Horoscop

Autori


BERBEC

Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Dacă aveţi neînţelegeri cu persoana iubită este timpul să le clarificaţi şi să vă impuneţi punctul de vedere. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare din care să aveţi câştiguri mulţumitoare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să fiţi mai îngăduitor cu o persoană în vârstă. Puteţi să vă faceţi noi prieteni pentru sunteţi forate comunicativ şi deschis la lucruri noi. Aveţi foarte multe şanse de câştig din activităţile pe care le organizaţi şă vă bucuraţi de simpatia celor din jur.

TAUR

Dimineaţă nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute, care vă dau programul peste cap. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiţi perseverent pentru că, în final, veţi reuşi să finalizaţi ce aţi plănuit. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă da câteva idei de afaceri, care, îmbunătăţite, vor fi de mare succes. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă pentru că, în mod contrar, veţi stârni un conflict. Trebuie să vă puneţi foarte bine la punct planurile şi să vă gândiţi ce vreţi cu adevărat.

GEMENI

Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale. Acest lucru vă va descumpăni în primă fază şi nu veţi şti cum să reacţionaţi. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Dacă aveaţi în plan să cumpăraţi ceva pentru casă, acum este momentul cel mai prielnic. Sfătuiţi-vă cu membrii familiei şi hotărâţi care este achiziţia cea mai potrivită. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să fiţi mai încrezător în forţele proprii. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună şi veţi organiza o petrecere restrânsă.

RAC

Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Vă bucuraţi de admiraţia celor din jur şi vă puteţi face noi prieteni. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate. Dacă cineva vă cere ajutorul, nu ezitaţi să i-l acordaţi, chiar dacă este vorba doar despre un sfat. Seara vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde sunteţi în centrul atenţiei. Evitaţi exagerările şi încercaţi să ţineţi cont, într-o mai mare măsură, de sfaturile şi părerile partenerului de viaţă. Bucuraţi-vă de această perioadă favorabilă!

LEU

Dimineaţă aveţi foarte multă treabă şi nu prea ştiţi cum să vă organizaţi treaba în aşa fel încât să rezolvaţi tot. Organizaţi-va cât mai eficient şi nu pierdeţi timpul cu mărunţişuri! După-amiază aveţi ocazia să puneţi bazele unei afaceri care are toate şansele să fie una profitabilă! Că să nu aveţi probleme, vă recomandăm să apelaţi la persoane cu experienţă, care vă pot împărtăşi câteva sfaturi sau idei. Pe plan sentimental puteţi să fiţi optimist pentru că persoana iubită vă este alături şi vă sprijină în tot ceea ce faceţi. Puteţi pune la cale o vacanţă într-o altă ţară.

FECIOARĂ

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc şi aveţi impresia că nu vă ajung banii să cumpăraţi nimic din ceea ce v-aţi propus. Aveţi o stare neplăcută, dar trebuie să vă folosiţi toată energia pentru a vă reface situaţia financiară. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită care stârneşte admiraţia celor din jur. Profitaţi de acest lucru şi puneţi la bătaie un plan original, din care puteţi câştiga bani. Puteţi avea succes la examene, concursuri etc. Vă sfătuim să vă analizaţi serios perspectivele profesionale şi să căutaţi noi oportunităţi.

BALANŢĂ


Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să încheiaţi o tranzacţie strălucită. Acest lucru va aduce bucurie întregii familii. Aveţi grijă, însă, la atenţia pe care o acordaţi celor din jur, pentru că este foarte posibil să aibă nevoie de ajutor din partea dumneavoastră. Ajutaţi-i chiar şi cu vorbe frumoase! Relaţiile cu persoană iubita trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi calm, totul se poate rezolva. Trebuie. în primul rând, să vedeţi care sunt chestiunile care nu vă plac unul la celălalt. Vă recomandăm să nu neglijaţi activităţile casnice, dar nici odihna.

SCORPION

Dimineaţă s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate şi să fiţi tentat să vă certaţi cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Dacă sunteţi răbdător, s-ar putea ca lucrurile să se rezolve mai repede decât aţi crezut, mai ales dacă sunteţi afectuos. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie care se anunţă destul de dificilă şi solicitantă. Vă puteţi descurca foarte bine, dar vă sfătuim să fiţi foarte atent la acte. Orice mic detaliu va conta. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

SĂGETĂTOR

Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştigă bine. Acest lucru se va întâmpla doar dacă perseveraţi şi luaţi treburile în serios. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor, care vă pot pune beţe în roate. Vă recomandăm să acceptaţi muncă în echipă şi să nu vă supraestimaţi din nici un punct de vedere. Dacă veţi câştiga simpatia celor din jur, aveţi toate şansele să faceţi lucruri frumoase şi de lungă durată. Nu faceţi eforturi mari! Riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea sau chiar un accident. Mare atenţie la cuvintele pe care le folosiţi faţă de cei din jur.

CAPRICORN

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri şi puteţi să obţineţi câştiguri importante, care vă vor îmbunătăţi situaţia financiară. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă, iar acest lucru le provoacă o mare bucurie membrilor familiei dumneavostră. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă şi să încercaţi să le sprijiniţi în măsura în care puteţi. Acordaţi mai mult timp familiei şi bucuraţi-vă împreună de orice lucru.

VĂRSĂTOR

Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Trebuie să aveţi mai multă încredere în capacitatea dumneavoastră intelectuală şi să continuaţi să dezvoltaţi ideile importante care vă trec prin minte. Vă recomandăm să nu vă neglijaţi familia pentru că este posibil să aveţi parte de nişte reproşuri care nu vă vor face deloc plăcere. Trebuie să vă puneţi în locul celorlalţi şi să nu mai criticaţi atât de mult activităţile celor din jur. Ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru odihnă, ca să nu aveţi probleme de sănătate.

PEŞTI

La serviciu reuşiţi să vă afirmaţi aproape fără nici un efort pentru că dispuneţi de o capacitate extraordinară de a rezolva orice problemă apare. Sunteţi plin de energie şi merită să valorificati momentul ca să terminaţi tot v-aţi propus. Fiţi încrezător în forţele proprii! După-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reuşit să vi-o înapoieze. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să ieşiţi în pierdere.Comenteaza acum

Alte stiri

22 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor.
21 iunie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă cucerește imediat și care va putea juca un rol important în viața dumneavoastră. Este posibil chiar să vă propuneți să petreceți un sfârșit de săptămână împreună. Pe plan

Sumarul ediției de miercuri, 24 decembrie 2014

Actualitate

» Ucraina merge către NATO, Rusia ameninţă
» Rusia încearcă explicaţii în legătură cu doborârea avionului Boeing 777
» Anul 2014, negru pentru administraţia publică locală: 17 preşedinţi de Consilii județene şi zeci de primari au probleme cu DNA pentru acte de corupţie
» Starea pârtiilor din România, înainte de Sărbătorile de iarnă
» Neînţelegeri între Romgaz şi grupul InterAgro
» Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Crăciun: “Voi face tot ca familiile să se reunească în mandatul meu”
» Tradiţii şi obiceiuri pentru Ajunul Crăciunului
» Vremea se va răci după Crăciun
» 12,3 milioane de lei pentru biserici
» Cutremur de 3,9 grade pe scara Richter, în Vrancea
» Români, printre zeci de turişti străini blocaţi de inundaţiile din Malaysia
» Viktor Orban acuză SUA de amestec în afacerile interne ale unor ţări din Europa Centrală

Local

» Mehedinți: Aproape 300 de polițiști vor asigura ordinea publică de Crăciun
» Mehedinți: Tradiția pițărăilor de la Isverna

Dolj

» 2015 în comuna Murgaşi 
» Fură statul chiar și cu casa de marcat
» Ce servim la masa de Crăciun ?
» 2014, un an bun pentru Aeroportul din Craiova

Mehedinţi

» Mehedinţi: Crăciun în containere

Sport

» Fotbal – FC Barcelona intenţionează să-i prelungească înţelegerea lui Neymar până în 2020
» Urări pentru suporteri
» Fotbal – As: Contra a semnat contractul cu Guangzhou
» Formula 1 – Haas F1 a achiziţionat fabrica echipei Marussia
» Baschet (m): SCM-U Craiova a pierdut pe terenul penultimei clasate
» Fotbal – Reghecampf l-a învins pe Piţurcă în Cupa Prinţului

Magazin

» Legenda lui Moș Ajun și a fratelui său, Moș Crăciun
» Horoscop

Top