20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Situaţia financiară nu este strălucită, astfel încât este mai prudent să evitaţi cheltuielile majore. Dacă totul va decurge bine, în curând veţi putea să vă reveniţi. Dacă aveţi activităţi sportive, nu încercaţi să doborâţi vreun record. Eforturile exagerate sunt riscante. Nativii au de rezolvat unele probleme din viaţa de cuplu, din cauza unor conflicte de interese. Menţineţi un dialog cu partenerul de viaţă şi veţi reuşi să găsiţi cele mai bune soluţii.

Taur
Nativii se confruntă cu situaţii dificile în viaţa sentimentală. Vor fi nevoiţi să distingă între ceva concret şi real, menit să-i facă fericiţi şi ceva care nu reprezintă decât o simplă iluzie. Acasă reuşiţi să-i convingeţi pe toţi să vă facă pe plac, graţie farmecului dumneavoastră, de care sunteţi conştient. Apare perspectiva unei călătorii şi o activitate în cadrul unui grup mare de oameni.   

Gemeni
Nativii sunt preocupaţi de aspecte legate de locuinţă. Unii decid să se mute în altă parte, într-o locuinţă care le poate oferi confortul pe care-l caută. Nativii au parte de discuţii fructuoase cu persoane vârstnice, a căror experienţă de viaţă le poate fi de folos. În dragoste nu mai puteţi fi mulţumit prea uşor, aveţi standarde ridicate, poate, în unele cazuri, exagerat de mari, astfel încât şansele să începeţi o nouă relaţie sunt minime.

Rac
Vă scot din sărite persoanele care vi se plâng de diverse probleme şi tindeţi să le judecaţi aspru. Încercaţi să fiţi mai înţelegător sau îndepărtaţi-vă înainte să le spuneţi lucruri usturătoare. Impulsivitatea în afaceri este nerecomandată, în special în cazurile în care este vorba despre sume mari de bani. În viaţa sentimentală sunteţi mai puţin dispus să investiţi timp şi energie.  

Leu
Dacă ieşiţi în oraş, mergeţi la o întâlnire cu prietenii sau la o petrecere, există posibilitatea să cunoaşteţi o persoană care va juca un rol esenţial în viaţa dumneavoastră. Se anunţă un nou început în domeniul sentimental. Pentru că le plac lucrurile de calitate şi mai ales produsele de lux, nativii îşi fac câteva mofturi, cheltuind pentru bunăstarea lor. Atâta timp cât nu afectează într-un mod serios bugetul, totul va fi bine. Profitaţi de acest moment favorabil!

Fecioară
Fecioarele au parte de unele neplăceri legate de sănătate. Unii nativi merg la un control, alţii aleg să facă o cură de vitamine sau tratamente corporale. Relaţia de cuplu se îmbunătăţeşte şi primiţi multă afecţiune din partea persoanei iubite. Pentru cei care abia au început o nouă idilă, va fi nevoie de multă răbdare şi de un efort de depăşire a obstacolelor întâlnite.   

Balanţă
Dacă aveţi probleme cu banii, prietenii nu vă vor putea ajuta. Va trebui să strângeţi cureaua şi să aşteptaţi să se remedieze situaţia. Nativii care au o relaţie de cuplu trec printr-o fază de răceală, în timp ce restul au parte de o mulţime de întâlniri. Însă se poate să fie prea ocupate cu alte responsabilităţi. Dacă aţi acumulat stres în ultima vreme şi vă simţiţi obosit sau nervos, faceţi tot posibilul pentru a vă asigura necesarul de somn. Vă sfătuim să vă organizaţi mai eficient.

Scorpion
Perspectivele sunt excelente, în aria socială. Înfrângeţi-vă timiditatea şi nu ezitaţi să cunoaşteţi oameni noi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să acordaţi încredere oricui, însă puteţi avea parte de oportunităţi interesante în urma unor întâlniri. Împrospătaţi-vă viaţa de cuplu, dându-i un suflu nou. Folosiţi-vă de imaginaţie şi surprindeţi-vă partenerul.

Săgetător
Sfaturile date prietenilor, dacă nu sunt solicitate, riscă să trezească reacţii neplăcute. Vă înţelegeţi bine cu cei din familie atâta timp cât le respectaţi libertatea. O persoană deosebit de atractivă şi responsabilă reuşeşte să vă trezească interesul. Aţi putea avea parte de o întâlnire interesantă. Este important să rămâneţi cu picioarele pe pământ, pentru a nu suferi deziluzii. Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă.

Capricorn
Chiar dacă vi se pare că problemele de acasă sunt greu de suportat, încercaţi să nu vă concentraţi asupra lor prea mult, pentru că vă faceţi rău. Dacă veţi reuşi să le treceţi cu vederea, lucrurile vor intra în normal cât de curând. Pentru Capricorni, călătoriile reprezintă experienţe care îi îmbogăţesc spiritual şi le deschid noi orizonturi.   

Vărsător
Aveţi un tonus de invidiat şi rezistaţi bine la factorii externi. Nativii care au avut probleme de sănătate încep să facă progrese. Vă ajută mult o activitate sportivă, aşa că vă puteţi gândi la un nou mod de a vă petrece timpul liber. În viaţa sentimentală se anunţă neînţelegeri şi chiar rupturi, în special în cazurile în care relaţia a lăsat de dorit. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie.

Peşti
Sunt bine aspectate pentru Peşti călătoriile în scop de studiu şi perfecţionare. La serviciu apar modificări în maniera de lucru, adoptaţi metode noi sau vi se dau alte sarcini. Viaţa sentimentală trece pe un plan secund, din pricina unei incompatibilităţi sau unor preocupări faţă de alte aspecte ale existenţei. În ceea ce priveşte situaţia financiară, analizaţi bine toate detaliile înainte de a lua o decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS