20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dacă în ultima vreme v-aţi arătat mai rece cu cei din jur, acum surprindeţi pe toată lumea, devenind cald şi prietenos. Vă folosiţi de farmecul dumneavoastră natural pentru a vă face plăcut şi simpatizat. În relaţia de cuplu constataţi existenţa unor diferenţe majore, care vă îndepărtează de persoana iubită.

  Taur
Dacă viaţa de cuplu a avut de suferit, vin şi veştile bune, printr-o normalizare a situaţiei. Atitudinea dumneavoastră şi a partenerului de viaţă este mai conciliantă şi reuşiţi să ajungeţi la o înţelegere. Amândoi simţiţi nevoia să vă faceţi viaţa mai uşoară. Trebuie însă să fiţi atent la jocurile de putere şi de seducţie, care nu vor lipsi. Taurii au posibilitatea să călătorească în străinătate.

  Gemeni
Dacă v-aţi decis să vă renovaţi locuinţa sau să vă mutaţi în altă parte, planurile dumneavoastră se pot concretiza astăzi. Veţi fi susţinut în realizarea acestui proiect. Gemenii se bucură de linişte şi de armonie în viaţa de cuplu, alături de persoana iubită, departe de stresul zilnic şi de restul lumii.

  Rac
Chiar dacă vi se pare o corvoadă, notaţi-vă undeva toate cheltuielile. Veţi evita astfel problemele financiare de mai târziu şi veţi avea o perspectivă mai clară asupra situaţiei financiare. Deplasările scurte favorizează întâlnirea unor persoane deosebite. Se poate să vă îndrăgostiţi.
 
  Leu
Ştiţi cum să creaţi o atmosferă plăcută în jurul dumneavoastră şi să vă simţiţi bine alături de persoanele dragi. Pentru a fi convingător, nu este nevoie să vă impuneţi autoritatea. Nativii au tendinţa să facă excese în ceea ce priveşte banii. Nu răsfoiţi prea multe cataloage şi nu vă lăsaţi sedus de produse de care nu aveţi cu adevărat nevoie, chiar dacă situaţia financiară este stabilă.

  Fecioară
Vă lărgiţi cercul de cunoştinţe, iar aceste întâlniri vă pot aduce multe lucruri bune. Acceptaţi invitaţiile care vă sunt făcute astăzi. Pentru a vă menţine condiţia fizică, faceţi exerciţii sau plimbaţi-vă mai mult pe jos. O metodă de relaxare poate fi yoga sau altceva care vă face plăcere. Situaţia financiară este destul de fragilă.

  Balanţă
Găsiţi satisfacţii majore în activităţi care vă dau posibilitatea să vă puneţi în aplicare aptitudinile morale, intelectuale şi afective. Vă implicaţi profund în astfel de activităţi care vă fac plăcere şi care vă scot din mediul profesional şi familial, oferindu-vă ceva nou. Nativii care au întâmpinat dificultăţi şi tensiuni în viaţa de cuplu pot acum să rezolve ultimele probleme.

 Scorpion
Pentru a nu ajunge într-o situaţie foarte dificilă, în relaţia de cuplu va fi nevoie de multă bunăvoinţă şi înţelegere. Aveţi grijă ce spuneţi şi arătaţi-vă răbdător cu persoana iubită. Furtuna care s-a iscat va slăbi în intensitate, în curând, astfel încât este important felul în care reacţionaţi acum. Scorpionii petrec mai mult timp în compania prietenilor şi a familiei, ambele foarte preţuite de nativi.

 Săgetător
Sunteţi mai încrezător în prieteni şi vă arătaţi mai puţin critic cu cei care vă ajută să depăşiţi obstacolele întâlnite sau momentele dureroase. Dacă vreţi să oferiţi sfatul cuiva, aveţi grijă ca persoana în cauză să-şi manifeste dorinţa de a auzi părerea cuiva din jur, altfel se poate ca reacţia acesteia să vă surprindă neplăcut.

  Capricorn
Vă atrage cineva venit de departe sau mult mai în vârstă, probabil un nativ Taur sau Scorpion. Pentru alţi Capricorni, este un moment dificil, în care se pun cărţile pe masă, se rostesc adevăruri şi se iau decizii de despărţire. Astrele vă sfătuiesc să fiţi prudent cu bunurile dumneavoastră şi să vă luaţi toate măsurile de precauţie pentru siguranţa acestora.

  Vărsător
Visele romantice ale nativilor sunt pe cale să se împlinească. Li se va oferi o ocazie de a începe o nouă relaţie sau de a oficializa o relaţie deja existentă. Astăzi sunteţi extrem de ambiţios şi vă repugnă orice acţiune mediocră. Dacă încearcă cineva să concureze cu dumneavoastră, îl puneţi la locul lui imediat.

  Peşti
Cu greu rezistaţi tentaţiei de a vă oferi cele mai bune produse şi de a vă înconjura de lux. Situaţia financiară este totuşi instabilă, astfel încât este bine să vă gândiţi înainte de a face o achiziţie importantă. Dacă simţiţi că încearcă să vă facă rău cineva, nu reacţionaţi prin atacuri şi agresivitate, deoarece ele vă fac vulnerabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS