19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi favorabilă investiţiilor, mai ales dacă doriți să achiziţionați mobilă scumpă.  Aflați o veste bună, care vă bucură pe moment. Aveți nevoie să ieşiți din sfera de confort profesional pentru a reuşi să vă extindeți activităţile. Este indicat totuşi să vă bucurați în tăcere şi să nu lăsați să se citească nimic pe chipul dumneavoastră.

Taur
Trebuie să aveți mai multă grijă de sănătate, să alegeți un regim de viaţă sănătos şi chiar să renunţați la fumat. La locul de muncă trebuie să ştiți să găsiți măsura corectă între prudenţă şi îndrăzneală. Este în interesul dumneavoastră să faceți eforturi de adaptare, chiar dacă lucrurile întârzie să se întâmple după cum vă doriți.

Gemeni
Aveți dreptul la momente intense şi pline de frumuseţe alături de fiinţa iubită chiar dacă nu aveți un tablou foarte clar al vieţii sentimentale. Evitați tendinţa de a fi capricios pentru a nu strica această atmosferă. Aveți grijă de bani, căci apar întârzieri ale intrării acestora în cont. Responsabilităţile profesionale nu vă mai lasă timp pentru viaţă personală.

Rac
Conflictele interioare duc la raporturi dificile cu partenerul de viață. Încercați să le rezolvați făcându-vă un examen de conștiință. Vă intră niște bani în cont, însă tindeți să risipiți sume importante. La serviciu, aveți parte de o zi obositoare, în care aveți de făcut tot felul de lucruri. Nu sunteți energic și veți rămâne distant față de ceilalți.

Leu
E o perioadă în care debordați de romantism. Vă place să flirtați și vă bucurați de compania persoanelor dragi. Sunteți antrenat în dispute cu unii dintre colegi. Încercați să treceți cât mai neobservat şi să vorbiți puţin. Apar schimbări plăcute în mediul familial. Simțiți nevoia să lucrați mult și vă face plăcere să îi ajutați și pe cei din jur.

Fecioară
Sunteți nesigur în mediul profesional şi acţiunile şi aşteptările nu vor fi deloc clare. În dragoste aveți parte de clipe frumoase alături de partenerul de viață. Cuplurile se bucură de stabilitate. Dacă  sunteți singur e foarte posibil să luați o decizie foarte proastă referitoare la viața sentimentală.

Balanţă
Este o zi ideală pentru schimbul de idei, în grupul de prieteni. Vă simțiți bine înconjurat de prieteni intimi. Întâmpinați unele probleme financiare, însă nu este vorba despre consecinţe dezastruoase. Situaţia se va rezolva dacă veți face sacrificiile necesare şi nu veți mai trăi pe picior mare. Sunteți  intuitiv în mediul profesional.

Scorpion
În dragoste sunteți suspicios şi posesiv, provocând resentimente partenerului de viaţă. Acestea nu vor dispărea prea curând. Fie că sunteți într-o relație frumoasă sau nu, rămâneți încrezător în abilitatea de a seduce. Este o zi bună să semnați contracte, odată parcurse toate clauzele. În afaceri, este indicat să aveți încredere.

Săgetător
Problemele familiale riscă să vă afecteze activitatea profesională. Este important să trageți o linie între viaţa personală şi cea profesională, pentru a vă putea concentra asupra sarcinilor. Fiți mai diplomat atunci când vorbiți. Nu ascultați de nimeni și celorlalți le va fi imposibil să se înțeleagă cu dumneavoastră.

Capricorn
La serviciu, profitați de oportunităţile interesante care se ivesc. Dacă vă doriți lărgirea orizonturilor profesionale, iniţiativele dumneavoastră vor avea rezultate bune. Trăiți momente frumoase alături de partenerul de viaţă. Dacă nu sunteți într-o relație, există posibilitatea să vă simţiți foarte atras de cineva.

Vărsător
Vă bucurați de înțelegere în cuplu. Faceți proiecte pe termen lung, împreună cu partenerul de viaţă. Se întrevede o mutare împreună sau chiar o căsătorie. Aveți tendinţa să cheltuiți mult prea mult pentru un cadou. La locul de muncă ştiți cum să vă puneți în valoare. Sunteți plin de dinamism, lucru care nu le scapă celor din jur.

Peşti
Este o zi prielnică pentru a vă controla contul bancar şi să vă ocupați de problemele financiare urgente. Este bine să aveți grijă de sănătate, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți exagerat în privinţa măsurilor de precauţie luate. Simţiți nevoia să cunoşteți oameni noi, originali, care să vă stimuleze intelectual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS