10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTocuri pentru libido

Tocuri pentru libido

Numeroase studii au arătat că pantofii cu toc sunt periculoşi pentru sănătate.
Cercetările au demonstrat că mai mult de o treime dintre femei s-au ales cu probleme permanente de sănătate din cauza acestor pantofi. Cele mai afectate sunt tendoanele, însă urmările pot fi periculoase şi pentru gât sau spate. De vină este  presiunea la care este supus călcâiul din cauza tocului: de 22% în cazul tocurilor de 2,5 centimetri, de 57% în cazul tocurilor de 5 centimetri, şi de 76% în cazul celor de peste 7,5 centimetri. Mai nou însă, cercetătorii au ajuns la concluzia că aceiaşi pantofi le ajută pe doamne să aibă o viaţă sexuală împlinită, informează www.donnamoderna.com. Există multe legende urbane care susţin că femeile ajung la orgasm cumpărând o simplă pereche de pantofi, iar senzaţia este şi mai intensă atunci când încălţămintea cu pricina are toc înalt.

Sexy şi sigure

Cu toate acestea, plăcerea conferită de noua achiziţie este deseori substituită cu o anumită durere la extremităţi. Însă, „călăuzite“ de vechea vorbă din popor „Suferă baba la frumuseţe“, cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt dispuse să suporte orice durere, dacă, în schimb, silueta lor pare mai zveltă, glezna este mai subţire şi mai sexy, iar mersul pare mai provocator. Ca să nu mai vorbim de efectul psihologic pe care tocurile îl au asupra minţii doamnelor: prin simpla purtare a acestora, femeile se simt mai atrăgătoare şi mai sigure pe propria putere de seducţie.

Beneficii surprinzătoare

Însă doamnele sunt dispuse să suporte toate chinurile conferite de pantofii cu toc şi pentru că în acest fel îşi antrenează zona pelviană, care are un rol esenţial în obţinerea plăcerii în timpul actului sexual. Potrivit urologului italian Maria Angela Cerruto, femeile care poartă tocuri simt o mai mare plăcere când fac sex şi ajung mai repede la orgasm. În timpul studiului său, Cerruto a constatat că mersul pe tocuri are influenţă asupra punctului G şi antrenează zona pelviană, care joacă un rol vital în performanţa şi satisfacţia sexuală. În acelaşi timp, s-a constatat că pantofii cu talpă joasă favorizează dezvoltarea muşchilor de la pulpe, care au un efect contrar.
În opinia specialistei italiene, tocurile ideale pentru o viaţă sexuală bună trebuie să aibă înclinaţia de 15 grade şi înălţimea de 7 cm.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU