Horoscop

Autori


Berbec

Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptaţi munca în echipă. Nu faceţi eforturi mari! Riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea sau chiar un accident. Uranus ar putea să vă rezerve unele surprize neplăcute. Nu luaţi nici o decizie riscantă şi aveţi grijă de economii.

Taur

Viaţa de familie este plină de tot felul de evenimente. Vă înţelegeţi bine cu partenerul de viaţă, cu care discutaţi toate problemele. Este indicat să aveţi acest dialog numai voi, pentru că orice informaţie scăpată în exterior doar complică lucrurile. Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă.

Gemeni

Vă bucuraţi de o situaţie profesională bună. Sunteţi susţinut de Jupiter şi Saturn. Vă consolidaţi poziţia la locul de muncă. Trebuie să trasaţi o linie însă între viaţa profesională şi cea personală. S-ar putea să vă concentraţi foarte greu. Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Vă recomandăm să nu vă neglijaţi familia.

Rac

Acasă, tot ceea ce vă doriţi este linişte. Cu toate acestea, pretindeţi multe de la cei pe care îi iubiţi. Acest lucru poate trezi tensiuni. Dacă v-aţi făcut unele proiecte imobiliare, se poate să fie nevoie să mai renunţaţi la ele. În caz contrar, veţi avea mari probleme cu bugetul. La serviciu, reuşiţi să vă afirmaţi aproape fără nici un efort. Sunteţi plin de energie şi merită să valorificaţi momentul că să terminaţi tot v-aţi propus.

Leu

Gândiţi-vă că nu toate adevărurile trebuie spuse sau cel puţin găsiţi modalităţi potrivite de a le spune. Francheţea dumneavoastră poate suscita ostilitatea celor din jur. La serviciu, daţi dovadă de multă imaginaţie şi spirit de întreprindere. Vă înţelegeţi bine cu superiorii şi colegii. Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental.

Fecioară

Dimineaţă nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiţi perseverent. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană care va da câteva idei de afaceri. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare. După-amiază, s-ar putea să aveţi o discuţie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche.

Balanţă


Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună. Neptun vă protejează contul în bancă. Există totuşi o condiţie: aceea de a nu risipi banii pe cumpărături, aşa cum sunteţi adesea tentat. V-ar prinde bine să vă apucați de un sport.

Scorpion

Sunteţi plin de entuziasm şi vă exprimaţi afecţiunea cu mult mai multă libertate. Cei care sunt obişnuiţi cu reticenţa şi discreţia comportamentului dumneavoastră se vor mira. Nimeni însă nu se plânge când vă vede atât de fericit. Se poate să întâlniţi acum marea iubire. Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate.

Săgetător

Perspective favorabile pe plan amoros, graţie lui Venus. Cu banii însă staţi ceva mai prost. Aveţi mare nevoie de bani şi sunteţi tentat să intraţi în tot felul de afaceri, unele chiar riscante. Evitaţi speculaţiile şi acceptaţi faptul că deocamdată fiecare bănuţ este câştigat cu sudoarea frunţii. Dimineaţa nu vă vedeţi capul de treabă. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiază aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri.

Capricorn

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene, concursuri. Vă sfătuim să vă analizaţi serios perspectivele profesionale şi să căutaţi noi oportunităţi. Se poate să aveţi neînţelegeri cu copiii. Dacă lucrurile se înrăutăţesc, ar fi cazul să faceţi primul pas. La serviciu, pasivitatea nu este tocmai o alegere bună.

Vărsător

Aveţi un tonus de invidiat şi aţi vrea să le faceţi pe toate deodată. Încercaţi să o luaţi mai uşor, pentru că vă veţi epuiza rapid. La serviciu, reuşita vine numai în măsura în care sunteţi dispus să faceţi eforturi. Puteţi trece la realizarea proiectelor, pentru a duce la capăt cu bine ce v-aţi propus. Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să încheiaţi o tranzacţie strălucită.

Peşti

Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie care se anunţă destul de dificilă. Vă puteţi descurca foarte bine, dar vă sfătuim să fiţi foarte atent la acte. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iunie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la
14 iunie 2018

Horoscop

Berbec Dacă intenţionaţi să demaraţi o afacere sau un proiect nou, puteţi fi optimist. Azi aveţi şanse să găsiţi cea mai bună cale de a vă pune planurile în aplicare şi de a obţine susţinere financiară. În ceea ce priveşte

Sumarul ediției de luni, 12 ianuarie 2015

Actualitate

» Vremea se va încălzi în următoarele trei zile
» Compania națională Cyprus Airways se închide
» Viaţa pe străzi, la mila celorlalţi
» Parlamentul UE va adopta o nouă legislație pentru interzicerea culturilor modificate genetic
» Centrul Istoric, pe ultima sută de metri
» ANI: Raportul de evaluare prin care s-a constatat incompatibilitatea deputatului Petre Roman a rămas definitiv

Local

» Zece maşini avariate de acoperişul unui bloc prăbuşit din cauza vântului
» Poliţiştii Papuzu şi Militaru, închisoare cu executare
» Mehedinţi: Trei tineri prinşi la furat
» Mehedinţi: Comerţul ilicit sub lupa poliţiştilor
» Mehedinţi: În trafic, sub influența băuturilor alcoolice
» Mehedinţi: Amenzi de peste 60.000 de lei au fost date de poliţiştii de la Rutieră
» Vâlcea: Prins beat şi fără permis la volan
» Vâlcea: Două persoane rănite, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac
» Vâlcea: Un şofer băut a ajuns cu maşina în şanţ
» Moartă de frig, sub dărâmături
» Vâlcea: Pesoanele care solicită locuinţe sociale trebuie să-şi reactualizeze dosarele

Dolj

» Oamenii nimănui
» Fuziunea CEO – Termo Craiova a picat
» Centrul Istoric – ultimele luni de execuție: De mâine se închide strada Nicolaescu-Plopșor
» Drifturi cu BMW-ul în trafic, printre mașini
» Răniți după ce s-au răsturnat cu „bulgăroaica“
» Și-a ucis soția cu arma de vânătoare
» „Omagiu fotografiei“, la Galeria ARTA
» Vasile Buz, la 80 de ani de viaţă şi 50 de activitate: „Nu-mi plac tămâierile!“
» Elevi olteni, premiaţi de Universitatea Sunderland
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Crimă urmată de tentativă de sinucidere

Gorj

» Tragedie în Rovinari: Un tată și șase copii, găsiți morți
» Un taximetrist a decedat în mașina pe care lucra
» S-a stabilit termenul pentru insolvenţa Succes
» Sumă uriaşă de recuperat din amenzi
» Gorj: Întâlniri între contribuabili şi finanţişti
» Gorj: Lăcătuşul-proxenet, mai aproape de instanţa de judecată
» Gorj: Elev dispărut după şedinţa cu părinţii
» Gorj: Poliţiştii Papuzu şi Militaru, condamnaţi la închisoare cu executare

Mehedinţi

» Acoperiş prăbuşit peste maşini

Sport

» „Ceferiștii“ vor susține cantonamente la Brezoi și Călimănești
» La CSU se strânge „robinetul“
» Spadasinele Dinu și Măroiu au revenit pe planșă, cu gândul la Rio
» Meci istoric în Bănie: Craiova înfruntă superechipa Trentino
» Fotbal – Cristiano Ronaldo a câştigat Balonul de Aur
» Fotbal – CSM Vâlcea și-a reluat pregătirile
» Nicu Braun, despre meciul cu Trentino
» Baschetbaliștii au pierdut cu U BT Cluj

Sanatate

» Afecțiunile dermatologice, mai ușor de tratat

Educatie

» Școlile au început numărarea posturilor vacante
» Mircea Miclea despre noua castrare a Legii Educației: Un fleac, au ciuruit-o!

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top