Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipsesc simţul practic şi energia. Va trebui să faceţi mai multe sacrificii pentru a obţine ceva ce vă doriţi cu adevărat şi să învăţaţi să colaboraţi cât mai mult cu cei din jur. Important este să fiţi comunicativ şi să nu aveţi nici o reţinere în momentul în care simţiţi nevoia să vă împărtăşiţi ideile. Dacă o să vă hotărâţi să luaţi iniţiativa la serviciu sau în afaceri, trebuie să o faceţi cât mai prudent cu putinţă.

Taur

Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Cu toate acestea, trebuie să găsiţi modalitatea potrivită prin care cei din jurul dumneavoastră să vă înţeleagă şi să vă fie alături. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile şi să cereţi sprijin moral unei persoane pe care o simţiţi apropiată şi de foarte mare încredere.

Gemeni

Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist şi riscaţi să luați decizii care să nu vă prea ajute pe viitor. Totuşi, dacă veţi fi atent la anumite detalii, poate veţi avea şansa să schimbaţi mersul lucrurilor. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că este posibil să provocaţi discuţii aprinse, care pot degenera.

Rac

Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferiţi un eşec. Dacă chiar este necesar să faceţi anumite investiţii ar fi cel mai bine să luaţi deciziile împreună cu întreaga familie, pentru ca toată lumea să fie mulţumită şi să nu existe nici un fel de plângere.

Leu

Dimineaţă, s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi sau pur şi simplu nu aveţi răbdare pentru nimic. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. Cel mai bine ar fi să vă retrageţi din orice fel de discuţii referitoare la alţii şi să fiţi rezervat. Dacă veţi reuşi să fiţi diplomat în ceea ce îi priveşte pe cei din jur, veţi avea foarte mult de câştigat.

Fecioară

În prima parte a zilei sunteţi confuz şi indispus, iar acest lucru vă face să aveţi o atitudine greşită faţă de cei din jur. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime, iar pierderile pot fi foarte mari. Mulţumiţi-vă cu ce aveţi şi nu faceţi nici un fel de speculaţii. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri pentru că acest lucru vă lipseşte cel mai mult în acest moment.

Balanţă


Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să munciţi mai ordonat pentru că rezultatele ar putea apărea dacă perseveraţi. Dacă totuşi realizaţi că nu există nici o cale în acest moment de a pune la cale un plan bun de afaceri, renunţaţi şi reveniţi asupra lui într-un moment mai favorabil. Nu ar fi rău, în acest sens, să fiţi mai atent la detalii şi să nu vă grăbiţi.

Scorpion

Dimineaţă sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Aveţi foarte mare grijă la atitudinea de superioritate pe care o aveţi faţă de ceilalţi. Este foarte probabil ca anumiţi prieteni să vă părăsească, tocmai pentru faptul că nu reuşesc să vă înţeleagă. Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a va impune în faţa colegilor.

Săgetător

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă, iar acest lucru ar putea fi interpretat greşit de oamenii care vă sunt alături. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile pentru că riscaţi să vă creaţi probleme cu bugetul. Există riscul să luaţi decizii neinspirate şi să suferiţi pierderi greu de recuperat. Pe plan sentimental, totul este în regulă.

Capricorn

Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi pentru că există posibilitatea să nu le puteţi face faţă și riscaţi să îi dezamăgiţi pe cei care vă dau anumite sarcini şi aşteaptă mai mult de la dumneavoastră. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi, iar acest lucru vă impulsionează să mergeţi mai departe şi să puneţi anumite lucruri la punct. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă aflaţi într-un moment de cumpănă pe care îl veţi depăşi mai dificil decât de obicei. Cel mai important lucru este să fiţi înconjurat de persoanele cele mai apropiate. Nici intuiţia nu vă ajută din cale afară, aşa că ar fi bine să nu mergeţi la risc. Trebuie să vă bazaţi pe lucrurile de care sunteţi sigur.

Peşti

Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii pentru că persoana iubită parcă vă înţelege mai mult ca niciodată şi îşi declară sentimentele mai mult decât o făcea până acum. Trebuie să profitaţi de atitudinea pe care o are faţă de dumneavoastră şi să îi răspundeţi în aceeaşi manieră.Comenteaza acum

Alte stiri

25 iunie 2018

Horoscop

Berbec La locul de muncă şi în afaceri este posibil să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. În a doua parte a zilei, un prieten v-ar putea ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită,
21 iunie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă cucerește imediat și care va putea juca un rol important în viața dumneavoastră. Este posibil chiar să vă propuneți să petreceți un sfârșit de săptămână împreună. Pe plan
19 iunie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la

Sumarul ediției de vineri, 9 ianuarie 2015

Actualitate

» Personalitatea săptămânii: Petrache Poenaru
» File de istorie: Tezaurul de la Craiova
» Cartea de weekend: „Iubita locotenentului francez“
» După 50 de ani de activitate publicistică: Criticul şi istoricul literar Marian Barbu renunţă la scris!
» Un nou incident în Franţa: Luare de ostatici în oraşul Montpellier, după o tentativă de jaf
» Dosarul mitei de la Ministerul Agriculturii: Nagy Peter Tamas şi Găman au fost arestaţi preventiv
» UPDATE AFP: Autorii atacului comis la revista Charlie Hebdo şi teroristul de la magazinul din Paris au fost ucişi
» Poliţiştii au dat asaltul asupra clădirii unde presupuşii terorişti de la Charlie Hebdo au luat ostatici
» Viaţă în mizerie şi frig
» Vecinul e de vină pentru frigul din case ?
» MAE: Atenţionare de călătorie în Franţa din cauza atacurilor teroriste
» UPDATE O nouă luare de ostatici în Franța, într-un magazin evreiesc de la marginea Parisului
» Un cleric al Statului Islamic revendică atacul asupra Charlie Hebdo și amenință SUA și Marea Britanie
» Toate cursele de la București cu destinația Paris sunt amânate

Interviu

» Sanda Blagu, medic stomatolog în Elveția: „În România se lucrează superficial“

Local

» Poliţiştii de frontieră marinari muncesc la -15 grade Celsius
» Atlas de 20 de kilograme
» Directorul comercial APAVIL VÂlcea, Ion Ionescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
» Mehedinţi: Cercetați pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice
» Municipalitatea vâlceană vine în sprijinul oamenilor străzii

Dolj

» Craiovenii, din nou față în față cu autoritățile: „Fii vocea cartierului tău!“ continuă în Bariera Vâlcii
» Zeci de mii de câini din Dolj, expuşi turbării
» Elevii vor putea opta pentru școală cu contract de muncă
» Un tronson din Brestei și alte trei drumuri, la licitație pentru modernizare
» Bebeluș la un pas de moarte din cauza asistentelor
» Rodica Iliescu, o mamă aruncată la gunoi
» Ogarcă: Imnul Universității m-a ajutat sa gătesc mai bine
» Bebeluș la un pas de a fi omorât de asistenta medicală
» Excedentele bugetare, la vot în Consiliul Local 
» Câțiva kilometri până la final
» Opera Română Craiova pe scena Teatrul Municipal din Bastia
» Colegiul “Fraţii Buzeşti” din Craiova pe locul 3 în topul celor mai bune licee din ţară
» Dolj: Cetăţean chinez depistat la PTF Calafat cu documentele altei persoane
» Craiova: Veteranul de război Titu Stoicheci a fost sărbătorit de jandarmi la împlinirea vârstei de 104 ani

Gorj

» Război fratricid în PNL
» Accident cu trei victime la Târgu-Jiu
» Gorj: Bărbat strivit de autobuz

Mehedinţi

» Poliţiştii de frontieră îndură frigul

Sport

» Adrian Popescu: Trebuie să avem răbdare cu echipa
» Halep și Bacsinszky luptă pentru trofeul de la Shenzhen
» Milic și Marojevic, față în față cu publicul craiovean
» Handbalistele craiovene, pregătite să înfrunte campioana
» Meciul cu Trentino bate la uşă
» Fotbal – UEFA a anunțat echipa anului 2014
» Tenis de masă (f) – România s-a calificat în sferturile CM de la Dubai
» Tenis – Premii record de 27,5 milioane de euro la Australian Open

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!
» Bancul zilei
» Telefonul inteligent, imaginat încă din 1950

Top