20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Motanul hoţoman
Poliţiştii din Southampton, Anglia, se confruntă cu un caz mai puţin obişnuit. După cum informează Krone.at, un cuplu din localitate şi-a denunţat propria pisică, pentru că felina îşi făcuse un obicei să fure lenjeria intimă a vecinilor. În ultimele săptămâni, Oscar a furat 70 de articole de lenjerie. Stăpânii felinei au povestit că au adoptat animalul de Crăciun, de la o organizaţie pentru protecţia animalelor. Mai întâi, hoţul patruped a început să aducă acasă pantofi de grădinărit, şterpeliţi din curţile vecine. După scurt timp, Oscar s-a reprofilat şi a început să fure lenjerie intimă de femei şi copii, precum şi şosete. În scurt timp, stăpânii pisicii au început să se teamă că vecinii ar putea crede că zona lor este bântuită de un hoţ, aşa că s-au hotărât să îşi denunţe propriul motan.

Poftiţi la masă!
Un filantrop care a dorit să îşi păstreze anonimatul a invitat 10.000 de oameni la o masă vegetariană, promiţând că va suporta el toate cheltuielile. După cum a povestit Hsu Min-long, proprietarul unui restaurant din Chungho, într-o zi, un bărbat necunoscut s-a oprit cu motocicleta în faţa lui şi i-a dat un sac cu bani. Bărbatul a cerut ca suma donată, care se ridica la 480.000 de dolari taiwanezi, aproximativ 12.000 de euro, să fie folosită pentru pregătirea unei mese exclusiv vegetariene pentru opinia publică. „Banii ajung pentru a pregăti masa pentru 10.000 de oameni. Am invitat familii sărace şi copiii orfani, însă tot nu am reuşit să adun 10.000 de oameni“, a povestit Hsu. Taiwanezul a declarat că doreşte ca în următoarele opt duminici să ofere doar mâncăruri vegetariene. Personajul generos care a făcut această donaţie a refuzat să îşi spună numele şi nici nu a dorit să precizeze motivul pentru care a dăruit această sumă uriaşă. Cert este doar că în Taiwan este un obicei ca localnicii să dăruiască străinilor mâncare vegetariană, pentru a-i mulţumi lui Buddha. De asemenea, ei obişnuiesc să facă fapte bune pentru liniştea sufletească şi pentru a avea o viaţă lungă.

Robbie Williams şi Gary Barlow, împreună în faţa camerei
Foştii componenţi ai formaţiei Take That, Robbie Williams şi Gary Barlow, par să fi îngropat securea războiului, iar acum au decis să înregistreze o melodie care să pecetluiască acest armistiţiu. Shame vorbeşte despre relaţia care a pendulat între dragoste şi ură dintre cei doi solişti. Melodia va fi lansată abia în luna octombrie, fiind inclusă  pe albumul lui Williams, „In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990-2010“. Din câte se pare, dacă totul merge conform planului, membrii formaţiei Take That îşi vor relua colaboararea doar pentru un an, timp în care vor lansa un album în luna decembrie şi un turneu alături de ei în 2011. Melodia Shame a fost compusă de Williams împreună cu Barlow, pregătind astfel o revenire despre care se speculează de ani buni. Zvonurile privind reunirea formaţiei s-au intensificat toamna trecută, când s-a aflat că se întâlnesc într-un studio din New York şi compun melodii în secret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS