14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La slujbă vor fi multe de făcut, dar ar fi bine să nu faceţi lucrurile în grabă. Profitaţi de unele câştiguri neaşteptate, pe care le veţi avea, pentru a face unele investiţii pe care vi le-aţi dorit de mai mult timp. Dacă vă vor mai rămâne ceva bani, n-ar strica să daţi o raită prin magazine, pentru a vă face un mic cadou. Câteva ore petrecute alături de persoana iubită vă vor ajuta să vă relaxaţi. Sunteţi înflăcarat în dragoste şi dornic de aventură.

Taur
Pe acasă sunt multe de făcut şi aveţi tendinţa de a fi superficial. Mare atenţie, căci acest lucru v-ar putea aduce reproşuri din partea rudelor apropiate. Doriţi cu orice chip să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară şi nu faceţi bine că vă grăbiţi. Sunt destule persoane dispuse să vă ajute, aşa că aţi putea s-o luaţi mai încet. Un prieten vă va da un sfat, de care ar fi bine să ţineţi cont.  

Gemeni
Este posibil să vi se propună o colaborare care vă va trezi interesul, dar nu vă grăbiţi să daţi un răspuns. N-ar fi rău să ţineţi cont de sfaturile prietenilor. În sfera relaţiilor sociale, este posibil să se producă unele mici schimbări; nu trebuie să aveţi emoţii căci, până la urmă, vă vor avantaja. O sumă de bani vă va intra în buzunar, ceea ce va contribui la creşterea bunei dispoziţii. Sectorul financiar este favorizat.
 
Rac
Mintea vă merge extraordinar de repede, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să faceţi. Aţi putea iniţia o activitate mai deosebită; câştigul nu se va lăsa prea mult aşteptat. Din păcate, banii nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. Veţi face şi cheltuieli pentru divertisment, ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Cineva din familie vă va anunţa o mică realizare.  

Leu
Optimismul de care daţi dovadă, precum şi farmecul personal vă fac foarte apreciat în anturajul apropiat. Aţi putea finaliza o lucrare, pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic. Impulsivitatea de moment vă poate face să aveţi un dialog obositor cu cineva din anturajul apropiat. Încercaţi să vă păstraţi calmul. Luaţi taurul de coarne şi reacţionaţi cu luciditate, veţi vedea că situaţia se ameliorează.

Fecioară
Vă  trec prin minte tot felul de situaţii, la care, cel puţin deocamdată, nu le puteţi găsi soluţii. Treburile pe care le aveţi de rezolvat necesită o minte limpede, aşa încât aţi face bine să nu vă lăsaţi frământat de chestiuni nesemnificative. Cineva vă va face o propunere la care ar trebui să vă gândiţi serios, chiar dacă vi se pare că nu vă aduce nici un fel de avantaj.  

Balanţă
Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte constant. Acasă veţi purta discuţii legate de proiectele pe termen lung, dar nu vă aşteptaţi ca rudele să se arate entuziaste. O cerere mai veche este posibil să vi se aprobe. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme gospodăreşti, veţi fi deosebit de eficient, aşa că veţi avea ceva timp şi pentru activităţi de divertisment. În ciuda eforturilor, va fi dificil să nu vă faceţi griji pentru problemele familiale care vor fi din nou la ordinea zilei.

Scorpion
O bună parte din energie o veţi consuma într-o activitate socială, care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. O rudă apropiată încearcă să-şi impună punctul de vedere, şi asta vă deranjează foarte mult. Nu încercaţi să o contracaraţi, deoarece nu veţi reuşi decât să vă enervaţi. Fiţi atent la modul în care manevraţi banii, căci puteţi rămâne fără ei.  

Săgetător
Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată, aşa că nu este cazul să daţi curs unei discuţii lămuritoare. Aveţi o capacitate de concentrare excelentă, ceea ce vă va da posibilitatea să rezolvaţi orice problemă de natură intelectuală. Puteţi lua decizii excelente, mai ales în chestiunile legate de bani sau puteţi face o cumpărătură, care se va dovedi deosebit de utilă. Unii nativi sunt vulnerabili fizic şi întâmpină dificultăţi cu ficatul sau stomacul.
 
Capricorn
Inițiaţivele în domeniul financiar nu sunt indicate, mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care daţi dovadă vă permite să găsiţi soluţii pentru unele din problemele personale. Persoana iubită s-ar putea să fie nemulţumită, considerând că nu-i acordaţi suficientă atenţie. Încercaţi să o trataţi cu mai multă înţelegere dacă doriţi să aveţi o după-amiază liniştită.  

Vărsător
În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun, dar aţi fi avantajat dacă nu aţi interveni în nici un fel. Nişte bani se vor întoarce la dumneavoastră şi nu veţi avea nevoie de prea mult timp pentru a-i cheltui. Din punct de vedere sentimental vă aşteaptă o zi destul de bună, în care veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită. Dacă trebuie să luaţi cuvântul în faţa unor grupuri de oameni, aveţi trac din cauza neîncrederii în dumneavoastră.

Peşti
Sunteţi un pic cam iritat, fără a avea un motiv anume. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, mai ales cu superiorii ierarhici şi nici să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Compania persoanei iubite se va dovedi deosebit de benefică. Este foarte posibil să primiţi o veste bună de la sau despre cineva aflat pe alte meleaguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS