Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă, la care vă gândeaţi mereu. În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale nesperate. Cu această ocazie, veţi face planuri împreună cu familia pentru o vacanţă pentru care, până acum, consideraţi că nu aveaţi suficienţi bani. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

Taur

Vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Nu trebuie să vă daţi înapoi de la nimic pentru că aveţi forţa necesară să depăşiţi aproape orice dificultate. Este un moment prielnic pentru investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri şi pentru călătorii în interes personal. Profitaţi de moralul ridicat pe care îl aveţi astăzi şi faceţi activităţi care vă fac plăcere!

Gemeni

Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate, iar acest lucru poate aduce o schimbare importantă pe plan profesional. Dacă veţi şti cum să profitaţi de orice oportunitate, veţi avea şansa să faceţi lucruri măreţe. Perseverenţa este cheia unei mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual. Pe plan sentimental nu aveţi de ce să vă plângeţi. Vă sfătuim să fiţi modest în relaţiile cu prietenii pentru că, în mod contrar, aceştia îşi vor schimba impresia faţă de dumneavoastră.

Rac

Dimineaţă faceţi o scurtă călătorie, în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Reuşiţi să faceţi lucrurile foarte bine, iar acest lucru vă dă satisfacţie. Sunteţi foarte încrezător în capacităţile dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri. Cel mai bine ar fi să stabiliţi anumite limite, pentru a putea face lucrurile în cel mai reuşit mod şi pentru a nu vă simţi extenuat.

Leu

Din cauza dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă în familie pe care o veţi rezolva cu mari dificultăţi. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Nu pierdeţi ocazia şi terminaţi toate activităţile pe care vi le-aţi propus pentru azi. Vă sfătuim să cheltuiţi cu măsură şi să aveţi în vedere şi necesităţile familiei.

Fecioară

Începeţi ziua cu elan şi încredere, ceea vă sporesc randamentul şi vă amplifică perseverenţa. Nu aveţi nici un fel de probleme de comunicare, iar prin acest lucru aveţi posibilitatea să vă faceţi noi prieteni cu care să aveţi o colaborare frumoasă. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Dacă acest lucru se va întâmpla, vă sfătuim să nu aveţi încredere în toată lumea pe care o să o întâlniţi acolo pentru că aţi putea avea neplăceri.

Balanţă


Sunteţi tensionat din cauza programului foarte încărcat de la locul de muncă. Totuşi, dacă vă daţi silinţa, este posibil ca unele lucruri să nu iasă exact aşa cum v-aţi fi dorit. Vă sfătuim să nu vă manifestaţi nemulţumirea în faţa şefului. Trebuie să faceţi totul cu răbdare, iar în momentul în care nu reuşiţi de unul singur, cereţi ajutorul unui coleg care este mai liber. Nu vă lăsaţi copleşit de situaţie pentru că, în final, toate lucrurile se vor rezolva!

Scorpion

Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă şi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Dacă veţi mai conta şi pe sprijinul familiei sau al partenerului de viaţă, lucrurile vor ieşi absolut perfect. Este un moment foarte bun pentru a susţine examene, lucrări şi proiecte pentru că vă aflaţi într-o perioadă în care îi puteţi impresiona pe toţi cei din jur.

Săgetător

Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii. Perseverenţa de care daţi dovadă vă va conduce spre reuşită şi va face ca situaţia dificilă din punct de vedere financiar să dispară rapid. Chiar dacă vă simţiţi în formă, vă recomandăm să vă gândiţi bine înainte de a acţiona şi să fiţi prudent.

Capricorn

Un bărbat mai în vârstă vă propune o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani. Trebuie, totuşi, să vă calculaţi foarte bine paşii, fiind atent la toate detaliile. În cursul după-amiezii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu. Cu acest prilej, s-ar putea să cunoaşteţi un viitor partener de afaceri. Dacă veţi veni cu idei originale, aveţi toate şansele să construiţi o afacere de mare succes pe termen lung.

Vărsător

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară mai veche, care vă dă foarte mari bătăi de cap şi provoacă neplăceri întregii familii. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu o refuzaţi pentru că aveţi toate şansele să fie profitabilă. De asemenea, această colaborare ar putea să producă o schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră.

Peşti

Începeţi ziua cu o bucurie. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten. Acum puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult. Totuşi, nu este cazul să cheltuiţi foarte mulţi bani şi pe alte lucruri mai puţin folositoare. Mai bine ar fi să îi investiţi într-o afacere durabilă, care să vă aducă mai multe câştiguri.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iunie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la
15 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec O săptămână destul de calmă, plină de înţelegere, stare relaxată şi pozitivă. Veţi fi în stare să acţionaţi dinamic şi decisiv în fiecare domeniu al vieţii, în timp ce relaţiile şi colaborările sunt influenţate în bine. Sunteţi pe cale

Sumarul ediției de vineri, 30 ianuarie 2015

Actualitate

» Personalitatea săptămânii: Ion Luca Caragiale
» Elena Udrea, pentru Hotnews: Am depus un denunţ împotriva şefului SRI
» 1700 de carduri de sănătate distribuite de CAS Dolj
» Drumul muzicii … din Franţa pe scena Filarmonicii Oltenia
» Bugetul Băniei scos la dezbatere publică
» CJRAE Dolj, la ceas aniversar
» O zi altfel la Căminul de bătrâni
» Tender ar fi făcut un denunţ împotriva Alinei Bica, legat de o mită pe care i-ar fi dat-o
» Măsuri impuse de instituirea Codului Galben de vânt şi ploi
» Prognoza meteo pentru sfârşitul săptămânii
» Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea lui Copos, iar cererea va fi judecată de instanţă

Interviu

» Pictorul-scenograf Viorel Penișoară-Stegaru: La 15 ani am fost condamnat la un an închisoare…

Local

» Peste 100 de oameni vor fi concediaţi de la Regia de Drumuri şi Poduri Vâlcea
» Accident rutier violent, în apropiere de Balş
» Construcţia bazei militare de la Deveselu, în plină desfăşurare
» Olt: SJU Slatina scoate la concurs 15 posturi de medici
» Trei bărbaţi din Slatina, prinşi în timp ce sustrăgeau energie electrică

Dolj

» Clinica de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, între lipsuri și realizări
» Părinții doljeni își pot înscrie copiii la „Tonomatul de vacanță“
» O zi cu surprize la Căminul de Bătrâni
» Ciupercenii Vechi, îmbătrânit
» Biblioteca de la Colegiul „Carol I“, un templu al culturii
» Aproape 1.700 de carduri de sănătate distribuite de CAS Dolj
» Întreruperi energie electrică de luni
» Craiova: Doi bărbaţi arestaţi pentru complicitate la furt de produse petroliere
» Craiova: Lansare de carte la Aman
» Ediţia a II-a a Târgului Apicol Craiova
» “Construirea un nou reactor nuclear la Kozlodui”, în dezbatere la Universitatea din Craiova
» Dolj: Prins cu carasul în portbagaj

Gorj

» Gorj: Minerii şi energeticienii pregătesc un miting de 5.000 de persoane
» Aproape toate pensiunile din Rânca, rezervate pentru minivacanţa elevilor
» Gorj: Accident rutier grav în Târgu Jiu
» Sute de oameni vor fi disponibilizaţi în Gorj

Mehedinţi

» Sute de mehedinţeni îşi caută un loc de muncă

Sport

» Bawab păstrează golurile pentru retur
» „Viperele“ au „mușcat“ de trei ori la Bradu
» Weekend plin de fotbal în Bănie (UPDATE)
» Slătinenii caută omul cu golul la Craiova
» Victor Lazarciuc n-a rezistat nici un an la SCM
» Baschet (m): Fără Bureau, Craiova a pierdut la Cluj
» Fotbal – Bawab: Important este să marchez în campionat
» Tenis – Djokovici s-a calificat în finala Australian Open
» Exclusiv: SCM Craiova are un nou director

Sanatate

» Bolile care îi omoară pe doljeni

Educatie

» Elevii intră de astăzi în vacanţa intersemestrială

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!
» Bancul zilei
» Nomofobia, dependenţa de telefonul mobil

Opinii

» Triburile la porțile Uniunii Europene

Top