9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Vă preocupă domeniul intelectual, unde activaţi cu plăcere: întâlniri, discuţii, lecturi, studii. Acasă este nevoie să organizaţi lucrurile cât mai bine şi să vă ocupaţi de cei dragi. Acest lucru este destul de obositor, însă merită efortul. Astăzi ar trebui să vă ocupaţi serios de situaţia financiară, deoarece există câteva facturi încă neplătite. Nu prea vă stă gândul la muncă şi abia aşteptaţi să plecaţi în concediu.

Taur
Este bine ca în relaţia de cuplu să vă arătaţi înţelegător şi tolerant, pentru că lucrurile care nu vă plac survin dintr-o neînţelegere din trecut. Faceţi tot posibilul pentru a îmbunătăţi situaţia actuală. Dacă vă simţiţi singur, veţi avea curând surpriza unei frumoase întâlniri. Discuţiile cu persoanele vârstnice nu vă ajută deloc. Acest tip de persoane reuşesc să vă descurajeze şi să vă deprime, din cauza diferenţei foarte mari de gândire.

Gemeni
Vă simţiţi bine în propria piele şi trăiţi clipa. Persoanele din jur vi se par absolut încântătoare şi în general priviţi viaţa prin lentile roz. Este bine să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Acasă trebuie să rezolvaţi unele probleme minore. Se poate ca rudele să aibă nevoie de mai multă independenţă, însă acest lucru nu-l vedeţi cu ochi buni. Este posibil să primiţi o sumă mare de bani, ca urmare a unei moşteniri.

Rac
Astăzi vreţi să fiţi în centrul atenţiei sau să vă impuneţi. Sunteţi mai puţin flexibil ca de obicei şi răbufniţi atunci când cineva nu vă face pe plac. Pe plan financiar puteţi regla unele situaţii şi, pe de altă parte, aveţi ocazia să investiţi nişte bani în călătorii. Din punct de vedere sentimental, se pare că cineva a reuşit să vă cucerească. Sunteţi îndrăgostit şi entuziast şi primiţi multe dovezi de iubire sinceră.

Leu
Încercaţi să nu fiţi prea dur cu familia, impunându-vă cu orice preţ. Astfel, veţi evita tot felul de conflicte neplăcute. În cazul în care sunteţi mai nervos ca de obicei, găsiţi metode de relaxare pentru minte şi trup. Pe plan financiar, situaţia este bună, aşadar aveţi toate şansele să vă faceţi câteva proiecte pe termen lung. Reluaţi legătura cu un vechi prieten, pe care vă face mare plăcere să-l revedeţi.

Fecioară
Viaţa amoroasă este aducătoare de momente pline de tandreţe şi de senzualitate. Sunteţi fermecător şi partenerul de viaţă nu va rămâne insensibil la aluziile dumneavoastră. Staţi bine cu sănătatea, însă este recomandat să vă înfrânaţi tendinţa de a mânca prea mult. Va fi nevoie să vă protejaţi cumva spaţiul personal. Acesta tinde să fie invadat de o persoană inoportună, care se amestecă în viaţa dumneavoastră.

Balanţă
Încercaţi să fiţi mai deschis faţă de persoana iubită, altfel aceasta se va simţi îndepărtată pe nedrept. Chiar dacă tăcerea dumneavoastră nu are nici o legătură cu partenerul de viaţă, acesta poate să creadă opusul. Astăzi este un moment bun pentru a începe un program de economii. Renunţaţi la cheltuielile inutile şi reechilibraţi bugetul. Relaţiile cu prietenii sunt destul de conflictuale din cauza infatuării dumneavoastră.
 
Scorpion
Întâlnirile de astăzi, care par absolut întâmplătoare, se vor dovedi chiar importante în viitorul apropiat. Pe plan amoros, aveţi toate şansele să vă îndrăgostiţi de o persoană pe care aţi reuşit deja să o cuceriţi şi care face tot posibilul pentru a vă mulţumi. Astăzi este un moment bun pentru a vă ocupa de situaţia dumneavoastră financiară. În dragoste sunteţi pregătit să vă folosiţi întreg arsenalul de seducţie pentru a cuceri.  

Săgetător
Sunteţi mai expansiv şi mai afectuos faţă de cei din jur. Aveţi ocazia să vă apropiaţi mai mult de cei dragi, dacă vă învingeţi frica de a fi vulnerabil. În general, staţi bine cu sănătatea, cu excepţia unor posibile probleme cu dinţii. Se poate ca acestea să fi apărut din cauza alimentaţiei bogate în glucide şi acizi. Pe plan amoros, vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoana iubită şi trăiţi experienţe oarecum ieşite din comun.

Capricorn
Analizaţi lucid ultimele experienţe amoroase şi vă gândiţi serios la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Astăzi nu vă mai atrag aventurile şi vă doriţi o relaţie stabilă. S-ar putea ca persoana potrivită să fie chiar mai aproape decât aţi crede. Este bine ca astăzi să nu aplecaţi urechea la ceea ce auziţi în jur şi să nu vă implicaţi în discuţii sterile, care provoacă tensiune. Sunteţi dornic de experienţe noi.

Vărsător
Vă bucuraţi de susţinerea familiei. Partenerul de viaţă vă încurajează în proiectele dumneavoastră. Aveţi de plătit tot felul de facturi astăzi. Aţi putea să faceţi ceva economii pentru a avea o situaţie financiară mai stabilă. În privinţa domeniului sentimental, situaţia este promiţătoare. Se pare că vă bucuraţi de un context în care seriozitatea şi stabilitatea sunt principalii pioni. Aţi putea chiar să vă luaţi un angajament serios.

Peşti
Cei din jur vă pun câteva întrebări dificile şi nu le înţelegeţi prea bine motivaţia. Ar putea să vă deranjeze că ceilalţi nu investesc atâta suflet într-un proiect început acum câţiva ani. Vi se cere să păstraţi un secret chiar dacă acest lucru este împotriva principiilor dumneavoastră şi a interesului unui întreg grup. Este indicat să încercaţi să înţelegeţi mentalitatea unei persoane influente înainte de a lua o decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS