Horoscop

Autori


Berbec

Urmează nişte zile foarte bune pentru Berbeci, mai ales în plan social. Invitaţiile la chefuri, evenimente şi ieşiri la iarbă verde se ţin lanţ şi de participarea la aceste întruniri poate depinde şi o şansă profesională. În privinţa jobului, intervine o dorinţă puternică de schimbare, alimentată şi de câteva discuţii neplăcute cu superiorii. În dragoste, Berbecii singuri vor fi tentaţi să se uite spre trecut şi să ia legătura cu o iubire mai veche.

Taur

În zilele care urmează, Taurii vor avea un singur punct de interes, asupra căruia îşi vor concentra toata energia: banii. Vor alerga în toate părţile, vor face ore suplimentare, vor căuta chiar un nou job, numai să le iasă proiectele. Totul rămâne în plan secund, chiar şi dragostea. Vor fi prea ocupaţi ca să observe reproşurile mute ale partenerului şi nici prin cap nu le va trece că îi aşteaptă o discuţie cam neplăcută.

Gemeni

Săptămâna Gemenilor va fi dedicată călătoriilor. Toate proiectele care implică deplasări vor fi favorizate de astre. Profesional, vor exista nişte dispute cu colegii şi acest lucru îi va pune într-o lumină proastă în faţa şefilor. Relaţiile cu familia vor fi şi ele destul de încordate din cauza unor veşti proaste legate de sănătate. Cu dragostea însă se poate spune că stau cel mai bine din tot zodiacul în această perioadă. Un prieten le face nişte aluzii legate de un ajutor financiar, ar fi bine să nu refuze.

Rac

Racii vor demonstra, în sfârşit, că sunt în stare să facă ceva fără să se răzgândească şi să ezite de o mie de ori. Vor fi solicitaţi să participe la un important proiect profesional şi vor avea ocazia să-şi demonstreze competenţa. Trebuie doar să aibă curaj şi să nu mai pună întotdeauna răul înainte.  

Leu

Leii fac ce fac şi tot la bani ajung. Cu gândul. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reuşesc să le respecte, zile de economii la sânge, urmate de altele în care aruncă banii cu ochii închişi, nimic bun nu poate ieşi din asta. Depinde doar de ambiţia lor să-şi pună finanţele în ordine. Totuşi, nu se pot plânge că soarta le stă împotrivă. În dragoste, totul stă cum nu se poate mai bine: partenerul îi copleşeşte cu cadouri şi atenţii şi se simt trataţi regeşte.

Fecioară

Fecioarele vor începe săptămâna cu schimbări de planuri. Vor renunţa la un proiect în privinţa căruia ezitau şi vor lua noi decizii. Acestea se referă atât la planul sentimental, cât şi la cel financiar. În dragoste, vor pune problema într-un mod tranşant: ori e albă, ori e neagră. Intransigenţa lor le poate periclita relaţia, dar, în acest moment, chiar nu le pasă.    

Balanţă


Balanţele încep săptămâna cu dreptul, remarcându-se la serviciu într-o situaţie de criză. Se pot aştepta la o mărire de salariu sau măcar la nişte laude din partea şefilor. Veşti bune şi în ceea ce priveşte finanţele: vor reuşi să recupereze nişte datorii sau să deconteze nişte cheltuieli însemnate. Ceva mai prost stau cu dragostea, pentru că atitudinea indiferentă a partenerului le va da motiv de insomnii.

 

Scorpion

Scorpionii vor avea o perioadă cam tensionată pe plan social. Nişte bârfe din anturaj le vor afecta imaginea şi vor izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să-şi apere punctul de vedere şi să pună capăt zvonurilor false. Nici relaţia de cuplu nu va fi ferită de şocuri, pentru că partenerul poate descoperi o mică indiscreţie amoroasă. Scorpionii se vor simţi copleşiţi de toate aceste tulburări, dar e bine să se calmeze.   

Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu îi va mulţumi. Vor întâlni multe persoane antipatice sau vor fi puşi în situaţii jenante. Noroc de prezenţa lor de spirit care îi va ajuta să iasă din toate încurcăturile cu imaginea neşifonată. În dragoste, vor trece prin nişte emoţii intense, pentru că ceva din comportamentul partenerului le va stârni gelozia. Nici cu banii nu vor sta foarte bine, pentru că vor cheltui mult şi numai pe lucruri inutile.  

Capricorn

Capricornii, consideraţi nişte zgârciţi patologici, vor dovedi contrariul în săptămâna care urmează. Vor cheltui mult pentru ei înşişi şi pentru cei dragi, îşi vor satisface multe capricii, îşi vor spori confortul, vor face cadouri. Aceste cheltuieli nu vor fi nesăbuite, pentru că nativii din Capricorn vor şti exact unde s-a dus fiecare bănuţ.   

Vărsător

Vărsătorii nu vor avea o săptămână prea incitantă, ci mai degrabă una calmă, punctată de câteva momente plăcute. Un semn de la o fostă iubire va măguli orgoliul chiar şi celor mai fideli dintre ei şi, dacă vor şti să fie discreţi, nu vor avea nici discuţii cu partenerul. La job, o mică recompensă pentru un efort mai deosebit îi va face să se simtă apreciaţi. Partea financiară nu va fi chiar atât de mulţumitoare dar, dacă vor strânge puţin cureaua, nu-şi vor da bugetul peste cap.

Peşti

Pentru Peşti, săptămâna începe cu un mic conflict profesional care îi va indispune şi îi va face iritabili. Noroc de partenerul de cuplu care va şti să le readucă zâmbetul pe buze, pentru că, în privinţa iubirii, vor avea o săptămână excelentă. De aceea, vor reuşi să lase toate supărările la o parte şi să dedice mai mult timp relaţiei.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 iulie 2013

Actualitate

» Malaxorul presei 19 07 2013
» Au început detonările în Defileul Jiului
» Restricţii de circulaţie în zona pasajului subteran
» CCI Dolj, exclusă abuziv, repusă în drepturi
» Sex… cu telefonul
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bancul zilei
» Afrodiziacul… verde
» Ia te uită!
» Craiova: Porţi deschise pentru angajaţii Ford

Local

» Craiova: Muzică de cor în grădina Palatului „Jean Mihail”
» Cartea de weekend
» SCURTE STIRI
» Ariel Inter Fest, la Râmnicu Vâlcea
» Laura Georgescu: Am găsit oameni de presă pozitivi
» S-au răsturnat în intersecţie
» Practică făcurăm la Gazetă
» S-au stropit cu apă colorată în Parcul „Nicolae Romanescu“
» Bătrânii nimănui
» Tineri cu chef de muncă
» Levi Berzan, tânărul care sfidează leucemia
» „Bizonii“ din bloc
» Primarul din Ţuglui, arestat pentru achiziţii „umflate“
» Asfaltare cu denivelări la pachet
» RAADPFL, samsar de morminte
» Personalitatea săptămânii
» Negoţul în Oltenia de odinioară
» Craiova: Un bătrân s-a sinucis aruncându-se de la etajul cinci
» Foaierul Naţionalului craiovean, templul poeziei

Dolj

» Condamnări cu suspendare pentru finanţiştii doljeni

Gorj

» „Frontiera clipei“, la Gorj

Sport

» Pandurii Târgu Jiu – FC Braşov, scor 3-1, în prima etapă a Ligii I
» Zdrâncă îl urmează pe Cioabă în Oman
» Naicu a debutat cu dreptul la FC Balş
» Pandurii vor un start perfect

Magazin

» Dansul magic al luminilor misterioase
» Horoscop
» Glenn Close, un suflet caritabil
» Charlie Sheen a devenit pentru prima dată bunic
» Fergie îşi schimbă numele

Top