11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRosie Huntington Whiteley, o actriţă cu stil

Rosie Huntington Whiteley, o actriţă cu stil

Actriţa britanică Rosie Huntington-Whiteley, interpreta personajului feminin principal din al treilea film din seria „Transformers“, pare să traverseze una dintre cele mai bune perioade din cariera sa. După succesul înregistrat la box-office cu pelicula „Transformers“, actriţa a fost desemnată imaginea noului parfum Burberry Body. Pentru campania publicitară, vedeta a pozat aproape goală, îmbrăcată doar într-un trench Burberry din satin. Actriţa nu este la prima colaborare cu celebra companie, ea având ocazia să poarte creaţiile Burberry şi la începutul carierei sale.
„Este o mare onoare pentru mine să lucrez din nou cu Burberry. Este un brand care m-a lansat şi m-a ajutat să îmi formez o carieră. Faptul că am fost solicitată să devin imaginea Burberry Body este un compliment uriaş“, a spus vedeta. La rândul său, Christopher Bailey, directorul de creaţie al companiei, a explicat că stilul natural al lui Rosie şi frumuseţea ei au făcut-o unica alegere pentru prima campanie Burberry Body. Aceasta este cea mai incitantă lansare pe care am creat-o şi deţine ceva din spiritul senzual şi provocator al brandului“. Noul parfum se va lansa pe 1 septembrie 2011.

De la răţuşca cea urâtă la cea mai frumoasă femeie din lume

În plus, actriţa britanică Rosie Huntington-Whiteley, interpreta personajului feminin principal din al treilea film din seria „Transformers“, a fost desemnată cea mai fierbinte femeie din lume de către editorii revistei Maxim. Vestea a luat-o prin surprindere pe tânăra britanică, mai ales că în adolescenţă colegii săi nu o considerau tocmai o frumuseţe. Mai mult, vedeta din „Transformers 3“ îşi aminteşte că majoritatea colegilor  râdeau de ea la şcoală pentru că avea pieptul plat şi buzele prea mari, iar din acest motiv nu îşi aminteşte cu plăcere de perioada liceului.
„Nu a fost perioada cea mai dragă mie, sufeream din cauza aspectului fizic, copiii îmi tot găseau porecle din cauza buzelor mari şi de multe ori am fost ameninţată de alte fete, care m-au agresat chiar şi fizic“, îşi aminteşte Rosie. Nu de aceeaşi părere sunt însă şi prietenii vedetei, care au amintiri diferite din acea perioadă. „Încă de atunci se putea vedea că va urca pe podium şi că îi place să fie în lumina reflectoarelor, îţi puteai da seama că va fi o vedetă“, a povestit un apropiat al fotomodelului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS