20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Sticlă de lapte în formă de uger

O agenţie rusă de design a conceput o sticlă originală pentru ambalarea unui sortiment de lapte de soia. După cum informează site-ul zigonet.com, sticla de lapte „Soy Mammelle“ are forma unui uger de vacă, este albă şi are câteva pete verzi, aşa că nu poate rămâne neobservată pe rafturile magazinelor. Laptele „Soy Mamelle“ are drept public-ţintă amatorii de lapte de soia, dar nu numai pe ei, ci şi pe orice consumator care este încântat de ideea unui ambalaj „haios şi ludic“. S-ar putea crede că designerii ruşi nu au fost tocmai inspiraţi atunci când au creat un ambalaj ce aduce aminte de laptele de vacă, din moment ce produsul promovat este de origine vegetală. Şi totuşi, graţie formei originale a ambalajului, laptele „Soy Mamelle“ se bucură de un succes uriaş în rândul consumatorilor.

Natalie Portman, topless pentru Dior

Natalie Portman, actriţa care de curând a anunţat că s-a logodit şi că aşteaptă un copil, a decis să aibă o ultimă „scăpare“ în viaţa de celibatară, astfel că va apărea topless în reclama pentru un parfum produs de casa Dior. După cum informează site-ul contactmusic.com, vedeta a pozat provocator pentru campania Miss Dior Cherie şi va apărea pe afiş goală, acoperindu-şi sânii cu mâinile şi având drept unic accesoriu o fundă de culoare albastru închis prinsă în păr. În luna decembrie a anului trecut, Natalie Portman a fost desemnată drept imaginea parfumurilor Christian Dior şi toate materialele promoţionale pentru campania în care este implicată actriţa vor fi realizate sub supravegherea celebrei regizoare Sofia Coppola.

Animale create din piese de metal

Artistul american Chris Cole creează din piese de metal sculpturi ce înfăţişează diverse animale şi care uimesc prin realism, prin asemănarea cu originalul şi prin metoda ultrasofisticată de realizare, informează site-ul zigonet.com. Sculpturile artistice sunt rodul dorinţei lui Chris Cole de a îmbina pasiunea sa pentru fauna sălbatică şi munca de plastician pe care o desfăşoară. Astfel, el creează sculpturi ce înfăţişează diverse vietăţi toate fiind realizate din zeci şi chiar sute de piese de metal. Căutându-şi inspiraţia în ideea revoluţiei industriale, artistul asamblează cu grijă piese din metal şi elemente mecanice precum lanţuri de bicicletă sau motoraşe, pentru a crea aceste sculpturi ce pot fi considerate adevărate bijuterii. Chris Cole spune că arta lui simbolizează un fel de regres al lumii industrializate, care tinde să se întoarcă la natură.

Concurenţă mare pentru rolurile feminine din filmul „Batman“

Anne Hathaway, Keira Knightley şi Jessica Biel se află în competiţie pentru un rol principal în următorul film din seria „Batman“, informează site-ul contactmusic.com. Până la sfârşitul lunii, cele trei actriţe vor termina de dat probele, cu toate că nici ele nu ştiu exact pentru ce rol concurează. Regizorul Christopher Nolan intenţionează ca în pelicula „Batman – The Dark Knight Rises“ să existe un personaj negativ feminin, dar şi o iubită a lui Batman, al cărui rol va fi interpretat pentru a treia oară de Christian Bale. Debutantele Kate Mara şi Charlotte Riley sunt şi ele luate în considerare pentru un rol, în timp ce numele britanicei Gemma Arterton, una dintre fetele Bond, a fost şi el asociat proiectului. Producţia pentru „Batman – The Dark Knight Rises“ va începe în luna mai, filmările urmând să se desfăşoare la Londra şi Los Angeles.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS