14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Contrar naturii lor impetuoase, Berbecii vor afişa o atitudine de genul „lasă-mă să te las“ şi nu vor avea chef de discuţii aprinse. Vor apărea, în schimb, perspective plăcute în privinţa banilor, prin găsirea posibilităţii unui venit suplimentar pe termen lung. În dragoste, Berbecii vor avea de luptat cu nişte pretenţii exagerate ridicate de partener (ă).

  Taur
Capacităţile lor de negociere şi persuasiune sunt foarte ridicate în aceste zile, aşa că ar fi bine să profite şi să pună acum pe tapet toate problemele delicate care trebuie analizate. Au mai puţin succes când vine vorba de bani: nişte promisiuni care li s-au făcut în această privinţă nu vor fi respectate la termen. În dragoste, stau pe un butoi cu pulbere: partenerul aşteaptă o discuţie legată de mersul relaţiei şi începe să-şi piardă răbdarea.

  Gemeni
Cei care au examene sunt vizaţi în mod special: stilul lor de a lăsa toate lucrurile pe ultima sută de metri ar putea să le dea mari dureri de cap! Apar nişte cheltuieli neprevăzute pe care nu le vor putea amâna, posibil legate de acte oficiale sau de o călătorie. În schimb, în dragoste chiar se poate spune că stau pe roze: în fiecare zi vor găsi noi motive de a se convinge de iubirea celuilalt.

  Rac
Următoarele zile vor fi pentru Raci cam dificile în privinţa organizării timpului. Nu e vorba de mărunţişuri, ci de situaţii care pot avea consecinţe mai serioase: întârzierea la un examen sau la un interviu, nepredarea la timp a unui proiect, pierderea unui mijloc de transport într-o călătorie importantă. Aşa că, dragi Raci, fiţi cu ochii pe ceas! Dragostea le aduce şi ea surprize plăcute, mai ales celor singuri: e posibil un flirt.

  Leu
Leii vor avea mai mult de lucru, dar şi motivaţia va fi mai puternică. Grijile în privinţa banilor persistă, mai ales că vor apărea mereu noi şi noi cheltuieli. Unele datorii mai vechi nu vor putea fi acoperite conform planurilor. Dragostea vine cu veşti foarte bune legate de rezolvarea unei probleme de cuplu şi cu multe gesturi tandre din partea iubitului (iubitei).

  Fecioară
Fecioarele vor avea un weekend cam neplăcut sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cât faptul că va fi nevoie să-i împrăştie în stânga şi-n dreapta şi că li se vor da peste cap nişte planuri legate de buget. Un membru al familiei le va solicita ajutorul sau sfatul într-o problemă personală. Cât priveşte dragostea, vor fi mai mult orientate spre flirt şi aventură, decât spre sentimente serioase, iar succesul la sexul opus nu le va lipsi.

  Balanţă

Sfârşitul de săptămână al Balanţelor e departe de a fi plictisitor. Acest lucru poate fi interpretat în două moduri opuse şi, într-adevăr, aceste zile vor fi albe şi negre şi complet lipsite de cenuşiu. Perioada începe cu o veste bună dată de cineva de departe, posibil chiar anunţarea vizitei cuiva drag. În dragoste, latura sexuală e cea care va prima: se întrevăd clipe foarte fierbinţi!

  Scorpion
Scorpionii fac ce fac şi reuşesc să-şi complice viaţa amoroasă, în special cei singuri. Şanse mari sunt să primească un refuz din partea persoanei dorite, însă nu se vor descuraja şi vor insista până când li se va promite măcar o şansă să demonstreze ce pot. O problemă legată de locuinţă se va rezolva în această perioadă, dar nu fără ceva certuri. O nemulţumire legată de bani îi va face să-şi schimbe nişte planuri profesionale. Se recomandă multă prudenţă în relaţiile cu familia.

  Săgetător
Weekendul Săgetătorilor va fi plin de schimbări şi aventuri, aşa cum le place lor. Nişte emoţii legate de şcoală sau de serviciu le vor da surplusul de adrenalină de care au ei nevoie pentru a fi eficienţi. În privinţa banilor nu vor avea prea multe surprize, în afară de „surpriza“ de a constata a mia oară că se cheltuiesc mai uşor decât se fac: atenţie la achiziţiile inutile! În dragoste, cei cuplaţi vor avea ocazia să descopere o latură mai puţin plăcută a partenerului, iar cei singuri vor fi preocupaţi în primul rând de aventuri de o noapte.

  Capricorn
Capricornii vor avea impresia că li se ascunde ceva. Comportamentul celor apropiaţi îi va contraria şi li se va părea că orice vorbă conţine o aluzie. Ar fi bine să pună problema direct, pentru că sunt şanse mari să descopere o greşeală comisă de un prieten sau chiar de partenerul de cuplu. Latura cea mai roz a acestei perioade e cea financiară: toate socotelile vor ieşi perfect şi nu vor mai avea motive să se plângă.

  Vărsător
Când un Vărsător se plictiseşte, începe să filosofeze, iar weekendul aceasta ar putea da naştere multor cugetări geniale în rândul lor, pentru că vor fi deosebit de inactivi şi doar ceva cu totul şi cu totul deosebit sau presant îi va scoate din amorţeală. Nu e neapărat din cauză că n-ar avea ce face, dar energia lor va fi scăzută şi îşi vor lua o perioadă de odihnă. În condiţiile acestea, nici banii, nici dragostea (pentru cei singuri) nu le vor bate la uşă în aceste zile. Cei cuplaţi însă se vor bucura de înţelegerea şi chiar răsfăţul partenerilor.

  Peşti
Peştii vor fi zodia cea mai activă în această perioadă: multă, multă, foarte multă muncă, până în pragul epuizării. Partea bună e că atâta efort va fi răsplătit pe măsură, nu e deloc exclusă o avansare. Vor primi nişte promisiuni legate de bani care le vor da mari speranţe, dar ar fi bine
să-şi facă şi un plan de rezervă, pentru orice eventualitate. Viaţa amoroasă e mai mult decât bună pentru cei cuplaţi, pentru că li se va confirma faptul că au făcut o alegere bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS