9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlexandra Stan, în vacanţă la Mallorca

Alexandra Stan, în vacanţă la Mallorca

Alexandra Stan, aflată în vacanţă la Mallorca, nu a putut sta departe de fani şi a susţinut două concerte, în două cluburi din capitala Insulelor Baleare. Artista povesteşte o întâmplare haioasă petrecută în clubul din Mallorca: „Public era majoritar englez şi cei prezenţi au cântat împreună cu mine toate melodiile! La un moment dat a intrat pe scenă un tip îmbrăcat în costum de Spider Man şi a început să danseze frenetic, dar inofensiv, timp de şase secunde, până au intervenit cei de la pază“.
Megahit-ul „Mr. Saxobeat“, care în prezent este number 1 Dance Airplay de şase săptămâni în SUA, a entuziasmat publicul spaniol, care i-a acordat titlul de number 1 în topurile Airplay încă din primele săptămâni de difuzare.
Alexandra a profitat de ocazie şi a făcut şi două şedinţe foto, una dintre ele pe o plajă îndepărtată, artista aşteptând zece zile ca să primească permisul pentru şedinţa foto în locaţia respectivă. Artista a primit cadou de ziua ei o plimbare cu un catamaran de-a lungul ţărmului şi a făcut plajă pe o insulă pustie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS