocul e de partea dumneavoastră. Un conflict profesional minor vă aşteaptă pe la mijlocul săptămânii, dar veți ieşi în avantaj.  Dragostea e la cote foarte bune, cei cuplaţi dedică mult timp şi atenţie relaţiei, iar cei singuri se gândesc că e timpul să vă implicați la modul serios.

Peşti
Vă pregătiți intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: un examen, un interviu, o mutare decisivă în viaţa personală. Energie aveți destulă, aceste evenimente la care vă gândiți vă vor solicita toată atenţia, aşa că veți lua totul în serios. Eforturile  nu vor fi lipsite de roade şi  simțiți acest lucru, aşa că nu vă abateți de la scopul propus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS